ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη

Νέα διανομή τροφίμων στο Ηράκλειο

Σε νέα διανομή τροφίμων σε δημοτικές κοινότητες του Ηρακλείου προχωρεί ο δήμος, συνεχίζοντας τις προσπάθειες για την άμβλυνση των προβλημάτων επιβίωσης που αντιμετωπίζουν πολλές οικογένειες και δημότες λόγω της οικονομικής κρίσης.

Σε συνάντηση που είχε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αθηνά Σπανάκη – Κοχιαδάκη, με τους εκπρόσωπους των 6 Δημοτικών Κοινοτήτων του, συζήτησαν για μια νέα δράση διανομής τροφίμων.

Κατά τη συνάντηση η αντιδήμαρχος ενημέρωσε τους προέδρους των Κοινοτήτων για τη σύναψη συνεργασίας-αποδοχής δωρεάς με γνωστή αλυσίδα καταστημάτων σούπερ μάρκετ, που καθημερινά θα διαθέτει προϊόντα συντηρημένα και διατηρημένα με όλους τους κανόνες της υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων στον δήμο Ηρακλείου. Τα προϊόντα αυτά θα διατίθενται διαμέσου των 6 Δημοτικών Κοινοτήτων σε συνεργασία με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του δήμου σε κατοίκους των δημοτικών κοινοτήτων που έχουν ανάγκη.

«Πρόκειται για μια άλλη μια σημαντική πρωτοβουλία η οποία θα βοηθήσει πάρα πολύ όσους έχουν ανάγκη από βασικά είδη τροφίμων» δήλωσε η αντιδήμαρχος και κάλεσε τους πολίτες να ενισχύσουν τις προσπάθειες της αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, καθώς όπως ανέφερε το πρόβλημα όσο περνά ο καιρός συνεχώς διογκώνεται.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.