ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην ώρα του πρωθυπουργού στη Βουλή

Τσίπρας: Εγώ έδωσα την εντολή στον Βαρουφάκη για το plan B

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δίνει απαντήσεις για το πολυσυζητημένο «plan B» του Γιάνη Βαρουφάκη σήμερα στη Βουλή σε σχετική ερώτηση της Φώφης Γεννηματά στην Ώρα του Πρωθυπουργού.

Επίσης, ο πρωθυπουργός απαντά και σε επίκαιρη ερώτηση του αντιπροέδρου της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη, σχετικώς με τη λήψη μέτρων για την παράνομη μετανάστευση στη χώρα.

«Το μεταναστευτικό ζήτημα είναι από τα σημαντικότερα ζητήματα που έχει να αντιμετωπίσει η Ελλάδα και από τις σημαντικότερες που έχει να αντιμετωπίσει η ΕΕ και από τα ζητήματα που σε παγκόσμια κλίμακα στα οποία καλούμαστε να βρούμε λύσεις. Υπό αυτή την έννοια θεωρώ ότι θα έπρεπε να χρησιμοποιείται ως θέμα για να εξυπηρετεί σκοπιμότητες πολιτικού χαρακτήρα και να κινητοποιούν κάποιοι φοβικά ένστικτα μέσα στην κοινωνία και να τροφοδοτούν αντιλήψεις που σε πολλές περιπτώσεις θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν μισαλλόδοξες και ρατσιστικές. Θα πρέπει να αρχίσουμε όλοι μας να συμβάλουμε ώστε να μην αποτελεί κόμβο αντιπαράθεσης, αλλά αντίθετα το σημείο εκείνο πάνω στο οποίο όλες οι πολιτικές δυνάμεις θα συγκλίνουν στη βάση των αρχών της ευρωπαϊκής δημοκρατικής παράδοσης, του ανθρωπισμού, της αλληλεγγύης, του σεβασμού στην αξιοπρέπεια του διαφορετικού» τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση του αντιπρόεδρου της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη για την παράνομη μετανάστευση στη χώρα.

Κατά την πρωτολογία του ο κ. Κακλαμάνης κάλεσε τον πρωθυπουργό να μιλήσει για τα σχέδια ανάσχεσης της ροής των παράνομων μεταναστών και τόνισε ότι η ΝΔ θα συνδράμει για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Τσίπρας: Σχέδιο εκτάκτου ανάγκης είχαμε και έπρεπε να έχουμε

Σχέδια εξόδου της χώρας από το ευρώ δεν είχαμε και ποτέ δεν επεξεργαστήκαμε, σχέδιο εκτάκτου ανάγκης είχαμε και έπρεπε να έχουμε, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, από το βήμα της Βουλής, απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Δεν είχαμε σχέδιο Grexit, είχαμε σχέδιο έκτακτης ανάγκης, εξήγησε ο πρωθυπουργός - Η Κομισιόν είχε σχέδιο 1.000 σελίδων γι αυτό απάντησε στη Φ. Γεννηματά - Με εκφράσεις όπως «σαχλαμάρες» και «δεν είναι λαμόγιο» είπε για τον τέως ΥΠΟΙΚ αναφερόμενος και στα πουκάμισά ή τις διακοπές του. Στη Βουλή και ο Γιάνης Βαρουφάκης.

«Ναι, είχα δώσει προσωπικά εντολή στον Γιάνη Βαρουφάκη να συγκροτήσει ομάδα εργασίας για σχέδιο άμυνας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης», παραδέχθηκε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός. Όπως είπε, όμως, η κυβέρνηση δεν είχε σχέδιο εξόδου από το ευρώ και ποτέ δεν επεξεργάστηκε τέτοιο σχέδιο. «Σχέδιο έκτακτης ανάγκης είχαμε και οφείλαμε να έχουμε» τόνισε. «Αντί να ψάχνετε ευθύνες για σχέδιο Grexit από την ελληνική πλευρά, θα έπρεπε να απευθυνθείτε στην άλλη πλευρά. Απευθυνθείτε στην Κομισιόν. Δεν έχετε ακούσει τίποτα για τις 1.000 σελίδες σχεδίου της Κομισιόν που έγραψαν Spiegel και Times;» είπε προς την Φώφη Γεννηματά. «Όχι στον Βαρουφάκη για σκάνδαλα, να ψάξετε στα υποβρύχια, στη λίστα Λαγκάρντ, στο ΤΑΙΠΕΔ» υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα πρόκειται για μια περίεργη και πρωτοφανή προσπάθεια να στοχοποιηθεί μια διαπραγματευτική διαδικασία για να φέρει η κυβέρνηση το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. «Είναι κατανοητό να γίνει αυτό επειδή κάποιοι αισθάνονται ότι στη δική τους εποχή δεν διαπραγματεύτηκαν όσο έπρεπε, άλλα έπαιρναν χωρίς να φέρουν καμία αντίρρηση όλα όσα τους έφερναν οι εταίροι και οι δανειστές».

Κατά τον Αλέξη Τσίπρα «όλος αυτός ο ορυμαγδός δηλώσεων θα ήταν διασκεδαστικός, αν δεν έκρυβε σαφείς πολιτικές σκοπιμότητες και δεν ήταν απολύτως επικίνδυνη καθώς όχι μόνο θέλει να ποινικοποιήσει την αυτονόητη προσπάθεια της κυβέρνησης να προστατεύσει τους πολίτες σε περίπτωση κατάρρευσης των συνομιλιών αλλά είναι επικίνδυνες γιατί θέλουν τη χώρα να πηγαίνει σε πρόβατο επί σφαγή στη διαπραγμάτευση».

