ΠΕΡΙΕΡΓΑ

To 2016

Έρχονται τα αθλητικά παπούτσια που δένονται μόνα τους

Η Nike πρωτοπορεί, καθώς ανακοίνωσε ότι το 2016 θα κυκλοφορήσει το πρώτο μοντέλο αθλητικών παπουτσιών που δένονται μόνα τους!

Παπούτσια στα πρότυπα της ταινίας επιστημονικής φαντασίας "Back to the Future"- κατασκεύασε η Nike και ανακοίνωσε μέσω tweet που ανήρτησε στον επίσημο λογαριασμό του ιδρύματος ο Michael J. Fox.

Το Ίδρυμα του πρωταγωνιστή της τριλογίας ταινιών, οι οποίες αποθεώθηκαν σήμερα, 21 Οκτωβρίου 2015, εξαιτίας των μελλοντολογικών προβλέψεων που έκαναν για τη σημερινή ημερομηνία, πριν από 26 χρόνια.

Η εταιρεία, το 2011, είχε κυκλοφορήσει 1510 ζευγάρια - ρεπλίκες αθλητικά μποτάκια του φουτουριστικού design της BTTF 2, χωρίς τα αυτόματα κορδόνια, τα οποία είχαν διατεθεί σε celebrities, για να υποστηρίξει οικονομικά το ίδρυμα MichaelJFox.org που έχει ως αντικείμενό του τη χρηματοδότηση ερευνών για την εξάλειψη της νόσου του Parkinson, από την οποία πάσχει ο αμερικανός ηθοποιός. Τα εν λόγω παπούτσια, όπως εμφανίζονται στην ταινία Back to the Future II (1989) Όπως ανέφεραν το Wired και το TechCrunch, τα νέα φουτουριστικά παπούτσια με τον μηχανισμό αυτόματου δεσίματος θα διατεθούν την Άνοιξη του 2016, και για του λόγου το αληθές, ο ίδιος ο Fox, εμφανίζεται στο παρακάτω βίντεο να δοκιμάζει ένα ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών που δένονται μόνα τους.

mjfox

nike-air-mag-marty-mcfly-2015_03_result

lifo.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.