Neo

Ο Ψινάκης και η συναυλία της Υπουργού

Αν και μόλις χτες ορκίστηκε υπουργός Τουρισμού η Άλκηστις Πρωτοψάλτη δεν ακύρωσε τη σημερινή της συναυλία στον Μαραθώνα για την Αυγουστιάτικη πανσέληνο.

Διοργανωτής της συναυλίας δεν είναι άλλος από τον Ηλία Ψινάκη. Ο δήμαρχος Μαραθώνα ο οποίος είχε αφήσει σαφείς αιχμές κατά του υπουργείου Πολιτισμού που δεν επέτρεψε να γίνει η συναυλία στον Τύμβο του Μαραθώνα συνεχάρη την καλή του φίλη για την υπουργοποίησή της και κάλεσε τον κόσμο να πάει απόψε για να απολαύσει «την μοναδική συναυλία που έχει κάνει το γύρο του κόσμου της Υπουργού πλέον Άλκηστις Πρωτοψάλτη που με όλη της την αγάπη της μας προσφέρει».

 

Δείτε την ανάρτηση του Ηλία Ψινάκη:

«Φίλοι μου σας καλώ όλους όσους γουστάρετε να έρθετε αύριο Σάββατο 29 στην πανσέληνο του Αυγούστου στις 21.00 στην Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου να απολαύσουμε όλοι μαζί την μοναδική συναυλία που έχει κάνει το γύρο του κόσμου της Υπουργού πλέον Άλκηστις Πρωτοψάλτη που με όλη της την αγάπη της μας προσφέρει !!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΡΕΛΛΑ...!!!❤️ Η είσοδος δεν απλώς ελεύθερη ....Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...!!!❤️».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.