Neo

Δούρου και επίορκοι δεν πάνε μαζί

Κάτι περίεργο συμβαίνει στην Περιφέρεια Αττικής -αν, τουλάχιστον, κρίνει κανείς από μία ανάρτηση της Ρένας Δούρου στο facebook, η οποία αφού «καρφώνει» κάποιους «συνδικαλιστές-κουμπάρους», ξεκαθαρίζει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι, είτε ξηλώσει το υπουργείο Εσωτερικών τον νόμο Κατρούγκαλου είτε όχι, η ίδια δε θα δεχθεί να επιστρέψουν επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι στις υπηρεσίες της μεγαλύτερης περιφέρειας της χώρας.

«Όσο οι συνδικαλιστές-κουμπάροι και να με καταγγέλλουν, επί δικής μου διοίκησης, δεν πρόκειται να επιστρέψουν στο δημόσιο επίορκοι υπάλληλοι.

Όσοι κρατικοί λειτουργοί δεν σέβονται τον όρκο που έδωσαν κατά τον διορισμό τους, θα αντιμετωπίζουν τις νόμιμες συνέπειες των πράξεών τους γιατί εκλέχθηκα για να υπερασπίζομαι το δημόσιο συμφέρον.

Όσο θα υπάρχουν εκατομμύρια συμπολιτών μας που στερούνται το δικαίωμα της εργασίας, εγώ θα υπερασπίζομαι το δικαίωμά τους να έχουν τουλάχιστον απέναντί τους μία Διοίκηση που επιτελεί το ρόλο της», έγραψε χαρακτηριστικά η Ρένα Δούρου στο facebook, στέλνοντας μηνύματα με πολλούς αποδέκτες.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.