Neo

Κλαυσίγελος

Πάνω που γέλασε λίγο το χειλάκι τους, πάλι εμφανίστηκαν προβλήματα. Ο λόγος για τα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, που νιώθουν εσχάτως μία …ανάταση ψυχής όσο παρακολουθούν τις δημοσκοπήσεις να τους δείχνουν να «φλερτάρουν» ακόμα και με την τρίτη θέση στη Βουλή.

Την ίδια στιγμή όμως, που εκτιμούν ότι μπορεί να κερδίσουν κάτι και από την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να μην κατέβει το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών στις εκλογές, νιώθουν την πικρή γεύση των εσωκομματικών προβλημάτων του …εταίρου τους στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Ίσως είναι η πρώτη φορά που το ΠΑΣΟΚ ταλανίζεται από εσωκομματικά προβλήματα …άλλου, και ίσως για αυτό δεν ξέρει πώς να τα αντιμετωπίσει. Ειδικά όταν ακούνε τον πρώην κυβερνητικό τους εταίρο Φώτη Κουβέλη να λέει ότι επιλέγει να στηρίξει την «προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου», προσδιορίζοντάς την στον ΣΥΡΙΖΑ, και μάλιστα χωρίς ανταλλάγματα, ή όταν περιγράφει τη Δημοκρατική Συμπαράταξη ως «μία ευκαιριακή σύμπραξη» που εμπεριέχει στοιχεία τύπου «θα σου δώσω την τάδε έδρα, θα εκλεγείς εκεί ή δεν θα εκλεγείς βουλευτής».

Αυτά άκουσαν στο ΠΑΣΟΚ και …απασφάλισαν. Και από εκεί που ήταν ο «καταλληλότερος» για Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Φώτης Κουβέλης έγινε …μοιραίος για τον τόπο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.