Η δευτερολογία του πρωθυπουργού χαρακτηρίστηκε πάντως από μεγάλη ένταση καθώς χρησιμοποίησε λέξεις όπως «σαχλάμαρες» και «λαμόγιο».

«Αν είχαμε Plan B εξόδου από το ευρώ γιατί δεν το εφαρμόσαμε, τι σαχλαμάρες είναι αυτά που λέτε. Είστε εσείς σοβαροί άνθρωποι;» εξερράγη ο Αλέξης Τσίπρας ενώ λίγα λεπτά αργότερα είπε για τον τέως υπουργό Οικονομικών: «ο κ Βαρουφάκης μπορεί να έχει κάνει λάθη και ευθύνες, μπορείτε να τον κατηγορείτε για το πολιτικό σχέδιο, για τις διακοπές στην Αίγινα. Δεν μπορεί να τον κατηγορείτε ότι είναι λαμόγιο. Την ώρα που ήταν υπουργός δεν έβγαζε τα λεφτά του στο εξωτερικό δεν έβγαζε λεφτά όπως ο προηγούμενος και δεν έκρυβε τις λίστες όπως ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου».

Ο πρωθυπουργός αποφάσισε να προσέλθει σήμερα στη Βουλή στο πλαίσιο της ώρας του πρωθυπουργού για να απαντήσει σε ερώτηση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά, αν και μέχρι σήμερα είχε επιλέξει την τακτική της σιωπής για να αντιμετωπίσει το «βαρίδι» Βαρουφάκη. Το πρωί, μάλιστα, ο τέως ΥΠΟΙΚ εθεάθη, φορώντας ένα ροζ, χαβανέζικο πουκάμισο, στο κυλικείο της Βουλής να πίνει καφέ με υπουργό της κυβέρνησης. Η διαδικασία ξεκίνησε λίγο πριν τις 11 το πρωί με την ανάγνωση της ερώτησης από την Φώφη Γεννηματά.

Παράλληλα, έρευνα για το Plan B Βαρουφάκη έχει ανοίξει και από την τακτική δικαιοσύνη καθώς ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας κ. Ηλίας Ζαγοραίος έχει ήδη διατάξει επείγουσα προκαταρκτική έρευνα, προκειμένου να διερευνηθεί η βασιμότητα των όσων καταγγέλλονται στις δυο μηνυτήριες αναφορές αλλά και στα δημοσιεύματα σχετικά με την εμπλοκή των μη πολιτικών προσώπων.

11 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. freeman 10:21 01/08/2015

    Σαμαράς & Τσίπρας, Εθνικά ΕΝΟΧΟΙ πολιτικά & ηθικά , προπαγανδίζοντας & υποδαυλίζοντας ΒΙΑ & ΑΝΟΜΙΑ την ΚΡΙΣΙΜΟΤΑΤΗ 2ετία 2010-2011, ΕΝΑΡΞΗΣ προγράμματος Δημοσιονομικού Ελέγχου της Δημοσιονομικής Ακολασίας Καραμανλή 2004-2009. Κοινός τους ΣΤΟΧΟΣ, ΦΥΣΙΚΑ η ΕΞΟΥΣΙΑ, με ΕΡΓΑΛΕΙΟ τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ Ομάδων Πληθυσμού (που τους στήριξαν διαδοχικά & τους δύο, απλά με διαφορετική ποσοστιαία σύνθεση), Κρατικοδίαιτης Ελλ. Οικον. Ελίτ & ισχυρών πολυπληθών Συντεχνιών Δημόσιου & Ιδιωτικού τομέα. Αυτός που ΠΡΌΤΑΣΣΕ το 2009, το «ή ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ή ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ», ΗΤΑΝ & ΕΙΝΑΙ Ο Εχθρός . Δακοχτυπημένες Ελιές, Ποτάμια Ακαθάρτων, εσχάτως Μιντιογλύφτες πρώην Λεβέντες, Κλαρινογαμπροί με Τελείες, είναι τα Εργαλεία-Μέσα να ΜΗΝ αποκτήσει δυναμική Ο Εχθρός , ο οφθαλμοφανέστατα δικαιωμένος για την Πολιτική του το 2010-2011 Γ. Παπανδρέου .Πολιτική που ΟΛΟΙ τότε καθύβριζαν ΣΑΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ και τώρα ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΑ να μην απολέσουν , ΚΑΘΩΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ (αφού για 5 χρόνια την υπονόμευσαν ) ότι πέρα από ΑΥΤΉΝ υπάρχει ΜΟΝΟ το ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ !
    Λοιπό Πολιτικό Προσωπικό & Μιντιακοί Πάτρωνες του , προσπαθούν Εφήμερα Πολιτικά & Επικοινωνιακά (γιατί Ιστορικά ξέρουν πως είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ) να αποκόψουν, (αποδομήσουν-εξευτελίσουν, βλ. Λαζοπουλιάδα) το Πολιτικό Πρόσωπο (ΓΑΠ) από την Εφαρμοστέα Πολιτική του (Μνημόνια).
    ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ η ΣαμαροΒενιζελική ΑΓΩΝΙΑ να οικειοποιηθούν- σφετεριστούν την Παπανδρεική Συμφωνία Συνόδου Κορυφής 26/10/2011 που με τα 130δις χρηματοδότηση & τα -100 δις κούρεμα Χρέους , μας κράτησε ζωντανούς μέχρι 30/06/2015 .
    ΤΩΡΑ ο ΜΕΤΑΝΟΗΜΕΝΟΣ υπερΛαικιστής Τσίπρας , πασχίζει να πάρει λεφτά από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας ESM , που έχει αντικαταστήσει το μόνιμο Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) που ο Παπανδρέου ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ το 2010 πάσχισε για να δημιουργηθεί .
    ΤΕΛΙΚΆ , ΔΕΝ υπήρξε ποτέ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ αντιΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ παρά ΜΟΝΟ αντιΠαπανδρεικός ΑΓΩΝΑΣ , για αυτό και ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ για να κάψουν το «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝ….» και τον υπαρξιακό εφιάλτη τους «ή ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ή ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ» .
    Το ΠΑΡΑΔΟΞΟ της συμπεριφοράς του Εκλογικού Σώματος , λόγω της Γκεμπελικής ΑντιΓαπικής Υστερικής Μιντιακής Επικοινωνιακής Καταιγίδας την 5ετία 2010-2015 : Μόνο 2,5% είπαν ΝΑΙ στο ΚΙΝΗΜΑ του Παπανδρέου , ΑΛΛΑ 38 % είπαν ΝΑΙ στην Μνημονιακή Πολιτική του Παπανδρέου 2010-2011 . Το δε 62% είπε ΟΧΙ στην Μνημονιακή Πολιτική του Παπανδρέου , ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ουσιαστική ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ αποδέχεται την ad hoc μετατροπή του ΟΧΙ σε ΝΑΙ μέσα σε 12 ώρες , από τον αδίστακτο Τσίπρα ! Η ισχύς των ΜΜΕ !!!!

