ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σε τηλεοπτική συνέντευξη

Σαββίδης: Αν ο Μελισσανίδης γίνει Μαρινάκης δεν θα είναι φίλος μου

Συνέντευξη με απίστευτες ατάκες, παραχώρησε ο Ιβάν Σαββίδης στην ΕΡΤ3.

Για όλους και για όλα μίλησε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην ΕΡΤ3.

Σχετικά με τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο κ. Σαββίδης είπε: «Η Ελλάδα είναι πολύ ιδιόμορφη σα χώρα. Ο δημοσιογράφος ξυπνάει το πρωί και σκέφτεται: τι να γράψω; Και πολλές φορές γράφει ανυπόστατα πράγματα. Για παράδειγμα, πέρυσι.
Εγώ απαιτούσα να κάνουμε μεταγραφές. Ο Αναστασιάδης έλεγε πως δε χρειάζεται ποδοσφαιριστές, πως όλα τα παλικάρια είναι μια χαρά. Εγώ ανταπαντούσα: δε βλέπω να έχουμε άμυνα. Μου έλεγε: η Παναγία θα είναι η άμυνά μας. Όμως, δεν
μπορώ να πω τίποτα κακό γι' αυτόν τον άνθρωπο. Είναι πάρα πολύ πιστός ΠΑΟΚτζης. Το λάθος ήτανε πως εγώ επιθυμούσα να τον ανεβάσω στο θρόνο του ΠΑΟΚ, αλλά δεν καταλάβαινε την πρόθεσή μου».

Σε ερώτηση για τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ απάντησε: «Εγώ πάντα ξεχωρίζω τους ανθρώπους και αν ο Μελισσανίδης θέλει να γίνει ένας δεύτερος Μαρινάκης, αυτό σημαίνει πως θα πάψει να είναι φίλος μου. Τώρα είναι φίλος μου. Μόνο μέσω του σκληρού ανταγωνισμού μπορούμε να ξανακάνουμε ένα πρωτάθλημα καλύτερο και είναι ενθαρρυντικό πως υπάρχουν σοβαροί επενδυτές που θα κάνουν ακόμα καλύτερες τις ομάδες τους».

Σχετικά με τα δικαστικά του ποδοσφαίρου, ο Ιβάν Σαββίδης τόνισε: «Θέλω να πιστεύω πως θα γίνει μία νεα αρχή στο θέμα της καθαρότητας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αλλιώς, αν συμβαίνουν τα ίδια, ποιο το νόημα να φέρνουμε μεγάλους παίκτες; Εγώ δε θέλω να λύσω τα θέματα με τον ελληνικό τρόπο, όπως κάνουν οι αθηναϊκές ομάδες. Δε θέλουμε να γίνουμε Ολυμπιακός που μόλις ξεκινάει το πρωτάθλημα έχει 30 βαθμούς ήδη στην τσέπη. Πώς γίνεται να έχει δανεικούς οι παίκτες σε όλες τις ομάδες; Ο ΠΑΟΚ δεν αγοράζει τα παιχνίδια και στο γήπεδο δεν ξεγελιέται ο κόσμος!»

Για τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, είπε: «Δεν υπάρχει πρόβλημα στη χρηματοδότηση, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να πάμε στην παραλία και να πετάμε τα λεφτά στη θάλασσα. Ο ΠΑΟΚ είναι τέτοια ομάδα πως ο οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής μπορεί να μη βρει τον εαυτό του εδώ. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές με μεγάλη προσωπικότητα, τους οποίους θα μπορούσαμε να φέρουμε, αλλά δε θα μπορούσαν να κατανοήσουν την νοοτροπία του ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.