ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο βουλευτής της ΝΔ στην «Αγορά»

Σταϊκούρας: Κατέρρευσαν οι αυταπάτες για ύπαρξη εναλλακτικών σχεδίων

«Υπάρχουν περιθώρια για συμφωνία» εκτιμά ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Σταϊκούρας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά».

Ο κ. Σταϊκούρας υποστηρίζει ότι «σήμερα έχουν καταρρεύσει οι αυταπάτες και ψευδαισθήσεις για την ύπαρξη εναλλακτικών σχεδίων» και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «οι προτάσεις της στηρίζονται στην ακόμα μεγαλύτερη φορολογική επιβάρυνση νοικοκυριών και επιχειρήσεων. Όλες οι κοινωνικές ομάδες θα επιβαρυνθούν από την αύξηση όχι μόνο των άμεσων, αλλά και των έμμεσων φόρων(ΦΠΑ). Δυστυχώς, όμως, η κυβέρνηση μάλλον επιλέγει να πληρώσει και πάλι ο ιδιωτικός τομέας το νέο κόστος που προκύπτει από τους χειρισμούς της. Αυτή, όμως, η προσέγγιση είναι υφεσιακή, οικονομικά αναποτελεσματική και κοινωνικά άδικη».

Ερωτηθείς γιατί οι Ευρωπαίοι εταίροι δεν προχωρούν στην ελάφρυνση του χρέους, από τη στιγμή που είχαν δεσμευτεί το 2012, ο κ. Σταϊκούρας σημειώνει ότι «θα έπρεπε ήδη να έχει δρομολογηθεί η ελάφρυνση του χρέους», ενώ αναφορικά με τη στάση του κόμματός του απαντά ότι η ΝΔ «οφείλει και θα τοποθετηθεί, αφού προηγουμένως υπάρξει συμφωνία».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.