ΕΛΛΑΔΑ

Τρίκαλα

Την Τετάρτη απολογείται ο δάσκαλος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος μαθητών

Αύριο Τετάρτη αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας ο 52χρονος δάσκαλος σε βάρος του οποίου έχει σχηματιστεί δικογραφία με οκτώ καταθέσεις-καταγγελίες γονέων, για ασέλγεια σε βάρος των παιδιών τους που φοιτούν στο δημοτικό σχολείο των Τρικάλων, όπου διδάσκει ο ίδιος, ο οποίος δηλώνει αθώος.

Η δικηγόρος παραδέχθηκε σε δηλώσεις της σε τοπικό ραδιοσταθμό, ότι στη δικογραφία υπάρχουν οκτώ καταθέσεις καταγγελίες γονιών, ενώ κατά την ίδια σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του δασκάλου δεν βρέθηκε κάποιο μεμπτό στοιχείο, όπως πορνογραφικό σε σκληρό δίσκο υλικό αλλά και κάθε άλλο είδος έντυπου υλικού.

Εκείνο που σημείωσε η ίδια είναι ότι ο 52 χρονος είναι πατέρας δύο παιδιών και καλός οικογενειάρχης κι έχει τη στήριξη της οικογένειάς του. Πάντως για αύριο γονείς και κάτοικοι του χωριού, έχουν προγραμματίσει να παραστούν στα Δικαστήρια, ενώ το σχολείο σήμερα δεν λειτούργησε. Επίσης θα υπάρξει προσέγγιση των παιδιών από παιδοψυχολόγους.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ας προσεχτεί το μήνυμά μου. Εγώ είχα 100 καταγγελίες κ από αγνώστους. Για τί θέματα ότι έκανα πράγματα που μου έκαναν οι ίδιοι οι καθηγητές και τα παιδιά που ήταν κατευθυνόμενα. Προσέχτε γιατί εάν μπει στο στόχαστρο καθηγητής που δεν το πάνε ή δεν τον θέλουν τα συμφέροντα συνωμοτεί το σύμπαν όχι μόνο 10 που γράφει αυτό το δημοσίευμα. Προσέξτε υπάρχει μεγάλο θέμα που δεν το γνωρίζουν οι άνθρωποι κ στιγματίζεται άνθρωπος χωρίς να δίδει καμία αφορμή. Αντίθετα αυτοί που είναι ένοχοι κ χρειάζονται τιμωρία είναι οι ίδιοι που προβαίνουν κ συμμετέχουν σε υποθέσεις σκευωρίας.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.