ΕΛΛΑΔΑ

Ασυνήθιστο θέαμα στη Δ. Πλακεντίας

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Χάκερ «ανέβασε» πορνό σε οθόνη σταθμού του προαστιακού!

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ με ανακοίνωσή της αποδίδει την προβολή εικόνας πορνό σε οθόνη ενημέρωσης των επιβατών στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας του Προαστιακού σε οργανωμένη επίθεση από χάκερς.

«Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, το πιθανότερο σενάριο είναι νεαρός χάκερ να “ανέβασε” εικόνα (επιφάνεια εργασίας υπολογιστή) για μερικά δευτερόλεπτα σε μια και μόνο οθόνη του σταθμού, και όχι βίντεο, παράνομου υλικού, προκειμένου να το τραβήξει φωτογραφία και στη συνέχεια να το αναρτήσει στο διαδίκτυο (social media)», σημειώνει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που αποδίδει στον δράστη διάθεση «να κάνει κάποιου είδους φάρσα (troll, viral, κλπ)».

«Σε καμία περίπτωση δεν προβλήθηκε σε σταθμούς του Προαστιακού Σιδηροδρόμου ταινία ακατάλληλου περιεχομένου ούτε υπήρξε καμία παραβίαση στα ηλεκτρονικά συστήματα ενημέρωσης των δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ούτε έγινε αντιληπτό κάτι τέτοιο από επιβάτες ή προσωπικό των σταθμών.

Πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, που έστησε όπως όλα δείχνουν νεαρός φαρσέρ, του οποίου τα ηλεκτρονικά ίχνη έχουν ταυτοποιηθεί, σε μία και μόνο οθόνη ενημέρωσης», αναφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ξεκαθαρίζοντας πως «θα ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.