ASTRO-MATRIX

Αστρολογικές Προβλέψεις

Μετά την Πανσέληνο έρχεται το τρίγωνο του Ήλιου

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Το matrix24.gr σας παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας.

Κριός

…και ξαφνικά, εκεί που βλαστημάς χαμηλόφωνα (ή όχι και τόσο) Θεούς και δαίμονες που τελειώνει το καλοκαιράκι κι επιστρέφεις σε μία άχαρη ρουτίνα, έρχεται το τρίγωνο του Ήλιου με τον πανίσχυρο Πλούτωνα να σου αποδείξει ότι, όταν θέλεις, αυτή ακριβώς η ρουτίνα και η καθημερινή εργασία που βαριέσαι αφόρητα, μπορεί να γίνει στα χέρια σου ένα μικρό πυρηνικό εργοστάσιο για να σε ωθήσει στο να χτίσεις τον Εαυτό και τη Δημόσια Εικόνα που εσύ θέλεις. Και ναι, μέσα σε αυτό το πλαίσιο, να έχεις και αυτόν/ή που θέλεις!Επίσης, με τον Ερμή της συζήτησης και της διπλωματίας να μπαίνει στο Ζυγό, θα έχεις συμμάχους, λέει η αστρολόγος σου.

Ταύρος

…Αν δεν είναι σημάδι ενός μοναδικού, καινούργιου και ανεπανάληπτου έρωτα ένας Ήλιος που τριγωνίζει τον παθιασμένο, βαθύ, μοιραίο Πλούτωνα, δεν ξέρω τι άλλο είναι, Ταύρε μου. Πόσο δε μάλλον όταν το εν λόγω τρίγωνο αφορά στον 5ο οίκο του Έρωτα και της Χαράς της Ζωής, και στον 9ο οίκο του Νοήματος της Ζωής. Προφανώς και όποιο νέο ξεκίνημα, όποια νέα γνωριμία και όποια απόφαση ζωής ευνοούνται απίστευτα. Ξέρεις όμως τι άλλο ευνοείται; Η αναθέρμανση σχέσεων! Κοίτα λοιπόν βαθιά μέσα σου και απάντησε στο ερώτημα, όπως το έθεσαν κάποτε οι Doors: who do you love?

Δίδυμοι

Ήλιος που τριγωνίζει τον Πλούτωνα. Ο σκοτεινός κυβερνήτης του Σκορπιού είναι ένα πυρηνικό εργοστάσιο ασύλληπτης ισχύος και ενέργειας, και στην περίπτωσή σου έχει για τα καλά κατσικωθεί στον 8ο οίκο σου του Σεξ ως βαθύτερη δυνατή ένωση με τον/την Άλλο/η. Αυτή είναι λοιπόν μία εβδομάδα όπου οι πολλές περσόνες και εαυτοί μέσα σου θα καταλαγιάσουν, και θα δώσουν τη θέση τους στον Ένα και Μοναδικό εαυτό σου, αυτό το μύχιο, κρυμμένο και ευαίσθητο πλάσμα που δεν το ξέρει κανένας, και που δεν το βγάζεις ποτέ στο φως, παρά μόνο μασκαρεμένο κάτω από καλαμπούρια. Αυτό το πλάσμα, μέλλει να ερωτευτεί με το «Ε» κεφαλαίο, ή να παραδεχτεί ανοιχτά έναν έρωτα – βρυκόλακα, που χρόνια τώρα του τρώει τα σωθικά. Λίγο dark η εβδομάδα σου, αλλά πες μου τώρα κι ότι δε σε εξιτάρει!

Καρκίνος

Ο Ήλιος σχηματίζει μία θαυμάσια όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα, δίνοντας κυριολεκτικά το φιλί της ζωής στην επικοινωνία σου με το έτερο ήμισυ, ή με το αντικείμενο του πόθου σου. Με βοηθό το λόγο, μπορείς να χτίσεις κυριολεκτικά τη σχέση σου και το μεταξύ σας status όπως εσύ το θέλεις. Προϋπόθεση, βέβαια, αυτό που θέλεις να είναι ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο – αν ο/η άνθρωπος δουλεύει και βαράει 12ωρα κι εσύ στέλνεις κάθε μισή ώρα sms «πού είναι το κουραμπιεδάκι μου;» σαφώς δε θα σας βγάλει σε καλό. Όμως, η αστρολόγος σου έχει πολύ καλό feeling, διότι σύμμαχός σου πλέον είναι και ο Ερμής στο Ζυγό. Με τέτοιες αστρολογικές συγκυρίες, η Επικοινωνία είναι ένα στοίχημα που σχεδόν δε γίνεται να χάσεις.