  2. N Bράχος 22:18 31/07/2015

    Ο ΧΑΪΚΑΛΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ?

    ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ ΑΛΕΞΗ,

    ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΕΙΣΑΙ
    =========================================

    *Εξαπάτησε το λαό ο Αλέξης, και ‘’ΕΚΛΕΨΕ’’ την ψήφο και την πολυθρόνα.

    *Διέλυσε την Ελλάδα ο Αλέξης, για να κάνει
    πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Πάκη,
    της Βουλής τη Ζωή
    και υπουργό άμυνας τον καΜένο εντελώς, και ετοιμάστηκε να ψηφίσει το νόμο για την ’’χάρη’’ στους τρομοκράτες ώστε να βγούν και τα παράνομα τέκνα των συνεργατών μας?

    *Ισοπέδωσε κάθε προοδευτική ιδεολογική διαφορά και ‘’ταύτισε’’ τους αγώνες της εθνικής αντίστασης να μοιάζουν με αναρχικές καταλήψεις και καταστροφές των γνωστών-αγνώστων κουκουλοφόρων,.

    *Σήμερα, αφού σε έξη μήνες, ‘’κατάφερε’’:
    ==================================
    να …σχίσει τα μνημόνια, να καταργήσει με διάταγμα την κρίση, να διαγραφεί το χρέος, να εξαφανίσει την ανεργία, να επαναφέρει την αναρχία, να αποκαταστήσει μισθούς και συντάξεις, και να …διώξουν τους Τούρκους από το Αιγαίο, μαζί με τον λεβεντομπούρδα αρμόδιο καΜένο εντελώς υπουργό, αποφάσισε ,λέει, να ξεκουράσει τους υπουργούς και να κάνει είτε ανασχηματισμό , είτε πρόωρες και ..αξέχαστες νέες εκλογές, με σύνθημα:
    ‘’Ηλθε η ώρα να μπούμε στη πόλη …της Καρδίτσας, όπως έλεγε και ο + Έβερτ.
    ———————————————————————————–

    Τι ζητάει πάλι και τι υπόσχεται ξανά ο μικρούλης Αλέξης?
    =======================================
    *Μήπως μας διάβαζε τις λάθος σελίδες του βιβλίου της μετασταλινικής χουντο-πλουτοκρατίας και γι αυτό ‘’εμπλεξε το σώβρακο ‘’ με τη..γραβάτα?
    *Θα κάνει εκλογές, λέει, διότι κάποιοι του …έστελναν επίτηδες ‘’λανθασμένα σημειώματα’’ με όσο του λέγανε οι Ευρωπαίοι και έτσι δεν είχε ‘’σωστή αντίληψη των λεγομένων’’. Γι αυτό τα έκανε σκατά και απόσκατα και όχι γιατί δεν ‘’ξέρει που πάνε ΜΕ ΤΑ τέσσερα’’?

    *Εξακολουθεί να θεωρεί τους Έλληνες, τόσο μαλάκες, όπως και ο Σαμαράς, που μας έλεγε ότι ..μας ‘’είχε σώσει’’ και εμείς φταίμε που δεν το ..αντιληφθήκαμε.
    **Τελικά από απάτη σε απάτη , εις βάρος των Ελλήνων, βαδίζουν οι Ψειριζαίοι?
    *Λες και έχουνε τους ψηφοφόρους ‘’στον ντεκέ’’ και κάθε ένας θα παίρνει το …χόρτο του και θα πηγαίνει να ρίχνει στην κάλπη το ’’έτοιμο’’ αλλά ανέντιμο …χαρτί, ώστε η ψυχή του ..Τσαουσέσκου να αναπαύεται μαζί με το χαμόγελο του Χότζα…!

    Κύριε Τσίπρα,
    Συγγνώμη, για τον τρόπο και τις μεθοδεύσεις τις ΚΛΕΜΜΕΝΗΣ εξουσίας, πότε θα μας ζητήσεις?
    *Συγγνώμη, για την ΑΘΛΙΑ ‘’ασυλία’’ στον εγκληματία Καραμανλή ,που οδήγησε την Ελλάδα στην χρεοκοπία, στην πελατοκρατία, στη διαπλοκή και χλωροφόρμιση της δικαιοσύνης είτε δια χρήματος , είτε δι άλλων μεθόδων, ώστε να γλιτώσει, μαζί με το ταυτόχρονο ‘’κλείσιμο’’ της βουλής ΟΛΟ ΤΟ ‘’ ΚΑΙΑΔΙΚΟ ΤΟΥ δικαίωμα’’ περιβαλλοντικής αυτοκάθαρσης?

