ΕΛΛΑΔΑ

Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου

Θεσσαλονίκη: Βάλτε λευκά ρούχα και ...λερωθείτε στην Ημέρα με τα Χρώματα

Ετοιμαστείτε να ...λερωθείτε και να «χρωματίσετε» τη ζωή σας μέσα από μια γιορτή αφιερωμένη στην ανθρώπινη επικοινωνία, την αγάπη και το παιχνίδι.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η ομάδα SFINA διοργανώνει την Ημέρα με τα Χρώματα, την προσεχή Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, στο στρατόπεδο Κόδρα, στη Θεσσαλονίκη.

«Λευκά ρούχα και καλή διάθεση να έχετε μαζί σας» λένε οι διοργανωτές, που συμβουλεύουν, μάλιστα, τους συμμετέχοντες που θα έχουν μαζί τους φωτογραφική μηχανή, να την τυλίξουν καλά με μία σακούλα, να κάνουν μια τρύπα εκεί που βρίσκεται ο φακός και να τη σφραγίσουν με λαστιχάκι ή κολλητική ταινία.

Η Ημέρα με τα Χρώματα θα ξεκινήσει στη μία το μεσημέρι, με συμμετοχικά παιχνίδια στο αλσύλλιο, χειροτεχνίες για μικρά παιδιά όπως και σκοποβολή Paintball με κινούμενους στόχους και στις πέντε το απόγευμα θα ξεκινήσει η πρώτη ρίψη χρωμάτων.

Παράλληλα, η συμφωνική ορχήστρα νέων Μεγάρου Μουσικής MOUSSA, θα παρουσιάσει ένα εικοσάλεπτο πρόγραμμα, στη διάρκεια του οποίου θα απαγορεύεται η ρίψη χρώματος και ακολουθούν οι: CAYETANO, DJ TYLER (Professional Sinnerz), DJ VELIN (ZOO 90,8), DJ ALEX KAPPA, DJ HOLI RABBIT, THESSALONIKI BOLLYWOOD TEAM και οι PARANAUE με τα κρουστά τους.

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να αγοράζουν κουπόνια, με τα οποία θα προμηθεύονται τα ειδικά χρώματα, αντί 2 ευρώ το σακουλάκι.

Στην Ημέρα με τα Χρώματα συμμετέχει και η ΑΡΣΙΣ- Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων, στελέχη της οποίας κάνουν έκκληση και θα συλλέγουν επί τόπου και καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, σχολικά είδη (γραφική ύλη, χαρτικά, τετράδια, ντοσιέ, διαφάνειες, φάκελοι κ.λπ.), σχολικές τσάντες (δημοτικής ηλικίας ,γυμνασίου, λυκείου) και καλλιτεχνικά είδη (τέμπερες, ακουαρέλες, μπλοκ ζωγραφικής ελεύθερου σχεδίου, πινέλα, μολύβια ΒΗ2, Β2, Β3, Β4, χαρτόνια, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, γόμες, ξύστρες) για τις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών που στηρίζουν ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς. Επίσης, υπάρχει μεγάλη ανάγκη για βρεφικά είδη, πάνες, παιδικές κρέμες και γάλατα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.