Λέων

Αποκτήματα. Αξίες. Χρήματα. Άνθρωποι και Πράγματα Πολύτιμα. Άλλες αναγνώσεις; Αυτοεκτίμηση. Αγάπη για τον Εαυτό μας – ανάγκη για ανθρώπους που μας αγαπούν, μας λατρεύουν και μας το δείχνουν με μικρές καθημερινές κινήσεις ευτυχίας. Αυτός είναι, Λέων μου, ο Ήλιος και το τρίγωνό του με τον πανίσχυρο Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Το μήνυμα; Όλα όσα διάβασες παραπάνω, αλλά και κάτι πολύ πιο ουσιαστικό: πως όταν θέλουμε να αλλάξουμε τον κόσμο μας, αρκεί να αλλάξουμε, το ένα μετά το άλλο, τα μικρά, καθημερινά, φαινομενικά ασήμαντα πράγματα. Ή να βρούμε/επιλέξουμε/είμαστε με Αυτόν/ή που αλλάζει την καθημερινότητά μας, μόνο και μόνο επειδή ξυπνά στο πλάι μας.

Παρθένος

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σχηματίζει μια ευνοϊκή, εξαιρετικά δυνατή όψη με τον πανίσχυρο Πλούτωνα. Ο Έρωτας με την πιο αγνή, βασική και παντοδύναμη μορφή του, γίνεται ζήτημα Ζωής και Θανάτου, σου συμβαίνει θέλεις δε θέλεις και είναι εδώ, ή έρχεται, για να αλλάξει τα πάντα, και πρώτα από όλα εσένα. Έχεις περάσει τόσο καιρό στα σκοτάδια που έχουν αρχίσει και σε περνάνε οι Σκορπιοί για δικόν/ή τους – αλλά η όψη αυτή έρχεται να σου πει ότι δεν είναι ακόμα η ώρα σου να θαφτείς ζωντανός/ή. Και τίποτα δε σε βγάζει από ένα τάφο, μεταφορικό ή κυριολεκτικό, όπως ο Έρωτας. Να σημειώσουμε εδώ πως όσοι από σας Αστρόπαιδα Παρθένοι έχετε γενέθλια, ετοιμαστείτε για μία αξιοσημείωτη χρονιά!

Ζυγός

Η διάθεσή σου θα αλλάξει, και θα αλλάξει τώρα! Το ίδιο και η ζωή σου – το φθινόπωρο είναι ημερολογιακά εδώ, και δεν έχει καμία σχέση με το διάστημα που προηγήθηκε. Την αλλαγή και το βήμα προς τα μπροστά σηματοδοτεί ο Ήλιος και το τρίγωνό του με τον σκοτεινό, βαθύ, μυστηριακό Πλούτωνα. Το τρίγωνο αυτό λειτουργεί σαν ένα Ι.Χ. mini πυρηνικό εργοστάσιο, με την ενέργεια να διοχετεύεται προς όφελός σου, και προς τη μεταμόρφωσή σου προς το καλύτερο. Ναι, σωστά κατάλαβες – η ζωή δε θα αλλάξει αν εσύ δεν αλλάξεις τον βαθύτερο εαυτό σου: αυτό τον εαυτό που συγχωρεί όταν δεν υπάρχει κανένας λόγος και όφελος από μία συγγνώμη, που περιμένει σαν πιστή Πηνελόπη όταν ο/η άλλος/η έχει ανοίξει πανιά για αλλού, που δίνει όχι δεύτερη αλλά χιλιοστή ευκαιρία και που, μέσα του, δε λήγει μια σχέση ποτέ, όσο νεκρή κι αν είναι. Μάντεψε, ο Πλούτωνας σου έχει νέα: όλα αυτά, last year!

Σκορπιός

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σου, τον παντοδύναμο μπαμπά Πλούτωνα θα λέγαμε ότι σηματοδοτεί ένα φθινόπωρο που θα το θυμάσαι με χαμόγελο για πολλά – πολλά χρόνια από σήμερα. Ένας Έρωτας, καλά μασκαρεμένος ως «φιλία» επί σειρά ετών (ο Πλούτωνας έχει πάντα βάθος και παρασκήνιο!) έρχεται στο φως, και σε επαφή με την πλήρη δυναμική του. Ανακτά την παρουσία του στο άμεσο καθημερινό σου περιβάλλον, τα sms γίνονται καθημερινά και ολοένα πιο έντονα και καυτά, κανείς πλέον δε χάφτει το παραμύθι περί φιλίας γύρω σας και όλα σας πηγαίνουν κατ΄ευθείαν σε μία ζωή όπως τη θες – σε ζωή που ναι μεν είναι μία και μοναδική, αλλά μοιάζει με χίλιες. Επίσης, η ζωή σου είναι μία και δεν είναι πρόβα τζενεράλε. Ζήσε την.