    *Καλά, ‘’ταυτίστηκες’’ τόσο γρήγορα με τις πατέντες Σαμαρά , ή μήπως ‘’φταίει’’ το σκουλήκι της πολυθρόνας?
    *Τώρα τα περί ‘’εκβιασμών’’…ερώτων και προσωπικής ανικανότητας και αγραμματοσύνης, ας τα αφήσουμε στην άκρη, διότι γελά μαζί μας όλος ο κόσμος, έστω και αν δεν γνωρίζει τις εγκληματικές-νεοσταλινικές μεθοδεύσεις και εφαρμογές για την παραπληροφόρηση και την απαξίωση της νοημοσύνης μας.
    *Ποιος σε ’’εκβίασε’’ ΠΡΙΝ τις εκλογές για όλα όσα ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΑ υποσχόσουν και ισχυριζόσουνα?
    ===================================================================
    *Ίσως γι αυτό ‘’ισχυρίζονται’’ στην Ευρώπη, ότι τα καλλίτερο ‘’χόρτο’’ φυτρώνει στα Ζωνιανά και στον Ταϋγετο.
    Κάτι θα ξέρουν αυτοί περισσότερα από το βλητόζουμο που μας ποτίζεις …
    ΥΓ.
    1. Το δημοψήφισμα της απάτης και της άγνοιας το ‘’έκανες’’ σε πέντε ημέρες και έπιασες στον ύπνο περισσότερους ‘’γαύρους’’ και από την τράτα.
    2. Τις εκλογές πότε λες να τις κάνεις? ΠΡΙΝ μας στείλεις τα ειδοποιητήρια της ΕΦΟΡΙΑΣ ή ..μετά με ΑΠΛΗ αναλογική όπως ζήταγες τόσα χρόνια? ΄Η, με κλοπή της λαϊκής βούλησης ..ΥΠΕΡ ΣΟΥ?
    3. Μεταξύ μας: ‘’τα λεφτά σου, σε ποια χώρα τα έχεις ‘’ και πότε, και οι ΠΑΜΠΟΛΛΟΙ εκατομμυριούχοι συνεργάτες σου, θα τα φέρετε στην Ελλάδα?

  3. Μνήμων 20:27 31/07/2015

    ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ.
    ===================================

    ΜΕΤΑ..10 χρόνια
    θα μάθουμε αν υπάρχει και ποιο θα είναι το… »πρόστιμο» !!!!
    »Φίλε» …μου, ο Διώτης έχει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να εξηγήσει ποιος τον συμβούλεψε να καταστρέψει το Usb που του έδωσε ο Παπακωνσταντίνου.
    2. Έχει υποχρέωση να εξηγήσει πόσα αντίγραφα »γνωρίζει» ότι υπάρχουν?
    3. Να πει την αλήθεια. Τι έκανε τόσους μήνες με τη λίστα και πόσοι ΗΞΕΡΑΝ για την επεξεργασία ή σε ποιους είχε αναθέσει την επεξεργασία?
    4. Το USB του Βαξεβάνη φέρει ημερομηνία »δημιουργίας» 10 Σεπτ. 2010. Δηλαδή το είχε πρίν φθάσει στην Ελλάδα η λίστα?
    5. Ο κ Πάνος Καμμένος πότε »έμαθε» και από ποιον την ύπαρξη της Λίστας?
    6. Ο πρέβυς κ. Χαλαστάνης…που έχασε τα παραστατικά έγγραφα που του έδωσαν μαζί με το CD οι Γάλλοι?
    Πως διαχωρίστηκε το CD από τα »όποια» έγραφα το συνόδευαν ?
    7. Τελικά το ΣΔΟΕ τα…εκπρόσθεσμα και κατά ΜΙΑ (1) ημέρα έγγραφα δεν τα παρέλαβε και ανάγκασε τους συγγενείς να πάνε στα διοικητικά δικαστήρια ΧΩΡΙΣ να έχει καταλογίσει ΝΕΟ πρόστιμο, το οποίο μπορεί να είναι »ΜΗΔΕΝΙΚΟ»???
    Την αλήθεια θα τη μάθουμε ποτέ?
    ΥΓ.
    Πιστεύετε ! αν ήταν επιβαρυντικά για τον Παπακ. δεν θα ..διέρρεαν ‘’στο διαδίκτυο’’, όπως τα αρχικά ?

  4. ΝΟΜΟΙ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

    ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΝΟΜΟΙ?

    Η διάλυση του Πασοκ με την προδοσία, την ανατροπή και την κατασυκοφάντηση Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου, ήταν και εξακολουθεί να παραμένει η μοναδική επιδίωξη κάθε φοροφυγά και κάθε παράνομου νταβατζή.

