ASTRO-MATRIX

Αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδια: Ανάδρομη Αφροδίτη

Με ανάδρομη την Αφροδίτη, για να δούμε τι λένε τ' άστρα αυτή την εβδομάδα για εσάς;

Αναλυτικά:

Κριός

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης ξεκινά αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο της Παρθένου, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ασχοληθείς με πράγματα τα οποία θεωρείς αγγαρείες, βαρετά, ρουτινιάρικα – και να τα ολοκληρώσεις  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Υγεία και ομορφιά έχουν τώρα την ευκαιρία να βελτιωθούν και να δοθεί η δέουσα σημασία σε θέματα που χρονίζουν. Δε θα βρεις καλύτερη περίοδο για δίαιτα, αλλά και για να λύσεις παρεξηγήσεις με συναδέλφους και να εξομαλύνεις μία τεταμένη εργασιακή ατμόσφαιρα.

Ταύρος

Η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, γυρνά ανάδρομη στο φιλικό σου ζώδιο της Παρθένου, χαρίζοντας μία κριτική ματιά στις ερωτικές σου σχέσεις και ιστορίες του τελευταίου καιρού. Αν κάτι έληξε άδοξα και άκαιρα, δίχως να καταλάβεις ποτέ καλά το γιατί, τότε ίσως τώρα δεις το άτομο που έληξε την ιστορία σας να επιστρέφει είτε με εξηγήσεις, είτε με εξηγήσεις και μετάνοια. Σκέψου καλά και ζύγισέ τα όλα πριν πεις είτε το ναι, είτε το όχι. Εξαιρετική περίοδος για αυτοκριτική σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά σου εντός των σχέσεών σου.

Δίδυμοι

Τα χρόνια και λιμνάζοντα προβλήματα είτε της πατρικής σου οικογένειας είτε της οικογενειακής σου ζωής έρχονται τώρα στο προσκήνιο, και ζητούν λύσεις επιτακτικά. Επίσης, μία συνύπαρξη ή συγκατοίκηση με τον καλό σας είναι τώρα πιθανό να βγάλει στην επιφάνεια όλα εκείνα τα στοιχεία που δεν την κάνουν και τόσο ονειρική όσο τη φανταστήκατε. Η Αφροδίτη στην Παρθένο, και δη ανάδρομη, είναι ένα reality check ερώτων, ονείρων και ελπίδων. Ό,τι αντέξει το κρατάμε, τα υπόλοιπα από κει που ήρθαν. Επίσης, επιλύουμε θέματα με γνώμονα το πρωταρχικό αίτημα της Αφροδίτης, που είναι η σύναψη σχέσεων και όχι η τζιχάντ με όποιον μιλάει ελληνικά, έτσι;

Καρκίνος

Η επικοινωνία σου και η κοινωνική σου διάθεση περνά σαφώς μερικές όχι και τόσο εύκολες εβδομάδες, με την Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιο της Παρθένου. Οι άνθρωποι θέλουν έρωτα, οπαδούς, χαρά – δε θέλουν κριτική και νουθεσία. Έχεις μεγάλη τάση να κριτικάρεις και να νουθετείς με την Αφροδίτη αυτή, μία τάση που δε θα σε κάνει ούτε πιο αγαπητό, ούτε θα σου φέρει σύντροφο στη μοναξιά σου. Περιόρισε την κριτική σου μόνο στις φορές που στο ζητά κάποιος, και φρόντισε να είναι καλοπροαίρετη. Αναγνώρισε δηλαδή το ότι ο άλλος είχε καλή προαίρεση και δες και τα θετικά, όχι μόνο τα αρνητικά του. Επίσης, λύσεις – αν δεν έχεις μία λύση στο πρόβλημα, τότε δεν συζητάς για το πρόβλημα. Απλό, έτσι;

