ΕΛΛΑΔΑ

Με πρόεδρο τον Παναγιώτη Μίχαλο

Τέσσερα νέα Επιχειρηματικά Συμβούλια για αναζήτηση συνεργασιών σε κράτη του Περσικού Κόλπου

Την ενίσχυση των επενδύσεων και του εμπορίου ανάμεσα στην Ελλάδα και σε κράτη του Περσικού Κόλπου έχουν ως στόχο τα τέσσερα νέα Επιχειρηματικά Συμβούλια Ελλάδας-Κατάρ, Ελλάδας-Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ), Ελλάδας-Σαουδικής Αραβίας και Ελλάδας-Κουβέιτ.

Πρόεδρος των νέων Επιχειρηματικών Συμβουλίων είναι ο Παναγιώτης Μίχαλος, (ο οποίος διετέλεσε γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Υποθέσεων του υπουργείου Εξωτερικών) και ο οποίος σε δήλωσή του ανέφερε ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις έχουν μια μεγάλη ευκαιρία να εισέλθουν στις αγορές αυτές με προϊόντα, υπηρεσίες και επενδυτικά σχέδια, καθώς υπάρχουν εξαιρετικές δυνατότητες συνεργασίας σε πολλούς τομείς.

Και συμπλήρωσε: «Προσφέρονται εξαιρετικές ευκαιρίες για τις ελληνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να επεκταθούν στις αγορές του Περσικού Κόλπου. Οι αγορές είναι πιο ώριμες και ταυτόχρονα ο Έλληνας επιχειρηματίας και το ελληνικό εμπορικό σήμα έχουν κερδίσει το σεβασμό και αναγνωρίζονται για την αξία τους, την ποιότητα και την καινοτομία».

Μεταξύ των μελών των νέων Επιχειρηματικών Συμβουλίων είναι οι εταιρείες Aldemar Resorts, ΑΝEK Lines, BCA Group, Consolidated Contractors Company, Intracom Holdings, Intralot, Pharmathen, Stealth Maritime Corporation, Terna, Βιοχάλκο, Διεθνές Αερολιμένας Αθηνών, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, Τράπεζα Πειραιώς και άλλες.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.