ΕΛΛΑΔΑ

Για υγειονομικό έλεγχο

Κλιμάκιο του ΕΚΕΠΥ στους πρόσφυγες στο Πεδίον του Άρεως

Στο Πεδίον του Άρεως μετέβη σήμερα, μετά από οδηγία του υπουργού Υγείας, κλιμάκιο του ΕΚΕΠΥ (Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας) με σκοπό τη διενέργεια υγειονομικού ελέγχου σε πρόσφυγες, 150 ενήλικες και 50 παιδιά, που ζουν εκεί, καθώς και την καταγραφή αναγκών και πιθανών υγειονομικών προβλημάτων.

Το κλιμάκιο του ΕΚΕΠΥ, αποτελούμενο από τέσσερις ειδικούς γιατρούς και μία νοσηλεύτρια, μετά την ολοκλήρωση του υγειονομικού ελέγχου, δεν διαπίστωσε οξέα ή σοβαρά προβλήματα υγείας.

Πιο συγκεκριμένα, κατά την εξέταση διαπιστώθηκαν μόνο κεφαλαλγίες, ήπια παθολογικά ευρήματα και δερματολογικά συμπτώματα, κυρίως σε παιδιά και γυναίκες.

Κανένα από τα περιστατικά δεν χρήζει άμεσης-έκτακτης εισαγωγής σε νοσοκομείο.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. GREEKMAN. 22:19 24/07/2015

    Πρεπει να φυγουν αμμεσα οι Λαθρομεταναστες Μουσουλμανοι απο το Πεδιο του Αρεως.Εφεραν την βρωμα τους και την ανομια τους και πρεπει να τους υπομενουμε και να ανεχομαστε;Καμια βοηθεια απο Ελληνα σε λαθρομεταναστη που εισεβαλε παρανομα στην χωρα μας.Την πατριδα μας την εχουν καταλαβει οι βρωμιαρηδες Λαθρομεταναστες και οι προδοτες Ελληνες πολιτικοι καθονται και τους καμαρωνουν.
    Μονο προδοτες φερονται ετσι απεναντι στον καταφορολογουμενο Λαο τους.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.