Neo

Άλαλος στα δύσκολα

Κάπως έτσι σχολιάζουν την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης στη Βουλή, στο ΠΑΣΟΚ. Με προσωπική της ανάρτηση μάλιστα στα social media, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, σχολίασε πως «για μία ακόμη φορά ο κ.Τσίπρας ήταν φλύαρος στα εύκολα, αλλά παντελώς άλαλος στα δύσκολα».

Είχε προηγηθεί η δήλωση του Γιάννη Κουτσούκου, που αναφερόμενος στο προσχέδιο του προϋπολογισμού εκείνος, έλεγε ότι «τα ψέματα τελείωσαν, ο λογαριασμός ήρθε», υποστηρίζοντας ότι το προσχέδιο του προϋπολογισμού αποδεικνύει την αποτυχία της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, και διαψεύδει την «εικονική πραγματικότητα» των προγραμματικών δηλώσεων του κ. Τσίπρα, καθώς φορτώνει νέα δυσβάσταχτα βάρη στους Έλληνες πολίτες σε ένα οικονομικό περιβάλλον ύφεσης και αύξησης της ανεργίας.

Ο τομεάρχης Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, παρατηρούσε ότι η χώρα επιστρέφει στα ελλείμματα και την ύφεση, για να  καλέσει την κυβέρνηση «να πάψει τα ψέματα κρυπτόμενη πίσω από ''παράλληλα προγράμματα'' και ανύπαρκτα ''ισοδύναμα''», γιατί ο …λογαριασμός φτάνει πλέον στους πολίτες.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.