ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο Αρχαιολογικό Μουσείο Μεγάρων

Μεγάλη επιτυχία για το κινηματογραφικό αφιέρωμα στον Παντελή Βούλγαρη

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται το κινηματογραφικό αφιέρωμα στον σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη, που προβάλλεται στην αυλή του Αρχαιολογικού Μουσείου Μεγάρων.

Πλήθος κόσμου κατακλύζει κάθε βδομάδα τον όμορφο κήπο του μουσείου, όπου κάθε Τετάρτη από τις 2 ως τις 23/9 η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής, Πειραιώς και Νήσων, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγάρων «Ο Θέογνις», οργανώνουν κινηματογραφικό αφιέρωμα στον γνωστό σκηνοθέτη.

«Ξεκινήσαμε φέτος και ευελπιστούμε να γίνει θεσμός με κύκλους αφιερωμάτων για όλες τις ηλικίες», αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής, Πειραιώς και Νήσων Στέλλα Χρυσουλάκη.

Δεδομένου ότι από τα Μέγαρα λείπουν οι κινηματογράφοι, θερινοί και χειμερινοί, η πρωτοβουλία αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία. Έχοντας λοιπόν ξεκινήσει με τις «Ήσυχες Μέρες του Αυγούστου» (2/9) και «Όλα είναι δρόμος» (9/9), το αφιέρωμα συνεχίζεται με τις «Νύφες» στις 16/9 και τη «Μικρά Αγγλία» στις 23/9. Οι προβολές ξεκινούν με ελεύθερη είσοδο στις 21.00.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.