ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αίρεται ο κατ΄οίκον περιορισμός

Ελεύθεροι, από σήμερα, Νίκος Μιχαλολιάκος και Ελένη Ζαρούλια

Ελεύθεροι χωρίς να είναι υποχρεωμένοι σε κατ΄οίκον περιορισμό είναι από σήμερα ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και η σύζυγός του Ελένη Ζαρούλια.

Με δύο βουλεύματα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών αίρεται ο κατ΄οίκον περιορισμός με 24ώρη φύλαξη που έχει επιβληθεί στον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής και κατηγορούμενο για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Νίκο Μιχαλολιάκο και την σύζυγο του, Ελένη Ζαρούλια.

Ειδικότερα το Συμβούλιο Εφετών με τα υπ΄αριθμόν 1246-1247/2015 βουλεύματα αποφάσισε την αντικατάσταση του περιοριστικού όρου του κατ οίκον περιορισμού με υποχρεωτική εμφάνιση τρεις φορές το μήνα σε ΑΤ.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Κ.Μιχαλολιακο καλησπερα,ειναι η πρωτη φορα στην ζωη μου που επικοινωνω μαζι σας.Και ουδεποτε δεν επικοινωνησα με καποιον απ το πολιτικο χωρο .Καταρχην πρεπει να σας πω ,πως δεν σας ψηφισα ποτε .Ομως τωρα εχω προβληματιστει σοβαρα ,στο ονομα ποιας δημοκρατιας εχει αποκλιστει η εκπροσωπηση του κοματος σας απο το ντιμπειτ των πολιτικων αρχηγων;;;;στο ονομα ποιας δημοκρατιας στρουθοκαμηλιζει το συστημα ,σαν να ειστε αορατοι;;;;στο ονομα ποιας δημοκρατιας αγνοουν και προσβαλλουν τοσες χιλιαδες πολιτες που εμπιστευτηκαν την ψηφο τους στη χρυση αυγη;;σας το ξαναλεω …..ποτε δεν εχω σκεφτει να σας ψηφισω γιατι με τρομαζουν καποιες θεσεις της χρυσης αυγης……ομως δεν ανεχομαι αλλο να βλεπω να στραγγαλιζεται ετσι η ελευθερια και η δημοκρατια..και τελος θελω να πω οτι το κατεστημενο εκανε σημερα το μεγαλυτερο λαθος που μπορουσε να κανει…να απομονωσει και να φιμωσει τη φωνη σας..γιατι στην ουσια δεν φιμωνει εσας,,αλλα τις χιλιαδες Ελληνων που σας ψηφισαν.Και γι αυτο ειμαι σιγουρη πως θα τιμωρηθουν. Με τιμη Παπαιωαννου Ελενη

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.