ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ανακοίνωση

Την ενοποίηση των συστημάτων της Πανελλήνιας Τράπεζας ολοκλήρωσε η Πειραιώς

Η Τράπεζα Πειραιώς, το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουλίου 2015, ολοκλήρωσε το έργο της ενοποίησης των συστημάτων της Πανελλήνιας Τράπεζας, στο ενιαίο περιβάλλον των συστημάτων πληροφορικής του Ομίλου.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, από τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015, όλοι οι πελάτες της πρώην Πανελλήνιας Τράπεζας και της Τράπεζας Πειραιώς εξυπηρετούνται, από κοινά συστήματα πληροφορικής και με τις ίδιες διαδικασίες, μέσα από το ενοποιημένο δίκτυο των 834 καταστημάτων, των 1.850 ΑΤΜs και των 475 αυτόματων μηχανημάτων πληρωμών Easypay.

Από την ίδια ημέρα όλοι οι πελάτες της πρώην Πανελλήνιας Τράπεζας, μπορούν να χρησιμοποιούν για τις ηλεκτρονικές τους συναλλαγές, την ολοκληρωμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικής τραπεζικής Winbank, καθώς και τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά κανάλια εξυπηρέτησης της Τράπεζας Πειραιώς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ενοποίηση των συστημάτων της Πανελλήνιας Τράπεζας, είναι η έβδομη στη σειρά των ενοποιήσεων των συστημάτων πληροφορικής της πρώην ΑΤΕbank, της Ελληνικής Τράπεζας, της Τράπεζας Κύπρου, της CPB Bank, της Millenium Bank και της Γενικής Τράπεζας, οι οποίες ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και σε χρόνο ρεκόρ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.