    *Σήμερα, καθαρότερα από κάθε άλλη χρονική περίοδο, μετά και την άνανδρη ‘’επίθεση’’ του χουντοαριστερού κ. Τσίπρα που έκανε χθές από το ‘’Γκάζι’’ εναντίον Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ! ότι όσοι τους μισούν και ζητούν την πολιτική και όχι μόνο εξαφάνισή τους, ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ! τη διαφάνεια, τις αποκαλύψεις , το πόθεν τους και τον τρόπο που το καταστρατηγούν.
    *Ζητούσαν την τιμωρία του Παπακωνσταντίνου γιατί από την πρώτη μέρα ΨΗΦΙΣΕ ΝΟΜΟΥΣ ‘’κλειδιά’’ για την περιστολή και της φοροδιαφυγής και τη σύλληψη φοροφυγάδων, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται. Ο Κορυδαλλός , αίθουσα ‘’ VIP’’είναι αξιόπιστος μάρτυρας της επιβολής ευνομίας , ισονομίας και αντικειμενικής φοροδοτικής υποχρέωσης.
    Ο Παπακωνσταντίνου, υπουργός της κυβέρνησης ΓΑΠ ΑΜΕΣΩΣ ! το 2010,
    με τους νόμους
    3833/15.3.2010,3842/23.4.2010,3888/30.9.2010
    θέσπισε διατάξεις για την αποτελεσματική λειτουργία του ΣΔΟΕ με τη συγκρότηση
    Ειδικού Τμήματος Ανάκτησης Περιουσιακών Στοιχείων και Κεφαλαίων που προέρχονται από εγκληματικές δραστηριότητες.
    *Τα ποινικά αδικήματα της φοροδιαφυγής, όπως είναι η απόκρυψη εισοδήματος συμπεριλήφθηκαν ρητά στα αδικήματα που διερευνώνται από την Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος και τιμωρούνται μέχρι και με δήμευση περιουσιών.
    *Θέσπισε την άρση του τραπεζικού απορρήτου προβλέποντας υποχρέωση των τραπεζών, να διαβιβάζουν στο Υπουργείο Οικονομικών κάθε στοιχείο οικονομικού και φορολογικού ενδιαφέροντος και διευκόλυνε τη δυνατότητα αναγκαστικής είσπραξης με ειδικές νομοθετικές προβλέψεις.

    ΛΟΓΙΚΑ, ΟΛΟΙ σχεδόν οι έντιμοι Έλληνες,
    θα έπρεπε να αγωνισθούμε για την επιβολή αυτών των διαρθρωτικών μέτρων, που ψήφισε η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. Γιατί λοιπόν ο Σύριζα, Ο Σαμαράς, ο συκοφάντης καμένος εντελώς και..άλλοι αγωνίστηκαν και αγωνίζονται να αποτύχουν?
    Αναφέρουμε ενδεικτικά ώστε όλοι να μάθουμε ότι:
    • Πριν το 2010 οικονομική αστυνομία δεν υπήρχε.
    • Πριν το 2010 οικονομικοί εισαγγελείς δεν υπήρχαν.
    • Πριν το 2010 διασταυρώσεις σε στοιχεία δεν γινόντουσαν.
    • Πριν το 2010, άρση απορρήτου τραπεζικών λογαριασμών, ούτε κατά διάνοια.
    • Πριν το 2010, χειροπέδες σε εκδότες και μεγαλο-φοροφυγάδες ήταν ανέκδοτο.
    • Πριν το 2010 προσπάθεια για συμφωνία με την Ελβετία, καμία.
    • Πριν το 2010, να ζητήσει υπουργός Οικονομικών στοιχεία από κυβερνήσεις του εξωτερικού, τι λέμε τώρα…
    • Έγινε μια αρχή. Ελπίζουμε ότι όλα αυτά τα βήματα, θα αποτελέσουν το θεμέλιο, για ευνομία, φοροδοτική ισότητα, και ισονομία.

    Η ιστορία έγραψε: Ο Παπακωνσταντίνου, επί Κυβέρνησης Παπανδρέου, θέσπισε τις ρυθμίσεις εκείνες, πάνω στις οποίες σήμερα πλειοδοτούν ή θα ‘θελαν να πλειοδοτούν στην συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου.

  5. NMan. 20:13 31/07/2015

    O ΕΝΤΙΜΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Γ.ΠΑΠΑΚ. ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΦΟΒΟ !!!

    Πέφτουν οι μάσκες των απατεώνων που με στημένες κατηγορίες έστειλαν, με τη βοήθεια της Ζωής, (κόρης του κατήγορου του Ανδρέα) στο Ειδικό δικαστήριο γιατί αποκάλυψε τους κλέφτες και τους νταβατζήδες?’’
    Στις 25 Φεβρουαρίου οδήγησαν τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ στο ειδικό δικαστήριο ,οι έντιμοι του Σύριζα, του Σαμαρά, του Βενιζέλου, του συκοφάντη και ψεύτη καμένου και των χρυσοδολοφόνων γιατί δεν …εισέπραξε 120.000 ευρώ από τη Λίστα Λαγκαρντ, ενώ αυτοί επί τρία χρόνια σχεδόν …τι εισέπραξαν?

    Κι όμως με τροπολογία ΧΑΡΙΣΑΝ το πρόστιμο 1,2 Δις. ευρώ που είχε επιβάλλει για λαθραία διακίνηση και εισαγωγή πετρελαίου σε Λάτση και Βαρδινογιάννη .
    Και εμείς ‘’οι έντιμοι’’ που ..επαναστατούμε με το παραμικρό όταν θίγονται τα συμφέροντά μας, τι δίδαγμα δίνουμε στα παιδιά μας, στην Ελλάδα του αύριο? Που είναι η ηθική συμπαράσταση, στον έντιμο αγωνιστή που διώκεται από την κλίκα , γιατί είναι ΕΝΤΙΜΟΣ?

  6. ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
    ΕΡΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ===============================================

