ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οξεία επίθεση

Βενιζέλος: Μοιραίος, θρασύδειλος και μικρός συκοφάντης ο Τσίπρας

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε σήμερα στην Βουλή ο πρωθυπουργός –ως απάντηση σε ερώτηση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά– εξαπέλυσε οξεία προσωπική επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, με χαρακτηρισμούς όπως, μεταξύ άλλων, «μοιραίος και θρασύδειλος» ή «χυδαίος και μικρός συκοφάντης».

Ο κ. Βενιζέλος, επισημαίνοντας ότι ο πρωθυπουργός «δεν τόλμησε να εμφανισθεί ποτέ στη Βουλή να απαντήσει» σε ερώτησή του, επανέλαβε τις θέσεις του όσο αφορά τους δικούς του χειρισμούς του ως υπουργού για το PSI, την υπόθεση των υποβρυχίων και την περιβόητη «λίστα Λαγκάρντ» και υποστήριξε ότι ο κ. Τσίπρας «πήγε στη Βουλή να καλύψει τον κ. Βαρουφάκη, γιατί προφανώς τον φοβάται ως συνεργό του».

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάλεσε τον πρωθυπουργό «όποτε θέλει να έρθει να μιλήσουμε στη Βουλή για αυτά και άλλα πολλά» και προσέθεσε:

«Πρωτίστως, όμως, να έρθει ως αυτό που είναι, ως επικεφαλής μιας ανίκανης κυβέρνησης μειοψηφίας και να παράσχει τις θεσμικές εγγυήσεις που απαιτούνται προκειμένου να πορευτεί η χώρα και όχι το διχασμένο κόμμα του. Τέρμα ο αυτοδιορισμένος μεσσιανισμός της «πρώτη φορά αριστεράς», που δεν έχει ούτε πολιτικό ούτε ηθικό πλεονέκτημα. Απλώς έκανε τυχοδιωκτική πολιτική καριέρα λέγοντας αντιμνημονιακά ψέμματα στις πλάτες της δικής μας ειλικρίνειας και του δικού μας αγώνα».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.