ΠΙΤΤΑΚΙΟΝ

Βλέποντας τη στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο προσφυγικό, με τις επιτάξεις και τα ΜΑΤ στα νησιά, καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι η πολιτική, πέραν των άλλων -πολλών, είναι η αλήθεια- χαρακτηρισμών που της έχουν αποδοθεί, είναι και η ικανότητα διαχείρισης του αβδηρητισμού και της ...λακαμίας.

Neo

Βλέπει και Φώφη!

Για το ραντεβού του νέου προέδρου της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλου με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη στις δώδεκα σήμερα το μεσημέρι, ο Neo σας έχει ήδη ενημερώσει,αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί ότι πέραν της ανάγκης για εθνική συνεννόηση θα συζητηθούν και θέματα …ανασυγκρότησης της Κεντροαριστεράς.

Την … πρόβλεψή του έρχεται να επιβεβαιώσει σήμερα ένα άλλο ραντεβού του προέδρου της ΔΗΜΑΡ δύο ώρες αργότερα, αυτή την φορά με την επίσης νέα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

Με την τελευταία να έχει πολλές φορές μιλήσει για την ανάγκη ενότητας στον χώρο της Κεντροαριστεράς, η συνάντηση αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, πόσο μάλλον σε μία συγκυρία, όπου ουδείς μπορεί να αποκλείσει με βεβαιότητα …πολιτικές εξελίξεις. Για να δούμε…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.