ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπαράζ τηλεοπτικών εμφανίσεων

Στον «αέρα» ο Μεϊμαράκης

Μπαράζ τηλεοπτικών εμφανίσεων του Προέδρου της Ν.Δ στο φινάλε της εκλογικής κούρσας.

Εξακολουθεί να επενδύει στην προσωπική του εικόνα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απαντώντας ευθέως στο σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ ότι την Κυριακή επιλέγουμε Πρωθυπουργό.

Στη Νέα Δημοκρατία εκτιμούν ότι η υπεροχή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στα ποιοτικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων έναντι του Αλέξη Τσίπρα μπορεί να καθορίσει τους όρους της εκλογικής αναμέτρησης. Ο κ. Μεϊμαράκης οικοδόμησε τη δημοφιλία του και, με αρχή τη ΔΕΘ, επιδιώκει πλέον να ενισχύσει το ηγετικό του προφίλ. Κι αυτό παρά τις ενστάσεις που υπήρχαν για σημεία της παρουσίας του στο debate (σ.σ. ειδικά για τον εκνευρισμό που υπήρξε στο γαλάζιο στρατόπεδο έναντι της ΕΡΤ), μοιάζει να λειτουργεί καθώς δημοσκοπικά ο κ. Μεϊμαράκης εμφανίζεται άμεσα ανταγωνιστικός του κ. Τσίπρα.

Στη Συγγρού βλέπουν ότι η γραμμή των μη υποσχέσεων και της προβολής της σκληρής πραγματικότητας προς τους πολίτες, μαζί με το αίτημα για συνεννόηση, αποδίδει και σε αυτό το μοτίβο θα συνεχίσουν.

Το τελευταίο κύμα τηλεοπτικών σποτ της ΝΔ θα αναδεικνύει τα διλήμματα της κάλπης αλλά και το πρόσωπο του Μεϊμαράκη.

Ο ίδιος δε ο Πρόεδρος της ΝΔ θα γράψει αρκετές ώρες στον αέρα των τηλεοπτικών σταθμών. Μετά τη χθεσινοβραδινή εμφάνιση στο Μέγκα, προγραμματίζεται να παραχωρήσει συνέντευξη στον ΑNT1 σήμερα και να κλείσει την προεκλογική περίοδο, την Παρασκευή στο Σκάι. Θα μεσολαβήσει συνάντησή του, σήμερα στο Γκάζι, με νέους αλλά και η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας, αύριο το απόγευμα, στην πλατεία Ομόνοιας, όπου και αναμένεται να δηλώσουν «παρών» όλοι οι κορυφαίοι εκπέμποντας μήνυμα συστράτευσης στο νήμα της προεκλογικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.