ΕΛΛΑΔΑ

Συλλυπητήρια μηνύματα

Θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο του Βασίλη Μούρτη

Συλλυπητήρια μηνύματα από τα κόμματα.

«Με θλίψη πληροφορηθήκαμε τον ξαφνικό και αδόκητο θάνατο του Βασίλη Μούρτη. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήριά στην οικογένειά του και στους συναδέλφους του», σημειώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

«Προκαλεί βαθιά θλίψη ο ξαφνικός και αδόκητος θάνατος του Βασίλη Μούρτη, ενός ιδιαίτερα αγαπητού ανθρώπου και ικανότατου δημοσιογράφου», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης και τόνισε πως είναι μια μεγάλη απώλεια για το χώρο του τύπου. «Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήριά μας», πρόσθεσε.

«Θα μας λείψει ως φίλος και ως δημοσιογράφος» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του για «τον αδόκητο θάνατο του Βασίλη Μούρτη, ενός ανθρώπου με πολύχρονη προσφορά στο δημοσιογραφικό λειτούργημα, συμμετοχή και παρουσία στους αγώνες της Δημοκρατικής Παράταξης».

«Με ανήσυχο πνεύμα, δυναμική φωνή και ευθύβολη γραφή κάλυψε επί πολλά χρόνια το ρεπορτάζ του ΠΑΣΟΚ, στοχεύοντας στην ορθή και αντικειμενική ενημέρωση» τονίζεται στην ανακοίνωση του Κινήματος, εκφράζοντας «θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.