LIFESTYLE

Μετά από 13 χρόνια γάμου

Αίτηση διαζυγίου κατέθεσε η Γκουέν Στέφανι

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως η τραγουδίστρια Γκουέν Στεφάνι (από τους No Doubt) κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της και τραγουδιστή της rock Γκάβιν Ρόσντεϊλ έπειτα από 13 χρόνια έγγαμου βίου.

Στην αίτησή της, η 45χρονη τραγουδίστρια επικαλείται αγεφύρωτες διαφορές και ζητεί την κοινή επιμέλεια των τριών παιδιών τους – ηλικίας εννέα, έξι και ενός ετών, σύμφωνα με τις ιστοσελίδες TMZ και People.com. Ο 49χρονος Ρόσντεϊλ επίσης ζητεί κοινή επιμέλεια των παιδιών, σύμφωνα με το TMZ.

stefani

Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου 20 χρόνια. Γνωρίστηκαν όταν το συγκρότημα της Στεφάνι, οι No Doubt, πραγματοποίησαν περιοδεία με το συγκρότημα του Ρόσντεϊλ, τους Bush, το 1995, σύμφωνα με το People.com. Είχαν δεσμό έξι χρόνια και παντρεύτηκαν το 2002.

«Παρότι οι δυο μας έχουμε καταλήξει από κοινού στην απόφαση να μην είμαστε παντρεμένοι, θα παραμείνουμε μαζί ως γονείς και δεσμευόμαστε να μεγαλώσουμε από κοινού τους τρεις γιους μας σε ένα χαρούμενο και υγιές περιβάλλον», ανέφερε το ζευγάρι σε ανακοίνωσή του στην ιστοσελίδα People.com.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.