ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δόθηκε στη δημοσιότητα

Δείτε το σχέδιο του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ

O ΣΥΡΙΖΑ έδωσε στη δημοσιότητα το σχέδιο του κυβερνητικού προγράμματος, με το οποίο ζητάει ισχυρή εντολή στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Το κείμενο θα πάρει την τελική του μορφή στη σημερινή συνεδρίαση της Πανελλαδικής Σύσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το κείμενο εδώ

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Μνήμων 19:22 30/08/2015

    Δυστυχώς, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ
    αποδείχτηκε εξαιρετικά κατώτερη των περιστάσεων που τα ίδια τα στελέχη της είχαν φροντίσει να δημιουργήσουν, αυξάνοντας τον πήχη των προσδοκιών του ελληνικού λαού, που άλλα περίμενε μέχρι τις 24 Γενάρη, άλλα ψήφισε στις 25 Γενάρη και τελικά, άλλα -πολύ χειρότερα- καλείται και πάλι να πληρώσει.
    Γιατί και πάλι το λογαριασμό του τρίτου μνημονίου θα τον πληρώσουν οι εργαζόμενοι (όσοι έχουν απομείνει στη χώρα), οι συνταξιούχοι, οι μικρομεσαίες κοινωνικές ομάδες και όχι οι έχοντες, για τους οποίους ο Αλέξης Τσίπρας είχε υποσχεθεί πως θα τους τάραζε στη νομιμότητα.
    Τελικώς, η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου, τάραξε και αυτή τον ελληνικό λαό στα μέτρα και άφησε στο διάστημα της οκτάμηνης παρουσίας της στην εξουσία, στο απυρόβλητο, τους εφοπλιστές, τους καναλάρχες, τους νταβατζήδες της διαπλοκής όλων των ειδών, τους τραπεζίτες που οδήγησαν τα προηγούμενα χρόνια το τραπεζικό σύστημα της χώρας στο κραχ, τους μεγαλοεργολάβους, τους επιχειρηματίες και τους πολιτικούς που τα ονόματά τους φιγουράρουν στις λίστες της Λαγκάρντ και όλους εκείνους που οδήγησαν αυτή τη χώρα στην οικονομική κατάρρευση.
    Τώρα, αν μετά από όλα αυτά, ο Αλέξης Τσίπρας πιστεύει πραγματικά ότι με τη στήριξη τουΣταύρου Ψυχάρη, ο οποίος τα τελευταία 24ωρα έκανε τούμπα που θα ζήλευε και ο Μελισσανίδης, θα φτάσει σε ποσοστά αυτοδυναμίας στις επερχόμενες εκλογές, τότε αποδεικνύεται ότι καμία απολύτως επαφή δεν έχει με τον ελληνικό λαό και τη σκληρή, για εκείνον, πραγματικότητα.
    Μια πραγματικότητα που θα τη διαπιστώσει από πρώτο χέρι σε λίγο καιρό και που θα είναι αποτέλεσμα, αποκλειστικά και μόνο, της δικής του ανεπάρκειας να αποδειχθεί… ανώτερος και όχι κατώτερος των περιστάσεων.
    Οι Έλληνες ήθελαν, θέλουν και θα συνεχίσουν να αναζητούν -απ’ ότι φαίνεται- εκείνον τον πρωθυπουργό που πάνω απ’ όλα και απ’ όλους θα βάλει την προάσπιση των συμφερόντων του λαού και όχι των δανειστών, ούτε των εφοπλιστών και των καναλαρχών.
    Οκτώ μήνες δεν είναι μικρό διάστημα, όπως θέλει να μας πείσει ο κ. Τσίπρας, για να σπάσει το κατεστημένο. Άλλωστε, όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα χρόνια κοσκινίζει. Και η δικαιολογία για τη διαπραγμάτευση δεν αγγίζει πια τους Έλληνες. Διότι, το αποτέλεσμα αυτής της διαπραγμάτευσης ο λαός το πληρώνει.
    Για να σωθούν οι τράπεζες και να πληρώνονται οι δανειστές.
    Στο ίδιο ψέμα θεατές…

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.