    Γράφει ο Ν βράχος
    Το ΠΑΣΟΚ, με πρόεδρο τον Γιώργο Παπανδρέου, είχε αποφασίσει την κοινωνική και ΗΘΙΚΗ του αναβάπτιση στην κολυμβήθρα της λαϊκής και εθνικής αναγέννησης.
    Έτσι μετά τις εκλογές του 2009 και με τα πρώτα ‘’δείγματα’’ επίσημης κυβερνητικής διάλυσης και διαφθοράς από την Καραμανλική καταστροφική θητεία ‘’ζωντανά’’, ρίχτηκε στη μάχη κατά της διαπλοκής και ταυτόχρονα της αναγεννητικής προσπάθειας για διαφάνεια ΠΑΝΤΟΥ.
    Όμως η λερναία Ύδρα της διαφθοράς δεν ήταν δυνατόν να υποχωρήσει και να παραδώσει την ουσιαστική εξουσία και διακυβέρνηση της χώρας. Παρά την διαλυτική και εγκληματική ‘’καραμανλική προετοιμασία’’, είχαν προετοιμάσει πολλές παγίδες και είχαν ναρκοθετήσει την οικονομική και εθνική μας παρουσία και επιβίωση.
    Είναι γνωστά σε όλους τα χαρακώματα της ντροπής και της εθνικής προδοσίας που είχαν ‘’οργανωθεί’’ ως αναχώματα κάθε αναγεννητικής κυβερνητικής προσπάθειας . Είναι γνωστοί σε όλους, όλοι όσοι φανερά τουλάχιστον έκαψαν και διέφθειραν…
    ¨Ήθελαν, ως εντολοδόχοι της διεθνούς και ντόπιας διαπλοκής, να ‘’σκοτώσουν’’ πολιτικά και ΗΘΙΚΑ τον εκφραστή της διαφάνειας, της ευνομίας, της ισονομίας και της αναλογικής φοροδοτικής υποχρέωσης και ταυτόχρονα να ‘’ξεπουλήσουν’’ το Πασόκ ως τετριμμένη σελίδα μιας ‘’παλιάς ιστορίας’’.
    Ήθελαν, ως εντολοδόχοι να επιτύχουν και να επιβάλλουν το ηθικό θάνατο της δημοκρατίας αναγεννώντας μαύρα και κόκκινα ΦΙΔΙΑ !
    Ας δούμε λίγα από τα χαρακώματα της πολικής ΣΗΨΗΣ των πολιορκητών και εμπρηστών της εθνικής μας ύπαρξης και ταυτότητας.
    1. Κύριε πρόεδρε του ΣΥΡΙΖΑ,
    πολλές φορές λέγατε ότι υπήρχαν εναλλακτικές πήγες δανειοδότησης με δεκάδες δις, σε πολύ χαμηλά επιτόκια
    Στις 29/2/2012δηλωνατε στο real fm .
    =========================
    «Ο κ. Χριστόφιας όμως κατάφερε να δανειστεί από την Ρωσία του Πούτιν 2,5 δις ευρώ και να μην μπει στο ΔΝΤ
    και να αποφύγουμε να έχουμε και τις δυο χώρες του ελληνισμού στο ΔΝΤ και την επιτήρηση» …..και
    συνεχίζετε λέγοντας ……» η Ελλάδα είχε δυνατότητες εναλλακτικών πηγών δανεισμού .
    Kι όμως η Κύπρος ΔΕΝ ΠΗΡΕ δάνειο από τη Ρωσία και μπήκε στο μνημόνιο, εσείς όμως παρά ταύτα
    ——————————————————————————————
    κατηγορούσατε τον Παπανδρέου μαζί με τον ηλίθιο καΜένο εντελώς, ότι αρνήθηκε τα χρήματα (20 Δις) από τους Ρώσους.
    2.Δεν το έκανε , λέγατε, ποτέ όμως,
    ==========================
    γιατί ο κ. Παπανδρέου και η κυβέρνησή του υλοποιούσε προειλημμένες αποφάσεις. Έχω επανειλημμένα τοποθετηθεί. Πρόκειται για ένα προμελετημένο και προσχεδιασμένο έγκλημα, το οποίο αρνήθηκε να υλοποιήσει ο Καραμανλής και γι αυτό και αποχώρησε στην ουσία από την εξουσία, δέχθηκε όμως με θέρμη να το υλοποιήσει ο κ. Παπανδρέου. Είναι όμως ένα σχέδιο εγκληματικό για τον ελληνικό λαό.
    3. * Κι όμως, ο Καραμανλής ψηφίζει ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ στη βουλή
    =============================================
    τον προϋπολογισμό του 13 και αναγνωρίζει και αποδέχεται ότι το ΕΛΛΕΙΜΜΑ του 2009, ήταν 16%. Άρα το περίσσευμα της κακίας σας το μετατρέπατε σε χολή και συκοφαντία ,
    4. αφού ΗΔΗ είχατε ‘’ετοιμαστεί για το Τέξας του Σόρος και της παρέας του’’.
    ————————————————————–
    Πως …γνωριστήκατε με τον Σόρος κ. Τσίπρα και γιατί σας ‘’πατρονάρησε’’?
    5. *Ήδη όμως, από τις 4 Απριλίου 2012,
    ===============================
    ο μέχρι προ τινος «αντιμνημονιακός» αρχηγός της Ν.Δ. Α. Σαμαράς, σε άρθρο του στους New York Times, παραδέχτηκε ότι το έλλειμμα του 2009 ήταν 15%:
    «Greece has already implemented deficit-cutting measures of around 20% of GDP to curtail a deficit of 15% of GDP in 2009». Mετφ.
    *«Η Ελλάδα έχει ήδη θέσει σε εφαρμογή μέτρα για τη μείωση του ελλείμματος της τάξης του 20% του ΑΕΠ για να περιορίσει το έλλειμμα από 15% του ΑΕΠ το 2009».
    6.* Επίσης, στη σελίδα 16 της Εισηγητικής
    ============================
    Έκθεσης για τον Προϋπολογισμό του 2013 της κυβέρνησης Σαμαρά, προϋπολογισμός που ψηφίστηκε στις αρχές Νοεμβρίου 2012 από την ελληνική Βουλή, αναφέρεται το εξής:
    *«Το 2011, δεύτερο έτος εφαρμογής του Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής, επιτεύχθηκε μείωση του ελλείμματος της Γενικής Κυβέρνησης κατά 1,3 εκατοστιαίες μονάδες του ΑΕΠ, ενώ συνολικά την περίοδο 2009-2011 η μείωση ήταν 6,2 εκατοστιαίες μονάδες του ΑΕΠ (από 15,6% το 2009 σε 9,4% το 2011).
    *Αυτή η μείωση είναι η μεγαλύτερη που έχει σημειωθεί από κράτος-μέλος της Ευρωζώνης».
    7.*Κι όμως ο Τσίπρας, αρχηγός των σκουρλέτηδων,
    ====================================
    συκοφαντεί πρόστυχα και αντεθνικά το Γιώργο Παπανδρέου και του φορτώνει και το προπατορικό αμάρτημα, μαζί με το ΚαΜένο εντελώς ενώ,
    8. * από την άλλη πλευρά κατηγορεί τον Σαμαρά
    ===============================
    ότι ανέτρεψε τον Παπανδρέου και ταυτόχρονα δηλώνει δημόσια και επίσημα,
    *9. ότι για τα χάλια της οικονομίας ευθύνεται ο Καραμανλής.
    =============================
    http://www.epikairo.gr/index.php/en/politiki/item/9715-tsipras-to-paradexomai-o-karamanlis-odigise-ti-xora-sta-tartara
    10. ** Εμείς γνωρίζουμε επίσης ,
    ======================
    ότι τη μισή Ελλάδα την έκαψαν οι κουκουλοφόροι του Σύριζα και με το σύστημα ‘’ΔΕΝ πληρώνω’’ άδειασαν ..τα άδεια ταμεία από τον Καραμανλή.
    11. Τελικά ο μόνος που βρήκε χρήματα και μάλιστα πολλά, είναι ο Γιώργος Παπανδρέου που μας έσωσε από την
    ==================
    χρεοκοπία .
    Περίεργο δεν είναι, που ΔΕΝ μπορούν να με πείσουν,
    ότι για όλα φταίει ο Παπανδρέου?