Λέων

Στον 2ο ηλιακό σου οίκο των χρημάτων, της ύλης και των αποκτημάτων, η ανάδρομη Αφροδίτη έρχεται είτε να καταδείξει σπατάλες, υπερβολές και ασυδοσία, είτε να επιβραβεύσει μία μετρημένη, σοβαρή στάση με τα χρήματά σου. Σίγουρα η ανάδρομη Αφροδίτη στην Παρθένο δε σηματοδοτεί περίοδο παχέων αγελάδων, αλλά είναι μια χαρά ευκαιρία να εξορθολογίσεις, να μαζευτείς, να μαζέψεις, να αναλογιστείς, να κάνεις έναν οικονομικό απολογισμό και να βάλεις τις βάσεις για σοβαρότερη και πιο υπεύθυνη διαχείριση. Επίσης, αν έχεις δανείσει ή δανειστεί είναι μία ιδανική περίοδος για να ορίσεις τον τρόπο αποπληρωμής, η ασάφεια σε τέτοια θέματα δε βοήθησε ποτέ κανέναν.

Παρθένος

Οι πρωταγωνιστές των ημερών, μιας και η Αφροδίτη, με το που εισέρχεται στο ζώδιό σας γυρίζει ανάδρομη. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό μας είμαστε πάντοτε λίγο πιο όμορφοι, λίγο πιο ερωτεύσιμοι, λίγο πιο προσανατολισμένοι στις σχέσεις και στο «μαζί» από ό,τι συνήθως. Η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη των σχέσεων μιλά για επανεξέταση δεσμών και καταστάσεις που σας βοηθούν να κρίνετε και να βγάλετε ασφαλή συμπεράσματα. Είναι περίοδος σιωπής και παρατηρητικότητας, και κριτικής μεν, σιωπηλής δε. Θα έρθει και η ώρα των λόγων και των αποφάσεων, προς το παρόν ψυχραιμία και αντικειμενικότητα. Φυσικά μπορείτε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας και την εμφάνισή σας, με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Ζυγός

Με την Αφροδίτη ανάδρομη στην Παρθένο, στο 12ο δηλαδή οίκο των φοβιών, του υποσυνειδήτου, και των κρυφών σου εχθρών, το λάθος είναι το να πάρεις το γρύλο και να πέσεις είτε στη συνωμοσιολογία, είτε στην αυτολύπηση. Η Αφροδίτη ανάδρομη στο 12ο οίκο σου είναι μια υπέροχη περίοδος για να έρθεις σε επαφή με τα συναισθήματά σου, να καταλάβεις τι και ποιόν θέλεις και γιατί, να ζυγίσεις (το ρήμα σου!) καταστάσεις, να δουλέψεις σιωπηλά για την αρμονία και την ισορροπία του σπιτιού σου και της οικογένειάς σου, αλλά και να αφιερώσεις λίγο ήρεμο, σιωπηλό χρόνο στον τόσο παραμελημένο σου εαυτό. Όταν η Αφροδίτη επιστρέψει σε ορθή πορεία, θα χρειαστείς όλες σου τις δυνάμεις!

Σκορπιός

Η Αφροδίτη γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο της Παρθένου, και σου ξεκαθαρίζει το φιλικό και κοινωνικό σου κύκλο καλύτερα κι από τη χλωρίνη Κλινέξ – άνθρωποι που πλέον δεν έχουν τίποτα να σου πουν, παρέες που έχουν ξεθωριάσει και που δε μοιράζεσαι μαζί τους πια το γέλιο και τη ζέση που μοιραζόσουν παλιά, ήρθε η ώρα να πάρουν το δρόμο τους και να μπουν στο χρονοντούλαπο. Δεν έχεις χρόνο για ανθρώπους που σε φθείρουν, που δεν επικοινωνείτε πνευματικά, που δεν μοιράζεστε την ίδια ζωή, τις ίδιες ιδέες και πεποιθήσεις, που νιώθεις ότι σου ροκανίζουν το χρόνο και τις αντοχές. Την ίδια στιγμή, μια πόρτα ανοίγει σε παλιούς φίλους με τους οποίους είναι σα να μη χάθηκες ποτέ, σα να μην πέρασε μια μέρα. Ναι, η πόρτα ανοίγει και για παλιούς και ανομολόγητους έρωτες…

