ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

5ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου

Κινηματογραφική πανδαισία στην Πάτμο

Στις 21 Ιουλίου οι νύχτες της Πάτμου θα γεμίσουν με τις προβολές της μεγάλης οθόνης.

Στο πλαίσιο του 5ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πάτμου καλλιτέχνες και κινηματογραφιστές από όλο τον κόσμο θα βρεθούν στο νησί της Αποκάλυψης, για να παρουσιάσουν τους δικούς τους ήρωες και να ζωντανέψουν ζωές και καταστάσεις στην οθόνη.

Συνολικά θα προβληθούν 51 ταινίες,  οι οποίες επιλέχθηκαν ανάμεσα σε 2.500 ταινίες από την επιτροπή του Φεστιβάλ. Η γκάμα των ταινιών θα περιλαμβάνει ντοκιµαντέρ, ταινίες µυθοπλασίας και μικρού μήκους φιλμ.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του φεστιβάλ, θα διεξαχθούν σεµινάρια, εργαστήρια και οµιλίες διεθνώς καταξιωµένων καλλιτεχνών και κινηµατογραφιστών, ενώ για δεύτερη χρονιά, το IFFP συνεργάζεται µε τo Sundance Channel και ισχυροποιεί την επικοινωνία του µε τους καλλιτέχνες και τους κινηµατογραφιστές του εξωτερικού.

Επίσης, για δεύτερη συνεχόµενη χρονιά θα διεξαχθεί ο «Διαγωνισµός Σεναρίου Μικρού Μήκους» για 10 Έλληνες σεναριογράφους, που είναι οι επικρατέστερων και θα ταξιδέψουν στην Πάτµο, ώστε να παρακολουθήσουν τις προβολές, τις οµιλίες και τα εξειδικευµένα σεµινάρια που έχουν προγραμματιστεί  για τον διαγωνισµό. Ο νικητής θα δει το σενάριο του να παίρνει σάρκα και οστά σε παραγωγή ΟΤΕ ΤV.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.iffp.gr

Είσοδος: 3 ευρώ ανά προβολή ή σεμινάριο. Info: Μπορείτε να αγοράσετε πάσο αξίας 30 ευρώ, το οποίο σας εξασφαλίζει πρόσβαση σε όλες τις ταινίες και τα σεμινάρια του φεστιβάλ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.