  7. ΝΜαν. 18:38 31/07/2015

    ΑΝΑΣΤΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΥΣ…???

    Τι ακριβώς θα μας παρουσιάσει ο…Άλεξις, σαν ‘’επιτυχία’’ και νίκη, απομένει να δούμε.
    Το σίγουρο όμως είναι ότι τελικά το έγκλημα του Καραμανλή , τον οποίον καλύπτει με νύχια και με δόντια ΔΕΝ κρύβεται άλλο. Ο βρόμικος πόλεμος όλων εναντίον του νομίμου πρωθυπουργού, εναντίον της Ελλάδας, κάθε μέρα αποκαλύπτεται. Σε λίγο θα ντρέπονται να κυκλοφορήσουν…
    Η δικαίωση του Γιώργου Παπανδρέου είναι πια γεγονός. Μόνος του , υβριζόμενος , προπηλακιζόμενος, συκοφαντούμενος από ντόπιους και ξένους εχθρούς, κατάφερε να μη χρεοκοπήσουμε και σήμερα να ελπίζουμε.
    Την ιστορία την γράφουν οι νικητές κι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο μεγάλος ΝΙΚΗΤΗΣ.
    Κατάφερε να μη λυγίσουμε, να μη υποκύψουμε να μη χρεοκοπήσουμε.
    Κι ας λένε ακόμη κάποιοι μικρόψυχοι…

  8. Χ 13:16 31/07/2015

    Όταν το επιχείρημα το αντικαθιστούν οι ύβρεις οδηγούμαστε με βεβαιότητα στη θεμελίωση της ενοχής…

    • ΟΤΑΝ καΜένοι εντελώς και …άλλοι πυρπολητές…

      * Οταν ο »γιαουρτοκαταπέλτης» σκιάζει και προσβάλλει κάθε εθνική αρετή και πράξη,
      * όταν η κουκούλα »καλύπτει» τους ληστες των τραπεζών για…κοινωνικούς λόγους,
      *όταν η πυρπόλυση των ιδιοκτησιών χρησιμοποιείται ως εκβιασμός και τρομοκρατία,
      * Όταν ο τραμπουκισμός, οι καταλήψεις δημοσίων χώρων και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων »θεωρείται» εθνική- κομματική απόδειξη πίστης και μέλλοντικης αποκατάστασης,
      *Όταν τα μπουκάλια, τα ρόπαλα, και τόσα άλλα αντικείμενα ληστρικών και υλιστικών επιχειρήσεων, »θεωρούνται» ..οικοσκευές ,
      *Όταν η νομοθεσία προωθεί την »απελευθέρωση» των εγκληματιών τύπου Δημάρχου Θεσσαλονίκης και άλλων τρομοκρατών του ελληνικού λαού,
      και για όλα ..φταίει ο Γ .Παπανδρέου

      Τότε όλοι οι »αντιρρησίες» και οι σιωπούντες, μπορείτε να πάτε να…….

      Διότι άλλη »γλώσσα» δεν κατέχετε ΠΛΗΝ του γλειφοκωλείν…..

