ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στήριξη στο κόμμα του Π.Λαφαζάνη

Με Γλέζο επικεφαλής το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας.

Την πρώτη -και οριακά εκλόγιμη- θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας θα καταλάβει τελικά το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μανόλης Γλέζος, που συμφώνησε να δώσει την στήριξή του στο κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Στη δεύτερη θέση θα βρίσκεται ο σκιτσογράφος Στάθης Σταυρόπουλος, ενώ στην τρίτη θέση θα τοποθετηθεί η πρώην δημοσιογράφος και βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Αγλαΐα Κυρίτση.

Η Ελένη Πορτάλιου, πρώην επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αθηναίων «Ανοιχτή Πόλη» μετά τον Αλέξη Τσίπρα, θα καταλάβει την τέταρτη θέση.

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας εδώ.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. NMan. 22:27 09/09/2015

    Αλήθεια που ήταν τότε …όλοι οι νέο-μνηστήρες της ‘’διάσωσης’’?
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΑΝ…
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Κάθε μέρα που περνά, είναι και μια αποκάλυψη, σε όλα όσα υπέστη ο Γ. Παπανδρέου, από τη επάρατη πολιτική κλίκα, όταν αποφάσισε πως η Ελλάδα πρέπει να σωθεί. Όταν αποφάσισε να μπει μπροστά , πιστεύοντας ότι ο πολιτικός κόσμος τόσο της αντιπολίτευσης όσο και της κυβέρνησης, θα βοηθούσε, θα συμπαραστεκόταν , θα ακολουθούσε ώστε όλοι οι Έλληνες με μια φωνή σε μια ενιαία μοναδική ιστορική απόφαση να κάνουνε, ότι δεν έγινε στα προηγούμενα χρόνια.
    Κι όμως όλοι πρόδωσαν τον Έλληνα πρωθυπουργό του43%, για να του ΚΛΕΨΟΥΝ τη θέση. Αυτός όμως έμεινε ακλόνητος στη θέση του μέχρι που εχθροί και ΒΡΟΥΤΟΙ τον πρόδωσαν και τον ανέτρεψαν.
    Παρέλαβε μια χώρα ΗΔΗ χρεοκοπημένη με ένα δημόσιο χρέος 350 δις ευρώ, με ένα έλλειμμα 36 δις .ευρώ ή 16 % του ΑΕΠ , με ένα χρέος –διαφορά εμπορικού ισοζυγίου, που υπερέβαινε τα 24 Δις ευρώ.
    Με 865.000 χιλιάδες ΑΧΡΗΣΤΕΣ κομματικές προσλήψεις, και ΜΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ μοναδική στην ιστορία της πατρίδας μας. ΜΕ ένα παγκόσμιο σύστημα που ΑΡΝΙΟΤΑΝ μονολεκτικά να μας δανείσει, κι όταν το ‘’έκανε’’ τα επιτόκια δανεισμού ήταν σκέτος θάνατος !!!
    Κι όμως ο πρωθυπουργός του 44%, δεν λιποτάχτησε. Δεν προσέφυγε σε εκλογές που θα ΕΣΩΖΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, αλλά θα οδηγούσαν τη χώρα σε ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.