Neo

Πού φτάσαμε;

Με το … πρώην κόμμα του τα βάζει ο Μιχάλης Καρχιμάκης, που παρακολουθεί το παράδοξον, να υπερασπίζεται την μεταρρυθμιστική προσπάθεια της κυβέρνησης Παπανδρέου ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και όχι η Χαριλάου Τρικούπη.

«Φθάσαμε στο σημείο να υπερασπίζεται στην συνέντευξή του στην ΔΕΘ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης την μεταρρυθμιστική προσπάθεια της κυβέρνησης Παπανδρέου κατά της διαφθοράς και ο χώρος που αγωνιστήκαμε και δώσαμε την ψυχή μας να το αποσιωπά», λέει.

Παρατηρεί άλλωστε τις διαφορές μεταξύ των δύο κομμάτων και τηςσυμπεριφοράς τους στους πρώην πρωθυπουργούς τους. Η «δεξιά του Καραμανλή» που «βύθισε την χώρα στην οικονομική κατάρρευση, που παρέγραψε τα σκάνδαλα των υπουργών του, κλείνοντας πρόωρα την Βουλή», όπως λέει, τον έχει … «κορώνα στο κεφάλι της και στο απυρόβλητο».

Αντίθετα, ο πολιτικός χώρος που υπηρέτησε και εκείνος απόκοινού με τον Γιώργο Παπανδρέου και πολλούς άλλους για δεκαετίες, «επιμένει νααποσιωπά την μεταρρυθμιστική προσπάθεια του Παπανδρέου (2009-2011) και ναεπιτρέπει δια της σιωπής την απαξίωση ενός πολιτικού ονόματος που προσέφερε ταμέγιστα σε αυτό τον τόπο».

Αναρωτώμενος, λοιπόν, «πού φτάσαμε;», ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και νυν κορυφαίο στέλεχος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, σημειώνει ότι υπάρχει ακόμα και τώρα καιρός να καταδειχθεί ο απαιτούμενος σεβασμός, έστω και αργά, στον πολιτικό που γίνεται καθημερινά η επίκληση του έργου του, καθώς δικαιώθηκαν οι επιλογές του, και ας πάτησαν πολλοί από το ΠΑΣΟΚ, όπως σημειώνει, πάνω τους για να τον εξοβελίσουν.
«Γιατί αν δικαιώθηκαν και δικαιώνονται καθημερινά οι επιλογές 2009-2011 της κυβέρνησης Παπανδρέου, τότε γιατί εξοβελίστηκε;», ρωτά, παρατηρώντας πάντως πως ίσως σήμερα όλες αυτές οι ανώνυμες και θολές επικλήσεις στο έργο του, οδηγούν σε μια έξω από την πολιτική και ηθική παραδοξότητα…

18 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Στις κάλτσες αδελφές, στις κάλτσες.

  2. Giorgos 20:35 15/09/2015

    όλοι γνωρίζετε ή μπορεί να μην θυμάστε αλλά μπορείτε εύκολα να βρείτε τι έγινε το 2010 και το προσπάθησε να αλλάξει κ εν πολλοίς το άλλαξε το Παπανδρέου.
    διαύγεια – ηλεκτρονική συνταγογράφηση (μόνο για αυτήν έγιναν 3-4 sites έμμισθα από φαρμακοβιομήχανους και όλοι μέρα γράφανε για τον βλάκα)-οικονομικός εισαγγελέας-δάνεια σε ΜΜΕ με όρους αγοράς,που ανάγκασε mega ΔΟΛ σε αύξηση μεταχικού κεφαλαίου και χαρακτηριστικό το άρθρο του Ψυχάρη που έλεγε ότι το Μαξίμου του έκοψε το δάνειο (θέλοντας να πει στο λαό ότι το μαξίμου επεμβαίνει αλλά δικαίωσε τον Παπανδρέου) και άλλα πολλά..
    ε λοιπόν αυτό είναι το νέο …
    Εγώ απόλυτα συνειδητά και πολιτικά κ μόνο σκεπτόμενος στηρίζω πλέον τον Παπανδρέου και λυπάμαι που δεν τον φήμισα ποτέ εγκλωβισμένος στην ψευτοαριστερά μου που τελικά αριστερά δεν είναι η λέξη αλλά η πράξη..