  9. NMan. 11:48 31/07/2015

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ
    ===========================
    Αλλά Σαμαράς, Βενιζέλος, Τσίπρας και άλλοι, ‘’ ποντάρησαν ’’ στην χρεοκοπία της.
    Η Ελλάδα μπορούσε, δύσκολα μεν χωρίς ανθρώπινες θυσίες, αλλά λογικά με διαφάνεια και αποφασιστικότητα, να ΓΙΝΕΙ μια χώρα ελεύθερη, ανεξάρτητη που να αποφασίζει Η ΙΔΙΑ !!! για τις τύχες των Ελλήνων.
    Όμως οι τοκογλύφοι αντέδρασαν. Οι νταβατζήδες αγρίεψαν και ο λαός μας παραπληροφορήθηκε «θέλοντας και ΜΗ»!!!
    Η πολιτική κλίκα της εποχής εποχούμενη των Μεργκελικών συστημάτων και οδηγούμενη από ακόρεστη κενοδοξία, αποφάσισαν! πως η δική τους πολιτική επιβίωση , ήταν και η υπέρτατη προσωπική τους επιδίωξη. Δεν σκέφτηκαν την Ελλάδα και τους Έλληνες, όπως αποδεικνύεται μέχρι σήμερα, αλλά την πολυθρόνα της εξουσίας.
    Καραμανλής, Σαμαράς , Βενιζέλος, Τσίπρας και λοιποί …καΜένοι εντελώς είναι οι αυτουργοί της δυστυχίας μας και της κακοδαιμονίας μας.
    Ο Γιώργος Παπανδρέου, αποφάσισε να αλλάξει τα ΠΑΝΤΑ! Τίποτα πια δεν θα είναι όπως πρίν. Ο Λαός «θέλοντας και μή» θα αποδεχτεί την αλήθεια που του έκρυβαν τα τροκτικά πίνοντας το αίμα του.
    Νέοι νόμοι, διαρθρωτικές αλλαγές και οικονομικός εισαγγελέας υπόσχονται ήδη από τά πρώτα αποτελέσματα, ότι μια νέα Ελλάδα μπορεί να αναδημιουργηθεί , αφού οι χειροπέδες ΔΕΝ κάνουν ..εξαιρέσεις.
    Πονάνε πολύ οι φοροφυγάδες και οι νταβατζήδες των κυβερνώντων.
    Συκοφάντησαν, ψευδολόγησαν , αποστάτησαν, πρόδωσαν.
    Τώρα είναι η σειρά του λαού να αποκαθηλώσει τους «χάρτινους» ψευτοηγέτες …

  10. N Bράχος 11:44 31/07/2015

    Κύριε πρωθυπουργέ του ΣΥΡΙΖΕΛ,

    Κύριε πρόεδρε του ΣΥΡΙΖΑ ,

    πολλές φορές λέγατε ότι υπήρχαν εναλλακτικές πήγες δανειοδότησης με δεκάδες δις, σε πολύ χαμηλά επιτόκια. Ψευδολογήσατε ασύστολα εις βάρος της πρόσφατα εκλεγμένης κυβέρνησης, και επιβαρύνατε τις πλάτες του λαού μας, με πολλά δις ευρώ λόγω ανικανότητας, παραπληροφόρησης και συμμετοχής στον προδοσία και ανατροπή, της κυβέρνησης που όπως αποδείχτηκε, ήταν η μόνη που είχε σχέδιο και λύσεις για την σωτηρία μας από την χρεοκοπία του καραμανλή.

    Στις 29/2/2012 δηλώνατε στο real fm .

    ‘’Ο κ.Χριστόφιας όμως κατάφερε να δανειστεί από την Ρωσία του Πούτιν 2,5 δις ευρώ και να μην μπει στο ΔΝΤ και να αποφύγουμε να έχουμε και τις δυο χώρες του ελληνισμού στο ΔΝΤ και την επιτήρηση …..και συνεχίζετε λέγοντας ……η Ελλάδα είχε δυνατότητες εναλλακτικών πηγών δανεισμού .’’
    ‘’Δεν το έκανε όμως γιατί οκ. Παπανδρέου και η κυβέρνηση του υλοποιούσε προειλημμένες αποφάσεις ….’’

    Κύριε πρόεδρε του ΣΥΡΙΖΑ ,
    σήμερα τι έχετε να πείτε σχετικά με τις άστοχες δηλώσεις σας που δηλητηριάζατε τις ψυχές των ανθρώπων;
    **Πάντως υπερβάλατε εαυτούς ‘’ αφού καταφέρατε’’ την Ρωσία και την Κίνα να μέσα στους έξη μήνες της ταυτόχρονης διαπραγμάτευσης με τους συνεταίρους μας στην ΕΕ , να αγοράσουν το ελληνικό χρέος των 350 δις ευρώ, και μάλιστα χωρίς να ζητήσουν το παραμικρό αντάλλαγμα. Αυτό το θαύμα οι Έλληνες Χριστιανοί το χρωστάνε στα όνειρά σου, στις θυσίες που έκανες στον Αλλάχ, στην προσευχή σου και την πίστη σου στο λευκό περιστέρι που …αμόλησες και στο χειροφίλημα του παπά που σε ‘’ευλόγησε’’ προσωπικά και την λιτανεία των λειψάνων που διέταξε ο Πάνος μας. .
    Κύριε Τσίπρα,
    Αλέξη μας,
    Δεν ξέρουμε πώς να σε ευχαριστήσουμε και τι να σου ευχηθούμε, για τη προσφορά αίματος στην αδύναμη πατρίδα. Κανείς μας δεν πίστευε ότι θα βρισκόσουν εσύ, ένας ‘’μάγος’’ της πολιτικής, ένας νέος ‘’Κίσσινγκερ’’ που θα μετέφερε τη δόξα της Ελλάδας μας πιο υψηλά και πιο μακρά και από το..τσουνάμι της Φουκοσίμα στην μακρινή Ανατολή, και ταυτόχρονα θα ‘’άλλαζε’’ τον ρου του Δούναβη , ώστε να εκβάλλει υπογείως στη κατάξερη και έρημη Σαχάρα .
    ΥΓ.
    Καλά ‘’μας πέρασες’’ τόσο αφελείς με όλα αυτά που εξακολουθείς να ‘’αναχαράζεις’’?
    Καλά , δεν ντρέπεσαι λίγο? δεν αντελήφθης ότι είσαι ακατάλληλος για τη θέση που σε επέλεξαν οι..ιθύνοντες?
    Δεν παραιτείσαι τουλάχιστον να ..σε θυμούμαστε για κάτι αντρίκιο????

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.