ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σούπερ Καπ

Τρελός τελικός, θεότρελη Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ στον... τρελό τελικό κόντρα στη Σεβίλλη.

Απίστευτο ματς στην Τιφλίδα με τη Μπαρτσελόνα να επικρατεί 5-4 της Σεβίλλης στην παράταση και να κατακτά το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

Η Σεβίλλη ήταν αυτή που προηγήθηκε νωρίς-νωρίς και συγκεκριμένα στο 3ο λεπτό με τον Μπανέγα, αλλά στη συνέχεια ο Μέσι με δύο εξαιρετικές εκτελέσεις φάουλ στο 7' και στο 16' γύρισε το ματς και έδωσε προβάδισμα στη Μπαρτσελόνα.

Στη συνέχεια τα τέρματα των Ραφίνια και Σουάρες έδειξαν ότι με το 4-1 δύσκολα θα χάσει το τρόπαιο η Μπαρτσελόνα, αλλά η Σεβίλλη κατάφερε να απαντήσει. Με τους Ρέγες, Γκαμεϊρό και Κονοπλιάνκα έκανε το 4-4 και έστειλε το ματς στην ημίωρη διαδικασία της παράτασης.

Εκεί χρειάστηκε το γκολ του Πέδρο στο 115ο λεπτό -μετά από εκτέλεση φάουλ του Μέσι- για να διαμορφωθεί το εντυπωσιακό 5-4, το οποίο χάρισε το Σούπερ Καπ στους Καταλανούς.

Οι συνθέσεις:

Μπαρτσελόνα (4-3-3): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Ντάνι Άλβες, Μαστσεράνο (93' Πέδρο), Ματιέ, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Ινιέστα (63' Σέρχι Ρομπέρτο), Ραφίνια (78' Μπάρτρα), Σουάρες, Μέσι.

Σεβίλλη (4-2-3-1): Μπέτο, Τρεμουλινάς, Ράμι, Κόκε, Κρικόβιακ, Κρον-Ντέλι, Ιμπόρα (80' Μαριάνο), Ρέγες (68' Κονοπλιάνκα), Μπανέγα, Βιτόλο, Γκαμεϊρό (80' Γκαμεϊρό).

Οι τροπαιούχοι:

5 φορές Μίλαν, Μπαρτσελόνα

3 φορές Λίβερπουλ

2 φορές Άγιαξ, Άντερλεχτ, Γιουβέντους, Βαλένθια, Ατλέτικο Μαδρίτης, Ρεάλ Μαδρίτης

1 φορά Πόρτο, Μπάγερν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Ντιναμό Κιέβου, Νότιγχαμ, Σεβίλλη, Άστον Βίλα, Αμπερντίν, Στεάουα Βουκουρεστίου, Μαλίν, Πάρμα, Λάτσιο, Γαλατάσαραϊ, Ζενίτ

 

Δείτε πιο κάτω μερικά από τα γκολ του αγώνα:

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.