Εκτέλεση
Βάζουμε άφθονο νερό να βράσει και προσθέτουμε ανάλογο αλάτι. Βράζουμε τα αμπελοφάσουλα 5'-8' , τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε αμέσως σε κατσαρόλα με παγωμένο νερό (έτσι θα διατηρηθούν τραγανά και πράσινα). Τα αφήνουμε να στραγγίξουν.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα υλικά του ντρέσινγκ, μαζί με το κρεμμύδι και τον μισό μαϊντανό. Βάζουμε σε σαλατιέρα τα φασολάκια και τα ανακατεύουμε καλά με το ντρέσινγκ. Ρίχνουμε στη σαλάτα τις ντομάτες και τα φιλετάκια της αντζούγιας, κομμένα στη μέση. Αφήνουμε τη σαλάτα να σταθεί 30' πριν το σερβίρισμα. Γαρνίρουμε με τον υπόλοιπο μαϊντανό.
Με απόφαση της Γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μαρίας Συρεγγέλα, ...
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα