SUPERLEAGUE

Πάλι δεν σκόραρε η ομάδα

Ορθια η Εθνική στο Βουκουρέστι

Ορθια η Εθνική στο Βουκουρέστι

Χωρίς νικητή και γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας των Ανδρών στη Ρουμανία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2016.

Στο πρώτο μέρος η Ελλάδα είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά και την φλυαρία. Οι Ρουμάνοι προσπαθούσαν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις και το έκαναν σε δύο φάσεις, με τις σημαντικότερες ευκαιρίες του πρώτου μέρους από τους Μπουντέσκου και Τόρζε. Είναι χαρακτηριστικό ότι το πρώτο μέρος τελείωσε με 10-0 τελικές!

Στο δεύτερο μέρος ο Τσάνας έκανε αλλαγές προσπαθώντας να βελτιώσει την εικόνα της Ελλάδας, αλλά δεν τα κατάφερε. Οσο περνούσε ο χρόνος τόσο πίεζαν οι Ρουμάνοι και πολιορκούσαν τα καρέ του Καρνέζη προσπαθώντας να πετύχουν το «χρυσό», γι' αυτούς, γκολ. Από τη δική μας πλευρά, η είσοδος του Καρέλη ήταν η τελευταία προσπάθεια του Τσάνα να «κλέψει» τη νίκη. Δεν τα κατάφερε, αλλά το 0-0 δεν μπορεί να θεωρηθεί αποτυχία.

Οι συνθέσεις:

ΡΟΥΜΑΝΙΑ (Ιορντανέσκου): Ταταρουσάνου, Παπ, Ρατς, Κίρικες, Γκριγκόρε, Χόμπαν (80' Αντόνε), Πιντίλι, Μαξίμ (64' Πόπα), Τόρζε, Κεσερού, Μπουντέσκου (64' Σανμαρτεάν).

Ελλαδα (Τσάνας): Καρνέζης, Κίτσιου, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Τζιόλης, Φορτούνης (52' Κονέ), Φετφατζίδης (46' Βύντρα), Αραβίδης, Σάμαρης, Μήτρογλου (87' Καρέλης).

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.