ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ετοιμάζεται για το come back...

Ο Βουλγαράκης επιστρέφει - Αλλά πού;

Ο πρώην υπουργός του «νόμιμου και ηθικού» ετοιμάζεται για το come back...

Σε προαναγγελία για επιστροφή του στα γαλάζια δρώμενα προχώρησε χθες ο Γιώργος Βουλγαράκης, ένα 24ώρο μετά τη συνάντηση που είχε με το νέο Πρόεδρο της ΝΔ Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

«Με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας μάς συνδέουν κοινοί αγώνες πολλών ετών και μακρά φιλία. Μαζί εδραιώσαμε την πρωτοκαθεδρία της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ στα δύσκολα χρόνια της δεκαετίας του '80. Μαζί καταφέραμε να δημιουργήσουμε
την πιο ιδεολογικοποιημένη γενιά Νεοδημοκρατών, βασιζόμενοι στις παρακαταθήκες του Κων/νου Καραμανλή», σημείωσε ο πρώην βουλευτής στο διαδίκτυο και έσπευσε να προσθέσει ότι ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του Μεϊμαράκη για συστράτευση «και έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεση του κόμματος ως απλός στρατιώτης». «Από τις αρχές της φιλελεύθερης παράταξης άλλωστε, προσωπικά, δεν αποχώρησα ούτε μετακινήθηκα ποτέ», κατέληξε.

Η ανακοίνωση Βουλγαράκη προκάλεσε ποικίλα σχόλια. Άλλοι, όπως ο κ. Μιλτ. Βαρβιτσιώτης έσπευσαν να τον καλωσορίσουν, άλλοι πάλι αντιμετώπιζαν με σκεπτικισμό την επιστροφή.

Το ερώτημα, ωστόσο, είναι που ακριβώς θα επιστρέψει ο κ. Βουλγαράκης, η καριέρα του οποίου στην πολιτική τελείωσε μετά τις αποκαλύψεις για το Βατοπέδι αλλά και για επενδύσεις του σε ακίνητα, για τα οποία απάντησε με τη φράση (σ.σ. που έμεινε στην πολιτική κονίστρα) περί νόμιμου και ηθικού.
Κάποιοι έσπευσαν να προεξοφλήσουν ότι θα βρεθεί στην Α' Αθήνας και πάλι.

Κάτι, όμως, που δεν είναι πολύ εύκολο. Ο κ. Μεϊμαράκης, άλλωστε, έχει δεσμευτεί ότι θα διατηρήσει τη σειρά εκλογής που είχαν οι βουλευτές του στις εκλογές του Ιανουαρίου. Πράγμα που σημαίνει ότι ο κ. Βουλγαράκης, αν περιλαμβάνεται στη λίστα, θα πρέπει να τοποθετηθεί μετά τους Όλγα Κεφαλογιάννη, Βασίλη Κικίλια, Ντόρα Μπακογιάννη και Νικήτα Κακλαμάνη, που εξελέγησαν, και πιθανότατα πίσω από την πρώτη επιλαχούσα Φωτεινή Πιπιλή που έχασε την εκλογή για λίγους σταυρούς...

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. NB 11:55 31/07/2015

    Γιώργος Βουλγαράκης ο Mister «Άκης» της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ;
    http://parapona-rodou.blogspot.com/2012/05/mister.html

  2. Θ.Τ. 9:08 29/07/2015

    Εκείνος ο Παυλίδης , μήπως αδικείται ?

    • NB 11:57 31/07/2015

      Ποιός είναι ο εφοπλιστής της υπόθεσης Παυλίδη..
      blogathinaios.blogspot.com/

      Την 09/05/2006 ο κ. Γκάλης Νικόλαος μεταβίβασε το πακέτο των μετοχών του στις αδερφές Μελίνα, Μαρία και Ελένη Μανούση. Οι ως άνω μέτοχοι ανήκουν στην οικογένεια Φωτίου Μανούση, η οποία δραστηριοποιείται ήδη από το 2001 στον τομέα της ναυτιλίας και ειδικότερα της ακτοπλοΐας μέσω του ομίλου SAOS FERRIES.

      Η Γενική Συνέλευση των μετόχων της 10ης Ιουνίου 2007, αποφάσισε τη συγχώνευση με απορρόφηση της ΣΑΟΣ ΑΝΕΣ από την ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ ΚΕΝΤΡΑ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ Α.Ε., τη μεταβολή της έδρας και της επωνυμίας της εταιρίας, την επέκταση του σκοπού της καθώς και τη μεταβολή ή την κατάργηση άρθρων του καταστατικού της εταιρίας.
      Έτσι, μεταβάλλεται η επωνυμία της εταιρίας από ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ ΚΕΝΤΡΑ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ Α.Ε. σε ΣΑΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ και νέα έδρα της εταιρίας ορίζεται η Καμαριώτισσα Σαμοθράκης του νομού Έβρου.
      Mε απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης (αρ. πρωτ. Κ2-9831/10.07.2007) εγκρίθηκε η συγχώνευση των δύο εταιριών με απορρόφηση της ΣΑΟΣ ΑΝΕΣ από την ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ ΚΕΝΤΡΑ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ Α.Ε. καθώς και όλων των μεταβολών και τροποποιήσεων του καταστατικού της εταιρίας που απαιτούνται μετά την εν λόγω συγχώνευση.(saos.gr)

      O Γκάλης πούλησε την εταιρεία του στην ουσία στην SAOS του εφοπλιστή Φ.Μανούση που κατά δήλωσή του έδωσε 1 εκ.ευρώ σε συνεργάτη του πρώην υπουργού tης Ν.Δ.

      Τα πλοία του εφοπλιστή κινούνται σε άγονες γραμμές!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.