ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Στην εισαγγελία Πειραιά για τη διακίνηση 2 τόνων ηρωίνης

Άρχισε με διακοπή η δίκη για την υπόθεση του Noor-One - Μεταφορά ζήτησαν οι συνήγοροι υπεράσπισης

Οι 24 προφυλακισμένοι οδηγήθηκαν νωρίς το πρωί με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης στην εισαγγελία Πειραιά για την υπόθεση της διακίνησης των 2 τόνων ηρωίνης στην Ελευσίνα, με το πλοίο Noor-One one πριν από περίπου ένα χρόνο. Η έδρα του εφετείου έχει αποσυρθεί για να εξετάσει το αίτημα των συνηγόρων υπεράσπισης για τη μεταφορά της δίκης στο Εφετείο Αθηνών (επικαλέστηκαν πρόβλημα χωρητικότητας) και θα επανέλθει για να ανακοινώσει την απόφασή του.

Τη μεταφορά της δίκης για την υπόθεση της διακίνησης των δύο τόνων ηρωίνης με το πλοίο Noor-One στο Εφετείο Αθηνών ζήτησαν οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων προς την έδρα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων στα δικαστήρια Πειραιά. Ο συνήγοροι επικαλέστηκαν πρόβλημα χωρητικότητας καθώς η συγκεκριμένη αίθουσα δεν μπορεί να χωρέσει περισσότερα από 60 άτομα.

Σημειώνεται ότι στη δίκη έχουν κληθεί να καταθέσουν 12 μάρτυρες ενώ 33 είναι οι κατηγορούμενοι εκ των οποίων 24 είναι προφυλακισμένοι. Μόνο οι συνήγοροι υπεράσπισης ανέρχονται σε 30 άτομα, ενώ στη δίκη συμμετέχουν και διερμηνείς καθώς κάποιοι κατηγορούμενοι είναι από το Ιράν, την Τουρκία και την Ινδία.

Η έδρα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων αποσύρθηκε προκειμένου να εξετάσει το αίτημα και θα επανέλθει για να ανακοινώσει την απόφασή του.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.