ΕΛΛΑΔΑ

Δόθηκε παράταση

Δωρεάν οι μετακινήσεις στα Μέσα Μεταφοράς έως και την Παρασκευή

Την παράταση του μέτρου της δωρεάν μετακίνησης των πολιτών στις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας μέχρι την Παρασκευή 10 Ιουλίου ανακοίνωσε χθες ο αναπληρωτής Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπιρτζής.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Χρήστος Σπίρτζης ανακοίνωσε χθες ότι παρατείνεται μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015, το μέτρο της δωρεάν μετακίνησης των πολιτών στις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας, που λειτουργούν από τους συγκοινωνιακούς φορείς ΟΑΣΑ ΑΕ, ΟΣΥ ΑΕ, ΣΤΑΣΥ ΑΕ (λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, τραμ).

Η εφαρμογή του μέτρου προβλέπεται στο νόμο 4331/2015-ΦΕΚ Α69/01, (άρθρο 77), και η νέα παράταση τίθεται σε εφαρμογή με σχετική Υπουργική Απόφαση.

Η δωρεάν μετακίνηση του επιβατικού κοινού σε όλες τις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας, εντάσσεται στο πλαίσιο των μέτρων αλληλεγγύης για τη στήριξη των πολιτών, που έχει θέσει σε εφαρμογή η Κυβέρνηση. Να θυμίσουμε πως η δωρεάν μετακινήσεις ισχύει μέχρι και σήμερα στις 12 το βράδυ. Η δωρεάν μετακίνηση ως φαίνεται θα ισχύει όσο οι τράπεζες θα παραμένουν κλειστές, διευκολύνοντας τις μετακινήσεις των πολιτών στην Αττική.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΙΑΚΩΒΟΣ 18:14 06/07/2015

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ,ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ?ΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΕΤΑΙ ΤΑ ΒΑΡΗ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΝΕΑ.ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ Α;ΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΨΩΝΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ?ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ?ΓΑΙΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΜΜΜ.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.