ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοίνωση με αφορμή την επέτειο

Το Ποτάμι: Ο Παύλος Φύσσας θα μείνει μαζί με το αίτημα για να κάνουμε τη Δημοκρατία μας καλύτερη

«Ο Παύλος Φύσσας θα μείνει μαζί με το αίτημα για να κάνουμε τη Δημοκρατία μας καλύτερη», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι με αφορμή την σημερινή επέτειο της δολοφονίας του και συμπληρώνει ότι δύο χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα δεν ξεχνάμε ότι αν οι θεσμοί λειτουργούσαν και η Χρυσή Αυγή είχε παραπεμφθεί νωρίτερα κι ο Παύλος σήμερα θα ήταν μαζί μας.

Το Ποτάμι σημειώνει ότι η φασιστική θεωρία της Χρυσής Αυγής βρήκε πρόσφορο έδαφος σε μια κοινωνία πληγωμένη από την κρίση και απογοητευμένη από τους πολιτικούς. «Σήμερα όλοι έχουμε την ευθύνη να χτίσουμε μια Δημοκρατία που μάχεται τους εχθρούς της, που έχει περιεχόμενο και κύρος ο λόγος της και που εκπροσωπείται σε κάθε επίπεδο από τους καλύτερους με στόχο περισσότερα για περισσότερους. Και δικαιώματα και ευκαιρίες. Και έχουμε και μία ακόμη ευθύνη: Να στείλουμε τη Χρυσή Αυγή εκεί που της πρέπει, στην πολιτική ανυπαρξία και απομόνωση. Άλλωστε, η κυνική ανάληψη της πολιτικής ευθύνης της δολοφονίας από τον Μιχαλολιάκο, αποκαλύπτει σε όλους τον εγκληματικό χαρακτήρα του «κόμματος».

Η ανακοίνωση καταλήγει, ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης εκφράζει την συμπαράσταση του στην οικογένεια και στους φίλους του Παύλου Φύσσα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.