  3. Τ.Π. 15:46 15/09/2015

    Αυτές τις μέρες τα φερέφωνα παρουσιάζονται παντού και υπεραμύνονται τη Φώφη του βενιζέλου και των πέριξ αυτής, ευελπιστούν οι άνθρωποι να επιστρέψουμε ή να τους ψηφήσουμε ; .
    Η μνήμη ευτυχώς δεν μας αφήνει να ξεχάσουμε τον Νοέμβρη του 2011, εκείνοι αποστάτησαν και διαλύθηκε η Χώρα, εκείνοι αποστάτησαν και διέλυσαν το τότε ΠΑΣΟΚ του 44%. Εμείς τους ξαναθυμίζουμε εδώ και τώρα: ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε λίγο πασοκ, δεν γίνετε, μας τελείωσε το 2011, δεν ενδίδουμε στα κούφια κελεύσματα.

    • Έχουμε 2015 και αλίμονο αν περιμέναμε το γιωργάκη για να μας σώσει. Ούτε τον εαυτό του δεν μπορεί να βοηθήσει. Ούτε στο μικρό δαχτυλάκι του Αντρέα δεν έμοιασε.

  4. N Bράχος 15:19 15/09/2015

    ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ !!!
    * Η διαπλοκή, είδε για πρώτη φορά οικονομική αστυνομία και οικονομικό εισαγγελέα, και κατάλαβε ότι ‘’κάτι πρωτόγνωρο’’ συμβαίνει και φυσικά ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ. [[Ακούς ‘’άρση του τραπεζικού απορρήτου’’ να ψηφίσει ο Παπακωνσταντίνου, έλεγαν και..τραβούσαν τα μάγουλά τους!]]

    *Είδαν για πρώτη φορά χειροπέδες οι ’’Χρυσοχέρηδες’’ και ανατρίχιασαν.
    *Είδαν αποφάσεις επιτροπών της βουλής, αντίθετες στο κοινό συναίσθημα του λαού, να μεταβάλλονται σε λαιμητόμους των καταχραστών του δημοσίου χρήματος, με τους ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!
    *Είδαν και κατάλαβαν ότι κλέφτες και μεσάζοντες ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να κρυφτούν.
    Ο θόρυβος και οι βρώμικες προσπάθειες για την λίστα Λαγκάρντ , ήταν το μεγάλο λάθος τους. Ξεγυμνώθηκαν οι κλέφτες και οι ..προστάτες τους.
    Τώρα όλοι ΞΕΡΟΥΜΕ, ότι ο πόλεμος λάσπης εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου και των συνεργατών του γίνεται από τα βρώμικα κυκλώματα.
    Αντιδρούν με την οργή του πληγωμένου θηρίου που κάποιος το..πάτησε !
    Το δίλλημα χειροπέδες ή, έντιμη και ισότιμη εκπλήρωση της φοροδοτικής τους υποχρέωσης τους τρελαίνει.
    Ακούς ! πρόστιμο στο Λάτση, στο Βαρδινογιάννη στους Μπομπολαίους, στους Θέμους και τόσους ακόμη ..επιλήσμονες έχει σκορπίσει ‘’ρίγη πανικού’’ στα πλήθη των νταβατζήδων και των ‘’αιώνια’’ φοροφυγάδων ….
    Ο Γιώργος έρχεται, σκέπτονται, και μαζεύουν τα τελευταία ευρώ για τις τράπεζες των νησιών του Ειρηνικού…

