Neo

Αυτή είναι η διαδικτυακή καμπάνια της ΝΔ

«Μας πήγαν πίσω - Τώρα πάμε μπροστά», είναι ο τίτλος της διαδικτυακής καμπάνιας της ΝΔ εν όψει των πρόωρων εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρει η ΝΔ εξηγώντας τη λογική πίσω από την καμπάνια, αναφέρει πως «το τι συνέβη τους τελευταίους μήνες στην Ελλάδα, είναι γνωστό, το βιώνουν όλοι. Δεν χρειάζεται κανένας να το υπενθυμίζει.  Η Νέα Δημοκρατία δε θα διεκδικήσει το ρόλο εκείνου που αναζητά με άγχος τη δικαίωση. Η Νέα Δημοκρατία είναι η δύναμη που θα διατυπώσει ένα βιώσιμο σχέδιο για την επόμενη ημέρα της χώρας.

Η υπεύθυνη δύναμη που θα ξαναχτίσει όσα γκρεμίστηκαν και θα εγγυηθεί την οριστική ρήξη με το παλιό και τη μετάβαση στη νέα εποχή».

Αναφορικά με το σήμα της καμπάνιας εξηγεί, πως η πρώτη  απεικόνιση αντικατοπτρίζει μια κασέτα.  Φέρνει στο μυαλό «old school» καταστάσεις, οι οποίες θα μας οδηγήσουν και πάλι σε ασφαλή λιμάνια μέσα από μία στιβαρή διακυβέρνηση. Η πρώτη της πλευρά της κασέτας, αποτυπώνει το χθες. Το κόκκινο του κρατισμού, των ιδεοληψιών και του «χθες». Των δυνάμεων που μας οδήγησαν στο γκρι της μιζέριας.

Η άλλη πλευρά, είναι η πλευρά της επόμενης ημέρας. Η πλευρά του «Αύριο». Αυτή που αποτυπώνει το μπλε της Πατρίδας, το οποίο μέσα από το πορτοκαλί των μεταρρυθμίσεων και των αλλαγών, οδηγεί νομοτελειακά στο «Αύριο» σε μια δημιουργική ημέρα για τη χώρα.

oloimazi

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.