ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αιτωλοακαρνανία

Συναυλία στο αρχαίο θέατρο Στράτου για το αυγουστιάτικο φεγγάρι

Με μια μοναδική συναυλία, υπό το ειδυλλιακό φως της αυγουστιάτικης πανσέληνου, μετά από αιώνες σιωπής, ανοίγει απόψε ξανά στο κοινό το αρχαίο θέατρο Στράτου.

Το αρχαίο θέατρο Στράτου ανοίγει τις πύλες του στο κοινό με μια συναυλία που ισορροπεί την ποιότητα της δημιουργίας με τη διασκέδαση της ζωντανής ακρόασης, και υποδέχεται τους Δημήτρη Παπαδημητρίου και τη Φωτεινή Δάρρα, μετά τη μεγάλη συναυλία τους στην πρώτη πανσέληνο του Αυγούστου στη Δήλο και την παρουσία τους σε αρχαιολογικούς χώρους ανά την Ελλάδα, με προηγούμενο σταθμό μόλις χθες βράδυ στη μαγευτική λίμνη Λάδωνα.

Όσοι βρεθούν σήμερα στο αρχαίο θέατρο Στράτου θα απολαύσουν ένα πλούσιο και εξαιρετικών φωνητικών και ερμηνευτικών απαιτήσεων πρόγραμμα, με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου να συνοδεύει ο ίδιος στο πιάνο τη μούσα του, Φωτεινή Δάρρα, με 4μελή ορχήστρα σε δικά του τραγούδια. Θα ακουστούν βέβαια και άλλα τραγούδια, ελληνικά και ξένα, με τη μοναδική πινελιά των ξεχωριστών αυτών καλλιτεχνών.

Όσοι βρεθούν σήμερα στο αρχαίο θέατρο Στράτου θα απολαύσουν ένα πλούσιο και εξαιρετικών φωνητικών και ερμηνευτικών απαιτήσεων πρόγραμμα, με το Δημήτρη Παπαδημητρίου να συνοδεύει ο ίδιος στο πιάνο τη μούσα του, Φωτεινή Δάρρα, με τετραμελή ορχήστρα σε δικά του τραγούδια. Θα ακουστούν βέβαια και άλλα τραγούδια, ελληνικά και ξένα, με τη μοναδική πινελιά των ξεχωριστών αυτών καλλιτεχνών.

Τη συναυλία που είναι με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, διοργανώνει το υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και ο δήμος Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.