ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

Στο Ψυχικό ψήφισε ο ΠτΔ

Παυλόπουλος: Οι θυσίες του λαού να βρουν ανταπόκριση 

«Η Ευρώπη επιτέλους αντιλαμβάνεται ότι στο κέντρο του πυρήνα της είναι ο άνθρωπος και οι αξίες του», είπε αμέσως μετά την ψηφοφορία

Στις 10 το πρωί ψήφισε σε εκλογικό κέντρο του Νέου Ψυχικού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Στη δήλωσή του ο πρώτος πολίτης της χώρας ανέφερε: «Είμαι βέβαιος ότι όλη η εκλογική διαδικασία θα ολοκληρωθεί με τρόπο που ταιριάζει στην παράδοση και την ποιότητα της Δημοκρατίας μας».

Και τόνισε:« Εύχομαι και ελπίζω το αποτέλεσμα των θυσιών του λαού μας και ειδικά της νεολαίας όλα αυτά τα χρόνια να βρει ανταπόκριση. Η Ευρώπη επιτέλους αντιλαμβάνεται ότι στο κέντρο του πυρήνα της είναι ο άνθρωπος και οι αξίες του».

5 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Δικαιωμένος πλήρως αισθάνεται,
  ========================
  ο Γιώργος Παπανδρέου και οι στενοί του συνεργάτες , τόσο από τον αγώνα που κατέβαλε για την σωτηρία της πατρίδας μας, όσο και από τις διαρθρωτικές ανακατατάξεις που ‘’επέβαλε’’ τόσο στην Ευρωπαϊκή λειτουργία του δυσκίνητου ή και Γερμανοελεγχόμενου συστήματος «διακίνησης χρήματος και αλληλεγγύης», μεταξύ των Ευρωπαίων εταίρων, όσο και στο εσωτερικό σύστημα διακυβέρνησης για αλλαγή και προκοπή.

  Ήταν τόσο δύσκολο αφού τόσα χρόνια υπήρχε νόμος που απαγόρευε την βοήθεια σε κράτη μέλη που κινδύνευαν με χρεοκοπία.
  Ήταν τόσο δύσκολο αφού, κανείς πολιτικός δεν του συμπαραστάθηκε και όλοι τον κατηγορούσαν ότι ‘’αυτός’’ μέσα σε 45 ημέρες ! κατέστρεψε την Ελλάδα. Ήταν τότε που η δεξιά είχε αμολήσει το χαφιεδότσουρμο και η φονική ‘’αριστερά’’ τους κουκουλοφόρους ..Νοέμβρηδες. Ήταν τότε που οι Έλληνες γίνανε ‘’μεταφορείς’’ της συκοφαντίας και της μισαλλοδοξίας του τρελαντώνη και του Συριζέϊκου ‘’τσίρκου’’ της αγραμματοσύνης και του μίσους.

  Ήταν τότε που ζούσαμε ένα ακήρυχτο εμφύλιο..

  Ήταν οι ίδιοι που σήμερα μάχονται πάντα με τη λάσπη στα χέρια και στο στόμα…

  Ήταν , οι ίδιοι που οδήγησαν πολλές φορές την δημοκρατία στό απόσπασμα…!