  5. Kodopoulos 14:07 15/09/2015

    Ολοι-λίγο ή πολύ-έχουμε στο βάθος του μυαλού μας ένα εύλογο ερώτημα…
    Τι τους έπιασε όλους τους μαθουσάλες του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ, τους ευεργετηθέντες (παντοιοτρόπως) από τον Ανδρέα Παπανδρέου, να σιωπούν τα τελευταία πέντε-έξη χρόνια με τις….δεξιόστροφες ανοησίες, τις συνωμοσίες, αλλά και τις εγκληματικές (ηθικά) ενέργειες του Βενιζέλου, που οδήγησαν το «αγαπημένο» τους κίνημα στην Μπαλτακοποίηση, την απαξίωση και την, τελική εξαφάνιση..??
    Γιατί δεν ψέλλισαν, τα χρόνια αυτά, δύο λόγια, έστω για τους τύπους…??
    Γιατί σιωπούσαν όταν η διαπλοκή, η κλεπτοκρατία και τα μίντια που την υπηρετούν τυφλά, έπεσαν σαν λυκόρνια πάνω στον Γιώργο Παπανδρέου επειδή έκανε το λάθος να πάρει στους ώμους του την χρεοκοπημένη από τον Καραμανλή και τους συνενόχους του, χώρα και να την οδηγήσει, με τεράστιο προσωπικό κόστος, στο μοναδικό λιμάνι σωτηρίας…την Ευρώπη…???
    Γιατί τους έπιασε η κομματική υστερία μόλις αντιλήφθηκαν πως ο κόσμος της δημοκρατικής παράταξης είχε φτάσει στα όρια του και ήθελε να απαγκιστρωθεί από την Βενιζελική νομεκλατούρα που έκανε το ΠΑΣΟΚ δεκανίκι της Σαμαρικής ακροδεξιάς…??
    Γιατί λύσσαξαν όταν ακριβώς, ο Γιώργος Παπανδρέου αισθάνθηκε την ανάγκη του δημοκρατικού κόσμου να εκφραστεί μέσα από ένα δημοκρατικό κίνημα, που καμία σχέση δεν θα έχει με το Βενιζελικό προσωποπαγές ΠΑΣΟΚ του ενός…??
    Λαλιώτης, Παπαϊωάννου, Καψής, Αυγερινός, Κακλαμάνης, Γείτονας και πολλοί άλλοι μαθουσάλες (υποτιθέμενα ιστορικά στελέχη), που θα παρέμεναν στο περιθώριο, άγνωστοι μεταξύ αγνώστων, χωρίς την ηγετική φυσιογνωμία του Ανδρέα Παπανδρέου να τους καθοδηγεί…
    Ολοι τάχθηκαν υπέρ το δεξιού Βενιζέλου…και της μετάλλαξης του ΠΑΣΟΚ σε παράρτημα της ΝΔ…
    Οι ίδιο που πριν κάμποσα χρόνια ούρλιαζαν από τα μπαλκόνια πως ο «λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά»..
    Οι ίδιοι που έπεσαν θύματα του βρώμικου 89, όταν το αριστεροδεξιό κατεστημένο θέλησε να ξεφορτωθεί τον Ανδρέα Παπανδρέου…
    Περίεργο…??
    Οχι όμως και τόσο…
    Φαίνεται πως πίσω από το….παραβάν (το αγαπημένο…παραβάν του Ευάγγελου) έχει συναφθεί μία λυκοσυμμαχία, με μοναδικό στόχο την εξαφάνιση του Γιώργου Παπανδρέου με την συνδρομή της διαπλοκής, των ΜΜΕ και της τραπεζικής νομεκλατούρας, άρρητα συνδεδεμένης με την κλεπτοκρατία και τη διαφθορά……
    Πρώτη κίνηση ήταν η μετάβαση της αρχηγίας του ΠΑΣΟΚ (αν υπάρχει…ΠΑΣΟΚ) στη Φώφη Γεννηματά…πράγμα που έγινε…
    Οι συνεχείς συσκέψεις των παλαιοκομματικών στο γραφείο του Μιλτιάδη Παπαϊωάννου στην οδό Ακαδημίας και με την μεσολάβηση του Λαλιώτη, είχαν ως αποτέλεσμα την συμφωνία της μαθουσαλοομάδας με τον Βενιζέλο…
    Τι προβλέπει η συμφωνία:
    -Την πλήρη στήριξη του ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ στις επικείμενες εκλογές…από τα παλαιοκομματικά στελέχη…
    2-Την διοργάνωση συνεδρίου, αμέσως μετά τις εκλογές, για τη δημιουργία νέου κομματικού σχηματισμού και-στην ουσία-την διάλυση του ΠΑΣΟΚ.. Το ανακοίνωσε, άλλωστε, ο Θεοχαρόπουλος της….ημιΔΗΜΑΡ…
    3-Την διαμόρφωση μιάς νέας ιδεολογικής πλατφόρμας, δήθεν απεξάρτησης του υπολοίπου ΠΑΣΟΚ από τη δεξιά πολιτική που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια..
    4-Ανοιγμα στον Σύριζα της νέας ηγεσίας, αφού δεν θα υπάρχει το…εμπόδιο του Βενιζέλου…
    Βεβαίως όλα αυτά υπό την προϋπόθεση πως το ΠΑΣΟΚ θα είναι στη νέα Βουλή και θα διαδραματίζει κάποιο ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις…
    Το ερώτημα είναι γιατί οι μαθουσάλες του ΠΑΣΟΚ και ο Βενιζέλος δεν αποδέχθηκαν την ανάλογη πρόταση που τους έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου, 15 μέρες πριν προχωρήσει στην ίδρυση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών..
    Αλλά και την πρόταση του Αυγούστου για κοινή καθοδο στις εκλογές του Σεπτεμβρίου, με αυτόνομη παρουσία των κομμάτων….στον συνασπισμό…!!!
    Μα είναι προφανές…
    Τον Γιώργο Παπανδρέου τρέμουν οι μαθουσάλες…
    Και στον φόβο και την αγωνία τους συμμετέχουν και…συμπάσχουν τα διαπλεκόμενα, η τραπεζική μαφία, οι εθνικοί προμηθευτές και εργολάβοι και η άπληστη μιντικοκρατία…
    Τα υπόλοιπα τα ζούμε καθημερινά….
    Εμείς …ξεκινάμε…
    Αυτοί…τελειώνουν…

