ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ελλάδα - Κροατία στον ημιτελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος

Ναυμαχία στο Καζάν για το εισιτήριο του μεγάλου τελικού

Μια δεκαετία έπειτα από την τελευταία μεγάλη διάκριση (χάλκινο μετάλλιο), η Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης των Ανδρών ρίχνεται απόψε στη μάχη με την Κροατία (20:30, ΕΡΤ2) με στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Καζάν.

Να θυμίσουμε πως το 2005 κόντρα στους Κροάτες ήρθε η πρώτη μεγάλη επιτυχία για την Εθνική Πόλο των Ανδρών με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Δέκα χρόνια μετά, απέναντι στο ίδιο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και στην ίδια διοργάνωση η ελληνική ομάδα έχει την ευκαιρία να πάει ακόμη παραπέρα και να συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Παρότι η Κροατία δεν είναι η ανίκητη ομάδα (που κατά καιρούς ήταν), οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου θα πέσουν στο νερό με ως αουτσάιντερ για να διεκδικήσουν το καλύτερο. Το 5 στα 5 ως τώρα στο Καζάν είναι ένα καταπληκτικό σερί για την Ελλάδα και απόψε στις 20:30, με πάθος θα κυνηγήσει την υπέρβαση για την πρόκριση στον τελικό. Στον άλλο ημιτελικό η Ιταλία αντιμετωπίζει την Σερβία στις 22:00 με μετάδοση από την ΕΡΤ2.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.