Τοξότης

Το ότι τα άστρα του ουρανού τον τελευταίο καιρό εστιάζουν συνεχώς τόσο στο χρήμα, όσο και στην καριέρα σου, ενώ εσύ πάλι καθόλου, ίσως πρέπει να το δούμε κάποια στιγμή, Τοξότη παιδί μου. Γιατί το λέω αυτό; Μα, γιατί το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα σηματοδοτεί ένα νέο, ευνοϊκότατο κύκλο οικονομικής ευμάρειας και παράλληλα τόνωσης και αναδιαμόρφωσης της δημόσιας εικόνας σου εκ βάθρων. Δηλαδή, εκεί που όλοι, μαζί κι εγώ, σε θεωρούμε τη χαρά της ζωής προσωποποιημένη, ανέμελο/η και ελαφρώς ανεύθυνο/η, εσύ και μπορείς και θέλεις να μας αποδείξεις πως όταν ο Τοξότης σημαδεύει σωστά, το βέλος του σπανίως χάνει στόχο. Τώρα, μήπως για όλη αυτή την εργασιομανία και τη φιλοτιμία ευθύνεται ο/η καινούργιος/α συνάδελφος; Για λέγε…

Αιγόκερως

Διανύουμε ακόμα μία εβδομάδα που σε αφορά άμεσα, Αιγόκερε καλό μου παιδί. Διότι ο Πλούτωνας, που έχει πάρει το ζώδιό σου και το δηλώνει και στο Ε9 του – τέτοια μόνιμη κατάληψη! – σχηματίζει μία ισχυρότατη και πολύ ευνοϊκή όψη τριγώνου με τον Ήλιο. Τα στοιχήματα για το ποιος θα είναι αυτός που θα σπάσει το τείχος που έχεις χτίσει τριγύρω σου ως προστασία από τους γελοίους και από τους «δεύτερους» πέφτουν βροχή. Κάποιο άτομο από το εξωτερικό, ή που έχει σχέση με ξένους ίσως; Κάποιος/α από ένα ευρύτερο μορφωτικό περιβάλλον, ένα πανεπιστήμιο ή ένα σεμινάριο; Ένα άτομο για το οποίο είσαι μέντορας, κάποιος/α τον/την οποίο/α καθοδηγείς; Όποιος και να είναι, φρόντισε να μη σε πιάσει το Κρόνιο και τον περάσεις από τα 40 κύματα μέχρι να πεις το «ναι». Είπαμε να γκρεμίσει το τείχος σου, αλλά μη χρειαστεί και σφύρα demolition. Ναι; Ναι.

Υδροχόος

Το ευνοϊκότατο και εξαιρετικά ισχυρό τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα από το 12ο οίκο σου έρχεται να σου πει πως η Αλλαγή – η όποια αλλαγή-  έρχεται πάντα εκ των έσω. Κι αυτό ακριβώς θα βιώσεις το επόμενο διάστημα – αλλάζοντας την καθημερινότητά σου με τον/την Άλλο/η, δημιουργώντας μία νέα ρουτίνα, εισάγοντας μικρά καθημερινά πράγματα με το στοιχείο του απρόβλεπτου, αλλάζεις ουσιαστικά και εκ βάθρων την ψυχολογία σου, και άρα τον εαυτό σου. Γίνε εσύ το απρόβλεπτο στοιχείο και η αλλαγή που οραματίζεσαι για τη σχέση σου και την καθημερινή σου ζωή, και θα δεις με μεγάλη χαρά πως ουσιαστικά δημιουργείς ένα μετασχηματιστή: παίρνει τη ρουτίνα, τη βαρεμάρα, το «ουφ» και τα μετατρέπει σε κέφι, χαρά, έκπληξη και πολύ και καλό σεξ. Και μόνο για αυτό το τελευταίο αξίζει όλη η προσπάθεια!

Ιχθείς

Φίλοι, ή Εραστές; Μπορεί κανείς να τα έχει και τα δύο σε έναν άνθρωπο; Ώχου κι όσο δεν τα μπορείς τα διλήμματα, Ψάρι μου. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, μιλά για μία γνωριμία που ταλαντεύεται μεταξύ των δύο. Η αστρολόγος σου πάντως σε προειδοποιεί πως όπου παίζει μπάλα ο Πλούτωνας τα πράγματα δεν μπορούν να είναι ποτέ επιφανειακά, πρόχειρα ή «θα δείξει». Προφανώς η σεξουαλική έλξη που υπάρχει εδώ είναι πανίσχυρη, προφανώς και η διάθεσή σας να είστε ο ένας κολλημένος απάνω στον άλλο θα καπελώσει σύντομα κάθε έννοια φιλίας, προφανώς και το ότι δεν μπορείτε να κρατήσετε τα χέρια σας μακριά ο ένας από τον άλλο μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Προβλήματα αμηχανίας στους υπόλοιπους της παρέας; (το καλό σενάριο). Προβλήματα με τις επίσημες σχέσεις σας; (το κακό, ψυχρό κι ανάποδο σενάριο). Σε κάθε περίπτωση, δεν υποτιμάς ποτέ έναν έρωτα που γεννιέται υπό αυτές τις συνθήκες…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.