  6. …και πραγματικά βλέπω ότι τελικά στον πάτο του βαρελιού ονόματι «βρωμιά» δίνουν μάχη οι χρυσαυγήτες και οι μπιρμπιλογιωργάκηδες.

    • Αν εισαι ο ιδιος ή ομοιος του ΒΟΥΝΟΥ με τα 15 ονοματα, τοτε την απαντηση θα την βρεις στα σχολια καταπελτης του Ν.Βραχου.
      Alex@ Αστα αυτα τα π@@στικα, μας τα ειπανε και αλλοι λιγοτερο βρωμικοι αλλα δεν τσιμπαμε.

  7. ΧΜ 11:13 15/09/2015

    Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ !!!!

    Τρελαίνονται όλοι, γιατί ΔΕΝ ΛΙΠΟΤΑΧΤΗΣΕ!
    Γιατί έμεινε και αγωνίστηκε ΜΟΝΟΣ του ενάντια, στους εκτός και στους εντός ‘’τρομοκράτες’’ της πατρίδας μας.
    Και η Αλήθεια έλαμψε και όλοι μάθαμε τα έργα και τις ημέρες των πουλημένων και των διεφθαρμένων. Μάθαμε ότι όλοι μαζί οι επίορκοι συνασπίστηκαν σε ένα αντιμνημονιακό αγώνα κατά του Παπανδρέου και ΣΗΜΕΡΑ ‘’έγιναν’’ ΟΛΟΙ μνημονιακοί μέχρι..κόκκαλο.
    Σήμερα ΟΛΟΙ ομολογούν για τη μείωση κατά 40% του ελλείμματος απο το πρώτο χρόνο, απο την επι πλέον φορολόγηση το λαου κατά
    4 ΜΟΝΟ δις ευρώ , σε αντίθεση με τα 17 του Σαμαρά και τα άλλα 14 του Τσίπρα.
    Κι όμως όλοι ΣΙΩΠΟΥΝ και κρύβονται για τα χάλια τους και την συμπεριφορά τους.
    Η ΠΛΗΡΗΣ δικαίωση του ΕΝΤΙΜΟΥ πολιτικού του ανθρώπου που ξέρει να αγωνίζεται και να θυσιάζεται.
    Αυτή είναι η αλήθεια και η ΤΙΜΗ….!