 2. Προσλήψεις στο Δημόσιο μέσω στενού συνεργάτη του υπουργού Εσωτερικών

  Ο υπουργός Εσωτερικών έκανε αποδεκτή την παραίτηση του συνεργάτη του

  Αθήνα
  Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του υπουργού Εσωτερικών Πρoκόπη Παυλόπουλου, Θανάσης Χούπης, αναλάμβανε διαδικασίες για προσλήψεις στο Δημόσιο.
  Όπως αποκάλυψε ο ΑΝΤ1, ο Θανάσης Χούπης αναλάμβανε επ αμοιβή και μέσω εταιρείας που είχε συστήσει, να διαμορφώνει τους όρους προκήρυξης, αλλά και την αξιολόγησης αιτήσεων, για προσλήψεις στο Δημόσιο.
  Συγκεκριμένα, στο στενό συνεργάτη του υπουργού Εσωτερικών ανέθεσε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο να διαμορφώσει τους όρους διαγωνισμού, καθώς και την αξιολόγηση των αιτήσεων για την πρόσληψη περίπου 600 ατόμων, έναντι αμοιβής 23.000 ευρώ.
  Μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης ο κ. Παυλόπουλος δήλωσε ότι δεν γνώριζε την «παράλληλη» δραστηριότητα του συνεργάτη του και για τον λόγο αυτό αποδέχθηκε την παραίτησή του από τη θέση του διευθυντή του γραφείου Τύπου του υπουργείου.
  Μιλώντας στα Νέα, ο υπουργός Εσωτερικών παραδέχθηκε ότι είχε συνεργάτη του τον κ. Χούπη από το 1996, αλλά, όπως είπε, «ποτέ δεν του είχε δημιουργήσει την παραμικρή υπόνοια για άλλες πλην των καθηκόντων του δραστηριότητες».
  O ίδιος ο κ. Χούπης δήλωσε ότι «όσα έκανε τα έκανε για να συμπληρώνει το εισόδημά του, και τίποτε περισσότερο», επιχειρώντας να διασκεδάσει τις πολιτικές προεκτάσεις του θέματος.

 3. Η ΧΡΥΣΑΛΟΙΦΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ !!!

  Κύριε Εισαγγελέα Παυλόπουλος λέγεται.

  865.000 προσλήψεις από το 2004-2009,
  εκ των οποίων οι περισσότεροι από το..παραθύρι της ντροπής , της εξαπάτησης, της σπατάλης, της μικροκομματικής διαφθοράς και παραζάλης της γαλάζιας ‘’συνέντευξης’’.

  Καλόγηροι και πολιτικές καλόγριες κυβερνούσαν ,αγόραζαν και πούλαγαν τα κρατικά ιμάτια και αποφάσιζαν για το σήμερα, το χθές και το αύριο των παιδιών μας και της πατρίδας μας.
  Και δεν παραπέμπεται ΚΑΝΕΙΣ !
  γι αυτό το κακούργημα, αντιθέτως ο φυσικός αυτουργός ‘’ψηφίζεται’’ για Πρόεδρος Δημοκρατίας.
  Τελικά ο Προκρούστης είχε…δίκιο?

  ΣΧΟΛΙΟ: Κι ενώ δεν τον ήθελαν για βουλευτή, ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, εν τούτοις ο »ομοϊδεάτης» Τσίπρας τον έκρινε »Καταλληλότατο»
  Ολη η Ελλάδα , γυρίζει αλλού το κεφάλι , απο οργή και ντροπή!

  Αξιός σας ΑΝΑΞΙΟΙ εκλέκτορες !!!!!!

 4. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ,
  ΗΓΕΣΙΑΣ, ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ…. !!!
  Γράφει ο Ν Βράχος

  Η Ελλάδα του σήμερα δεν ‘’έχει τη δύναμη’’ να πιστέψει στο αύριο. Το αύριο που υπόσχονταν οι ‘’ΝΕΟ89ρηδες,Σαμαράς και Τσίπρας δεν πείθει κανέναν. Όλοι οι Έλληνες κάηκαν από τα ψέματα της αντιπολίτευσης των ανθρώπων του 2010-2011 που σήμερα βρίσκονται στην εξουσία.
  Ποιος πιστεύει τον εγκληματία ‘’της διαφάνειας’’ Καραμανλή? ΚΑΝΕΙΣ.
  Ποιος πιστεύει τον αιμοβόρο παραμυθά Αντώνη? Κανείς !
  Ποιος πιστεύει τον Τσιπουροκαλόγερο ‘’θαυματοποιό’’ του Αλαβάνου ? Κανείς !
  Ποιος γελάει και κουνάει το κεφάλι του, με τον Πάνο και τον Σταύρο?? Όλη η Ελλάδα!
  Ποιος μισεί και οργίζεται με τους χρυσοδολοφόνους ? ΌΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !

  Μας σκότωσαν τα όνειρα και την ελπίδα οι δολοφόνοι της ευτυχίας μας.
  Ύστερα ήλθαν οι βάρβαροι του Αντώνη, του Αλέξη και λοιποί ηλίθιοι και πολιτικά απροσάρμοστοι…για να εφαρμόσουν τα αρχικά προγράμματα Παπανδρέου, αλλά δυστυχώς και άργησαν οι επίορκοι και ΥΠΑΚΟΥΣΑΝ στα αφεντικά τους εφαρμόζοντας γενοκτονικές μεθόδους.
  Η ώρα έφτασε. Τώρα ξέρουμε ! Τώρα όλοι είμαστε δίπλα στο Γιώργο Παπανδρέου, στον ΜΟΝΑΔΙΚΟ πολιτικό που απέδειξε έμπρακτα ότι σέβεται και αγαπά τους έλληνες και την Ελλάδα.
  Δεν είναι πλέον μόνος του και υπονομευμένος. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο του Αντώνη, του Βαγγέλη, του Αλέξη και των άλλων νοσταλγών της παραμεθόριας … διαπλοκής και πολιτικής ανυπαρξίας.
  Το μοναδικό πολιτικό ,που μας είπε την αλήθεια για το μέγεθος του προβλήματος και την οικονομική λύση που έπρεπε να εφαρμόσουμε και αγωνίστηκε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ενάντια σε όλες τις βρόμικες δυνάμεις και ιδιοτελείς επιδιώξεις. Και προ παντός ενάντια στον ‘’αιρετό φασισμό’’ τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα..
  Τον μοναδικό πολιτικό που θέλει και μπορεί, με την παγκόσμια προσωπικότητά του, τις γνώσεις του, τις γνωριμίες του και τις εμπειρίες του, από την άθλια συμπεριφορά όλων των υποταγμένων, να συμβάλει τα μέγιστα στην σωτηρία και την ανάπτυξη της πατρίδας μας, προκαλώντας και προσκαλώντας την παγκόσμια κοινότητα σε μια προσπάθεια σωτηρίας της πατρίδας μας.
  Ποιος άλλος μπορεί να μας σώσει από τον κατήφορο της υπανάπτυξης, της απόγνωσης και της διαφθοράς των τοκογλύφων ντόπιων και ξένων?

 5. Τώρα που είμαστε όλοι μνημονιακοί, ας αναρωτηθούμε: που θα ήταν η χώρα αν είχε στηριχθεί το 1ο Μνημόνιο;

  Μετά τον Αντώνη Σαμαρά και τον Φώτη Κουβέλη, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος είδαν το φως το αληθινό, αποδέχθηκαν την ορθότητα των πολιτικών επιλογών του ΠΑΣΟΚ και προσέφυγαν στη λύση ενός Μνημονίου, μπροστά στον κίνδυνο μιας άτακτης και ασύντακτης χρεοκοπίας.

  Μας είπαν ότι δεν υπήρχε εναλλακτική, ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος, ότι υπήρξαν θύματα εκβιασμών και με ραγισμένη φωνή ψέλλισαν «ναι σε όλα». Φυσικά, δεν ξόδεψαν ούτε ένα δευτερόλεπτο για να κάνουν την αυτοκριτική τους, θεωρούν δεδομένο ότι για όλα φταίνε οι προηγούμενοι και οι κακοί Ευρωπαίοι.

  Μετά από όλα αυτά, υπάρχει ένα σαφές εθνικό ερώτημα, το οποίο απευθύνεται εξίσου στο πολιτικό σύστημα και στον ελληνικό λαό: που θα ήταν σήμερα η χώρα αν όλοι τους είχαν δείξει μια στοιχειώδη ανοχή στη σωτήρια επιλογή του ΠΑΣΟΚ τον Μάιο του 2010;

  Θα ήταν χαμηλότερο το κόστος διάσωσης για τον ελληνικό λαό; Θα είχε αποφευχθεί σε μεγάλο βαθμό ο εθνικός διχασμός; Θα είχαμε γλιτώσει φαινόμενα όπως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Χρυσή Αυγή; Θα είχαν μεταναστεύσει πολύ λιγότεροι Έλληνες; Θα ήταν σήμερα η χώρα σε μια πορεία ανάκαμψης;

  Μην γελιέστε: ο ιστορικός του μέλλοντος θα κάνει λόγο για «συλλογική αυτοκτονία».

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.