ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Κακαβιά με πετρόψαρα

Υλικά
1½ κιλό διάφορα πετρόψαρα για βραστά (σκορπινάκια,πέρκες, μπακαλιαράκια, γύλοι, σπάροι, κοκοβιοί) καθαρισμένα
1 κρεμμύδι μέτριο
1 πατάτα μεγάλη
1 ντομάτα ξεφλουδισμένη (χωρίς τους σπόρους)
1/2 ματσάκι σέλινο
2 καρότα
1 λεμόνι (τον χυμό του)
λίγο ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι

Eκτέλεση
Πλένουμε τα ψάρια πολύ καλά. Καθαρίζουμε τα λαχανικά, τα κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια και τα βάζουμε σε κατσαρόλα με 1 λίτρο νερό που βράζει. Αλατοπιπερώνουμε και τα αφήνουμε να βράσουν. Μόλις μαλακώσουν οι πατάτες, προσθέτουμε τα ψάρια. Τα βράζουμε όλα μαζί για 20 λεπτά περίπου. Σερβίρουμε προσεκτικά σε βαθιά πιατέλα και περιχύνουμε με λάδι και λεμόνι.

Πηγή : www.thecookbook.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.