ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αγγλία

Ο Φέργκιουσον στάζει μέλι για τα... παιδιά του

Κατά τη συνέντευξή του στο BBC η οποία θα προβληθεί ολόκληρη το προσεχές Σάββατο, ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον αποθέωσε τους Καντονά, Σκόουλς και Γκιγκς.

Συγκεκριμένα για τον Καντονά τόνισε: "Ήρθε σε εμάς από τη Λιντς το 1992 και η προσθήκη του ήταν καταλυτική. Κερδίσαμε το πρωτάθλημα εκείνη τη σεζόν. Η παρουσία του στο γήπεδο και η ικανότητά του να δημιουργεί και να πετυχαίνει γκολ μας βοήθησε πολύ".

Για τους Σκόουλς και Γκιγκς είπε: "Η νεότερη γενιά όπως ο Ράιαν Γκιγκς και ο Πολ Σκόουλς ήταν φανταστικοί παίκτες. Αυτό που ξεχώρισε από αυτούς τους δύο ήταν η διάρκεια και η πολύχρονη παρουσία τους στην ομάδα. Έχουν περάσει τόσοι και τόσοι παίκτες από την Premier League, όμως σαν κι αυτούς τους δύο κανείς".

Νομίζω πως ο Ράιαν φαίνεται να απολαμβάνει που έχει την ευκαιρία να μαθαίνει δίπλα σε έναν προπονητή όπως ο Φαν Χάαλ. Υπάρχει καλή επικοινωνία μεταξύ τους και ο Ράιαν εργάζεται πολύ σκληρά και παίρνει πράγματα από έναν ξένο προπονητή, ο οποίος λειτουργεί διαφορετικά από τον τρόπο που λειτουργούσα εγώ. Έτσι όλα δείχνουν ότι βαίνουν καλώς".

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.