Τοξότης

Στον κοινωνικό και επιφανή 10ο ηλιακό σου οίκο, η ανάδρομη Αφροδίτη φέρνει την ώρα της αξιολόγησης και της κρίσης για θέματα δουλειάς, καριέρας, επιλογών και κοινωνικών ρόλων που κλήθηκες να παίξεις. Ώρα καταμέτρησης φίλων επίσης, και ώρα της αλήθειας για το σε ποιους ανθρώπους μπορείς να στηριχθείς και από ποιους έχεις να περιμένεις τι, επαγγελματικά και κοινωνικά. Ίσως τώρα διαπιστώνεις πως, όσο η καριέρα ανεβαίνει και γίνεται ολοένα πιο απαιτητική, τόσο η ερωτική, συντροφική ή και συζυγική ζωή βαλτώνει, γίνεται αδιέξοδη και οι ώρες που περνάτε ο ένας χώρια από τον άλλο όλο και περισσότερες. Δεν είναι τώρα ώρα δράσης και αποφάσεων, αλλά θα είναι χρήσιμο να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε ό,τι σου δείχνει η Αφροδίτη…

 

Αιγόκερως

Θέματα προσωπικής σου ανάπτυξης και εξέλιξης, όπως και θέματα επιμόρφωσης, μοιάζουν να μπαίνουν στο πάγο καθώς η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στο ζώδιο της Παρθένου. Ώρα να συνειδητοποιήσεις ίσως ότι ο προγραμματισμός σου, οσονδήποτε εξαιρετικός, ή η τρομερή σου προσήλωση, δεν είναι ικανά να σου επιτρέψουν να ασχοληθείς και να ολοκληρώσεις 3.328 πράγματα ταυτόχρονα. Πρέπει να ιεραρχήσεις, να θέσεις προτεραιότητες και να θυμηθείς αλλά και να σεβαστείς πως είσαι άνθρωπος με όρια και αντοχές. Επίσης, θα χρειαστεί κάποια από τα πλέον αγαπημένα και μεγαλεπήβολα σχέδιά σου να μπουν στον πάγο μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού. Εκμεταλλεύσου το διάστημα για να τα ξανασκεφτείς και να τα σχεδιάσεις καλύτερα.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στο ζώδιο της Παρθένου και οι σκέψεις, ο ανασχεδιασμός και η επανεξέταση αφορούν σε θέματα κοινών χρημάτων με άλλους ανθρώπους, ίσως με το σύντροφο ή με συνεταίρους – ο κοινός οικονομικός προγραμματισμός παρουσιάζει θέματα και ίσως χρειάζεται να ξανασχεδιαστεί ή να ξανασυζητηθεί. Επίσης, το σεξ, οι σεξουαλικές σου σχέσεις, η σεξουαλική σου ζωή είναι σε ένα σημείο όπου σε κάνει να αναρωτιέσαι τι θέλεις, ποιόν θέλεις και τι έχει τελικά νόημα. Εδώ να σου πω ότι χωρίς τη δική σου αυτοκριτική δεν πρόκειται να πας μακριά στο συγκεκριμένο τομέα – παίρνεις ό,τι ακριβώς δίνεις. Χαλάρωσε και μη γίνεσαι εμμονικός, και θα δεις πώς θα φτιάξουν όλα.

Ιχθείς

Η έμφαση της Αφροδίτης τώρα που γυρνά ανάδρομη στην Παρθένο, δίδεται στην συντροφική σου ζωή και τις σχέσεις σου – ώρα να τις κοιτάξεις κατάματα και αντικειμενικά, ώρα να δεις τα προβλήματα για αυτό που πραγματικά είναι, χωρίς να ωραιοποιήσεις και να υπερβάλεις στα καλά στοιχεία. Μπορεί σε αυτό το διάστημα της ανάδρομης Αφροδίτης να νιώσεις είτε χαομένος, είτε πέραν του δέοντος επικριτικός, αλλά διέλευση είναι, θα περάσει. Αν θεωρείς πως μπορείς να διορθώσεις κάποια πράγματα κάνε το ήρεμα και μεθοδικά. Αν όχι, θυμήσου πως όποιος ξέρει ν΄ αγαπά, ξέρει και να χωρίζει.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.