ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δηλώσεις στο Υπουργείο Άμυνας

Τσίπρας: Σεβασμό στη δημοκρατική διαδικασία για να διαφυλάξουμε την εθνική ομοψυχία

Ο πρωθυπουργός σε δηλώσεις του, μετά την ενημέρωσή του από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας διαβεβαίωσε ότι η πολιτεία δεν πρόκειται να διαγράψει τις υποχρεώσεις της έναντι των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ ανέφερε ότι χρειάζεται σεβασμός στη δημοκρατική διαδικασία, χωρίς δραματοποιήσεις, για να διαφυλαχθεί η εθνική ομοψυχία.

«Όσο περνά από το χέρι μας δεν πρόκειται να αποδεχθούμε μειώσεις που έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν νέες ανισότητες στον κοινωνικό ιστό» ανέφερε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Εμείς θα αποφασίσουμε το πού και πώς θα γίνουν περικοπές».

Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας διαβεβαίωσε ότι δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης του γεωπολιτικού προσανατολισμού της χώρας και οι κινήσεις προσβλέπουν στην αναβάθμισή του.

Ακόμη, σημείωσε ότι οφείλουμε σεβασμό στη δημοκρατική διαδικασία, χωρίς δραματοποιήσεις, για να διαφυλάξουμε την εθνική ομοψυχία. «Την επόμενη ημέρα όλοι θα είμαστε ένα στην προσπάθεια της χώρας να ξεπεράσει την οικονομική κρίση με τη δυνατότητα διατήρησης της αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού και της εθνικής κυριαρχίας» συμπλήρωσε.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για τη διαβεβαίωση ότι οι οποιεσδήπτε προτάσεις εκ μέρους των δανειστών δεν θα περιλαμβάνουν περικοπές στις Ένοπλες Δυνάμεις.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΝ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΧΤΑ !!!

    ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΝ, ΛΕΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ-ΝΟΗΜΑ, ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ!!

    ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΝ , ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ!!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.