ΕΛΛΑΔΑ

Έρευνα για το συμβάν

Εικόνες ντροπής στην Κω! Αστυνομικός με μαχαίρι στο χέρι χαστουκίζει μετανάστη (Video)

Σάλος έχει προκληθεί από τις απαράδεκτες και δυσφημιστικές για τη χώρα μας εικόνες έξω από το αστυνομικό τμήμα της Κω.

Αρχιφύλακας εμφανίζεται σε βίντεο του Associated Press να χαστουκίζει μετανάστη έξω από το αστυνομικό τμήμα του νησιού. Μάλιστα ο αστυνομικός κρατά και μαχαίρι και υποδεικνύει στους μετανάστες σε ποιο σημείο πρέπει να σταθούν.

astynomikos

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας διοικητικής έρευνας για τις απαράδεκτες εικόνες που κάνουν το γύρο του κόσμου ενώ την προανάκριση ανέλαβε η διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων. Ο αρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα ενώ η δικογραφία που θα σχηματιστεί σε βάρος του θα αποσταλεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Οι εικόνες ντροπής είδαν το φως της δημοσιότητας μετά από ανάρτηση, σήμερα το πρωί, στο Twitter του ανταποκριτή του Associated Press Nτάλτον Μπένετ.

Στο βίντεο και στις φωτογραφίες φαίνεται ο αστυνομικός ο οποίος χαράζει όρια στο έδαφος με το μαχαίρι για να μην προχωρήσουν Πακιστανοί και Σύροι μετανάστες και πρόσφυγες, οι οποίοι περίμεναν να παραλάβουν τα έγγραφα τους, ενώ κάνει κίνηση με το αριστερό χέρι στο πρόσωπο ενός εξ αυτών.

Πληροφορίες αναφέρουν, πως ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ενημερώθηκε για το συμβάν.

Το επίμαχο βίντεο:

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. FRIDA. 20:24 11/08/2015

    Για τα χιλιαδες θυματα Ελληνων απο τους Λαθρομεταναστες, τις αγριες δολοφονιες, τις ληστειες, τις απατες, τους βιασμους Ελληνιδων γυναικων, τιποτα απο πλευρας πολιτειας για τους αλλοδαπους δολοφονους.Εχουν παρει χαμπαρι οτι στην Ελλαδα το κρατος ειναι εντελως διαλυμενο και δολοφονουν πολυ ευκολα αφου ξερουν οτι η ποινη που θα τους επιβληθει θα ειναι ιδιαιτερα μικρη.Ειναι κρατος δικαιου αυτο;Και μετα απορουν που υπαρχει κοσμος που ψηφιζει την Χρυση Αυγη.Σε λιγο απο οτι δειχνει η εγκληματικη ανικανοτητα της κυβερνησης αυτης, η ψηφος στην Χρυση Αυγη θα ειναι μονοδρομος.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.