  8. Μετά τον Άκη ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΛΟΙ,

    μεγαλοδικηγόροι, μεγαλογιατροί, μεγαλοεργολάβοι, πολιτικοί, μεγαλοδημοσιογράφοι , υπάλληλοι, και όλοι οι χρυσοφονιάδες της νύχτας. Ξέρουν ότι ο Γιώργος και συνεργάτες του, ψήφισαν εκείνους τους νόμους που είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ !!! του αδύναμου Έλληνα. Ψήφισε τον νόμο που κανείς κλέφτης δεν μπορεί να ‘’χορτάσει’’ πλέον από τα κλεμμένα !! Όλοι αυτοί οι νόμοι από το 2010, αποτελούν το οπλοστάσιο των διωκτικών αρχών, ώστε μετά τον Άκη και τους άλλους, να πιάσουν αυτούς που θησαυρίζουν ασύστολα και παράνομα , εξάγουν και επενδύουν το ‘’υπερκέρδος’’ και μας…κάνουν μαθήματα ηθικής και πατριδογνωσίας. Είμαστε δίπλα σου, είμαστε μαζί σου, στον αγώνα για μια νέα Ελλάδα. Είμαστε δίπλα σου ενάντια στους διαπλεκόμενους υβριστές, τους άθλιους σπεκουλαδόρους, τους πουλημένους δημοσιογράφους, και τους εμπαθείς και αγράμματους εκείνους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ διαχειριστές του διαδικτύου και νοικιασμένους κομματάρχες των σχολίων της παραπληροφόρησης και της αναντρίας.

  9. ΝΜαν. 10:47 15/09/2015

    Πολιτική νανοκρατία και κατάντια των μεταλλαγμένων ‘’μνημονιακών’’ …

    Έτσι φτάσαμε εδώ που ‘’φτάσαμε’’ !

    Ο Καραμανλής πτώχευσε την Ελλάδα, όπως ξέρουμε ΠΛΕΟΝ όλοι και κανείς δικαστής ΄η άλλος αρμόδιος υπεύθυνος, δεν άσκησε εναντίον του, οποιασδήποτε μορφής δίωξη ή και έλεγχο. Παραμένει ατιμώρητος, θρασύδειλος και μπουκωμένος εισπράττοντας την βουλευτική του αμοιβή ΧΩΡΙΣ καμία αντιπαροχή και προσφορά.
    Ο Σαμαράς έδωσε ‘’γη και ύδωρ’’ στους Γερμανούς και παρέδωσε και τον Χριστό ακόμη στο διάβολο για τιμωρία μέχρις ότου απεκάλυψε την φιλομνημονιακή του υπόσταση , προδοσία και εφιαλτική αδυναμία του και πιστεύω του.
    Ο Βενιζέλος, σαν άλλος Τούρκογλου, ‘’αξιώθηκε’’! να μπει ΠΡΩΤΟΣ στη λίστα των σύγχρονων αποστατών και προδοτών, προδίδοντας και παραδίδοντας την δημοκρατική παράταξη και πολιτική του υπόσταση, θυσία και βορά, στις πρόστυχες επιδιώξεις του Σαμαρά και τις προσωπικές ονειρώξεις και κομματικές εγκληματικές κυβιστήσεις του.
    Ο Τσίπρας και η γνωστή κλίκα του, σαν άλλος Μπερίσα, τα έδωσαν όλα υποσχόμενοι τα πάντα στους πάντες. Βγήκαν οι ..νάνοι να παίξουν ‘’μπασκετ’’ της πολιτικής, χωρίς γνώση, ύψος και ..πάγκο. Το αποτέλεσμα φάνηκε ΑΜΕΣΩΣ μετά τη απάτη , στους οκτώ πρώτους μήνες.
    Πολιτική κακοτεχνία από νάνους ‘’καλλιτέχνες’’ !
    Και ο λαός εξακολουθεί να γίνεται ΘΥΜΑ του κατεστημένου και των νταβατζήδων.
    Ο Τσίπρας και τα τσιράκια του από τη μια πλευρά, ο Βαγγέλας και οι..τρίχες του από την άλλη και ο λαός τυφλωμένος από το βρόμικο ‘’κίτρινο’’ κέρινο ομοίωμα περιμένει άδικα και απελπισμένα λύσεις από .. κέρινους νάνους .
    Πολιτική ‘’νανοκρατία’’ και εθνικός ευτελισμός …..
    Και ‘’φυσικά’’ για όλα φταίει ο..Γιώργος Παπανδρέου που μας έσωσε από τη χρεοκοπία.

