ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας των Ανδρών

Η επαφή της ΕΠΟ με Αναστασιάδη

Η επαφή της ΕΠΟ με τον Άγγελο Αναστασιάδη για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας των Ανδρών.

Μπορεί αυτή τη στιγμή να μην έχει τελειώσει οριστικά ο Σέρχιο Μαρκαριάν από την Εθνική ομάδα, ωστόσο όλα δείχνουν πως ο Ουρουγουανός προπονητής θα αποχωρήσει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Παρά το γεγονός πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, φρόντισε να τον στηρίξει μόλις γνωστοποίησε την παραίτησή του, πλέον τα πράγματα έχουν διαφοροποιηθεί και ουσιαστικά η Ομοσπονδία βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού. Εκτός, βέβαια, αν γίνει η μεγάλη ανατροπή και ο Μαρκαριάν παραμείνει στον πάγκο της ελληνικής ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, η ΕΠΟ έκανε μία διερευνητική επαφή προ ημερών με τον Αγγελο Αναστασιάδη. Δεν ήταν επίσημη πρόταση, αλλά ουσιαστικά μία επαφή για να δουν τις προθέσεις του πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ.
Υπενθυμίζουμε πως ο Αναστασιάδης ήταν και στο πρόσφατο παρελθόν σε πρώτο πλάνο για τον πάγκο της Εθνικής, αλλά δεν είχε προχωρήσει η συμφωνία.

Η ΕΠΟ, λοιπόν, ρώτησε τον Αγγελο Αναστασιάδη αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συζήτηση για μία ενδεχόμενη συνεργασία, ωστόσο ο Έλληνας προπονητής φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως δεν τον ενδιαφέρει, τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική στιγμή, αυτή η προοπτική. Η Ομοσπονδία θεωρεί ότι ο Αναστασιάδης είναι μία εξαιρετική λύση για να αλλάξει το κλίμα στην Εθνική, ακόμα και ως μεταβατική περίπτωση μέχρι να έρθει ο επόμενος που θα αναλάβει την ελληνική ομάδα για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Ωστόσο, η «κλειστή πόρτα» που συνάντησαν άνθρωποι της ΕΠΟ από τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ ουσιαστικά έβαλε τέλος στις όποιες προθέσεις τους για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, το οποίο συνεχίζει την αναζήτηση του ανθρώπου που θα τη βγάλει από τον αγωνιστικό βάλτο και θα την επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.