Neo

Δεν γίνεται…

Πεπεισμένοι ότι δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να προκύψει αυτοδυναμία από τις κάλπες της 20ης Φεβρουαρίου, είναι στο ΠΑΣΟΚ, που αδυνατούν να καταλάβουν γιατί παρ’ όλα αυτά επιλέγει να βάλει τόσο ψηλά τον πήχη για το κόμμα του ο πρωθυπουργός.

«Πρέπει να καταλάβει ο κ.Τσίπρας ότι αυτό που λέει ότι κατεβαίνει για αυτοδυναμία δεν μπορεί να γίνει», υποστήριξε σε συνέντευξή του στον ρ/σ Alpha χθες, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Κουτσούκος, προεξοφλώντας πως θα αναγκαστεί με κάποιους να συνεργαστεί. «Η αυτοδυναμία είναι μία αυταπάτη. Δεν μπόρεσε να την πετύχει όταν είχε τον αέρα στα πανιά του», είπε, παραδεχόμενος όμως έτσι εμμέσως ότι ο Αλέξης Τσίπρας και το κόμμα του θα προηγηθούν στις επικείμενες εκλογές.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, δεν είναι λίγοι όσοι πιστεύουν, πως δεδομένου ότι η αυτοδυναμία φαίνεται πλέον ανέφικτη για οποιοδήποτε κόμμα, θα πρέπει οι αρχηγοί τους να πουν προεκλογικά με ποιους προτίθενται να συνεργαστούν και σε ποια βάση. Αν θα γίνει; Ποτέ. Είπαμε, με τέσσερα χρόνια κυβερνήσεων συνεργασίας, δεν αποκτάς και τη σχετική κουλτούρα…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.