  10. ΝΜαν. 10:45 15/09/2015

    Ο εκδότης Φώτης Μπόμπολας στον λογαριασμό των
    550 εκατ. της λίστας Λαγκάρντ
    Δαιδαλώδες πλέγμα από δεκάδες offshore εταιρείες, φυσικά πρόσωπα και διαχειριστές υπάρχει στον λογαριασμό των 550.000.000 ευρώ που περιλαμβάνει η λίστα Λαγκάρντ και αποκαλύπτει το Πρώτο Θέμα.

    Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο εκδότης Φώτης Μπόμπολας αλλά και οι Αγγελος Μεταξάς, Νικόλαος Βάγγερ και Μάκης Λεβή βρίσκονται στον ίδιο λογαριασμό.
    Όπως έχει γίνει γνωστό, ο συγκεκριμένος τραπεζικός λογαριασμός ανήκει σε Hedge Fund στην κορυφή του οποίου εμφανίζεται ο επιχειρηματίας Σάμπι Μιονί ενώ ως διαχειρίστρια φέρεται η Μαρία Παντελή.

    Ας σημειωθεί ότι αρχικά στον εν λόγω λογαριασμό είχε εμπλακεί το όνομα της Μαργαρίτας Παπανδρέου αλλά η μητέρα του πρώην πρωθυπουργού το διέψευσε καταθέτοντας αγωγές.

    Το αρχείο έχει κωδικό όνομα «BUP: 5090154651», και η εφημερίδα παρουσιάζει την αυθεντική καρτέλα της HSBC όπου καταγράφονται όλες οι τραπεζικές πληροφορίες για τους πραγματικούς δικαιούχους και τους διαχειριστές αυτού του τεράστιου χρηματικού ποσού.

  11. alex 9:38 15/09/2015

    Δεν τον εξοβέλισε κανείς. Μόνος του έφυγε 20 μέρες πριν τις εκλογές. Και αφού είχε παραδώσει το πασοκ στο Βενιζέλο και είχε παραμείνει 3 χρόνια σ’αυτό με αρχηγό Βενιζέλο και συγκυβέρνηση ΝΔ. Ας αναλογιστεί τα λάθη του αυτά (κι εσείς κ.Καρχιμάκη). Ο ίδιος καταδίκασε τον εαυτό του στο περιθώριο, αλλά και καταξιωμένα στελέχη και ηθικά στοιχεία που πήγαν μαζί του και για άλλη μια φορά τα άδειασε.
    Επίσης, ακούγοντας την κ.Γεννηματά, υπερασπίζεται πλήρως τα πεπραγμένα της κυβέρνησης πασοκ ’09-’11. Χτες βράδυ στη Ρόδο αυτό ακριβώς είπε. Ότι το πασοκ ακόμα κι όταν ξέσπασε η κρίση έκανε σοβαρές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις. Γιατί διαμαρτύρεστε λοιπόν? Το πασοκ τιμά όλους τους πρωθυπουργούς που ανέδειξε.

    • ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑΙΩΝ
      Ο Γιώργος Παπανδρέου, είναι ο ΠΡΩΤΟΣ πρωθυπουργός που αποφάσισε την ισονομία, την ευνομία και την φοροδοτική ισότητα. Με νόμους του 2010, ο Παπακωνσταντίνου, έθεσε τις βάσεις τις κοινωνικής δικαιοσύνης κατά της μονόπλευρης, μέχρι τότε, φορολογίας των μισθωτών και των και των συνταξιούχων.
      Σήμερα ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ απο τον οικονομικό εισαγγελέα που εκδίδει συνεχώς εντάλματα κατά των μεγαλοφοροφυγάδων.
      ΣΥΛΛΗΨΗ και των Μπομπολαίων !!!
      Η στάση έναντι της οικογένειας Μπόμπολα,
      χαρακτηρίζεται από κυβερνητικούς κύκλους ως ένα ηχηρό μήνυμα προς το εξωτερικό και το εσωτερικό: Ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να εφαρμόσει το νόμο και να πατάξει τη φοροδιαφυγή, όσο ψηλά και αν βρίσκονται όσοι ελέγχονται, όποιες σχέσεις και να είχαν με τα κέντρα εξουσίας. Τούτο σημαίνει ότι πρέπει να περιμένουμε και συνέχεια…
      Υπό μια ευρεία έννοια, οι Μπομπολαίοι θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν… Ιφιγένεια. «Θυσιάστηκαν» για να αρχίσει ο… πόλεμος με τη φοροδιαφυγή και τη διαπλοκή, που προμηνύεται σκληρός.

    • Βουνήσιες πουτάνες λένε τις κατσίκες οι κτηνοβάτες του βουνού
      =================================================
      Ο Ν Βουνός,
      που πρώτα διαδικτυακά ήταν η »Βαγγελίτσα», Βαγγέλης, ΑντιΓΑΠ, ΑΝΤΙΠΑΠ, και τόσες άλλες άνανδρες και »αδελφίστικες» ..φούστες Σκωτίας, τελευταία και επειδή ΟΛΟΙ οι γνωστοί τον έχουν πολιτικά και ιδεολογικά »ΧΕΣΜΕΝΟ», αποφάσισε να εξαπατήσει τους αδαείς και απρόσεκτους ,»υπογράφει» ΣΑΝ Ν. ΒΟΥΝΟΣ!!! ελπίζοντας κάποιος να τον διαβάσει και να μη τον »χέσει» διαδικτυακά.

    • »Βουνήσιες» πουτάνες λένε τις κατσίκες οι κτηνοβάτες του βουνού
      =================================================
      Ο Ν Βουνός,
      που πρώτα διαδικτυακά ήταν η »Βαγγελίτσα», Βαγγέλης, ΑντιΓΑΠ, ΑΝΤΙΠΑΠ, και τόσες άλλες άνανδρες και »αδελφίστικες» ..φούστες Σκωτίας, τελευταία και επειδή ΟΛΟΙ οι γνωστοί τον έχουν πολιτικά και ιδεολογικά »ΧΕΣΜΕΝΟ», αποφάσισε να εξαπατήσει τους αδαείς και απρόσεκτους ,»υπογράφει» ΣΑΝ Ν. ΒΟΥΝΟΣ!!! ελπίζοντας κάποιος να τον διαβάσει και να μη τον »χέσει» διαδικτυακά.

    • Θ.Τ. 11:02 15/09/2015

      Και αν ΑΚΟΜΑ «υπερασπίστηκε» όλα αυτά η Κα Φώφη
      5 μέρες πριν το θυμήθηκε ?
      Και τι αξιοπιστία μπορεί να έχει ειδικά σ΄αυτό ?
      5 χρόνια σιωπή γιά το «προδότης» και «γερμανοτσολιάδες»,
      4 χρόνια «σελέμι» στα επιτεύγματα του 2009 – 2011,
      όπου δεν μπορούσαν ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ να τα ανατρέψουν .
      Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
      Μ Π Α Μ Π Ε Σ Ι Α .
      Και αυτό δεν το είπε, δεν το λέει η Κα Φώφη στον Βενιζέλο .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.