ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Η Apple TV διαθέσιμη από τα τέλη Οκτωβρίου

Η νέα υπηρεσία music streaming της Apple έχει φθάσει τους 6,5 εκατ. συνδρομητές

Η υπηρεσία music streaming της Apple που ξεκίνησε στα τέλη Ιουνίου έχει φθάσει τα 6,5 εκατομμύρια συνδρομητές, ανακοίνωσε χθες ο επικεφαλής του αμερικανικού γίγαντα της πληροφορικής Τιμ Κουκ.  

Η Apple Music «πάει πραγματικά πολύ καλά», δήλωσε ο Τιμ Κουκ στη διάρκεια μιας συζήτησης που μεταδόθηκε απευθείας με την ευκαιρία την έναρξης χθες βράδυ ενός τεχνολογικού φόρουμ της Wall Street Journal που διεξάγεται στη Λαγκούνα Μπιτς της Καλιφόρνια.

«Πάρα πολλοί άνθρωπο αγαπούν» αυτή την υπηρεσία music streaming, πρόσθεσε ο Κουκ .

Η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος της νέας υπηρεσίας της Apple Music σε περισσότερες από 100 χώρες, που ξεκίνησε τον Ιούνιο λήγει, όμως περισσότεροι από οκτώ εκατομμύρια άνθρωποι επωφελούνται ακόμη από αυτήν, αυξάνοντας σε περισσότερα από 15 εκατομμύρια τον συνολικό αριθμό των χρηστών της υπηρεσίας, πρόσθεσε ο Τομ Κουκ.

Ο διευθυντής της Apple εκτίμησε πως το γεγονός ότι «πραγματικοί άνθρωποι» χρησιμοποιούν τα playlist της Apple Music της δίνει ένα πλεονέκτημα στους χρήστες, γιατί δημιουργεί μια εμπειρία ακρόασης ανώτερη εκείνης που εξασφαλίζεται μέσω των πληροφοριακών αλγορίθμων "0 και 1".

Ο Κουκ δήλωσε ακόμη ότι η νέα τηλεοπτική υπηρεσία της εταιρίας, Apple TV, θα είναι διαθέσιμη από τα τέλη Οκτωβρίου, διαβεβαιώνοντας πως το νέο σύστημα «επιτρέπει μια νέα τηλεοπτική εμπειρία» και «είναι η βάση του μέλλοντος της τηλεόρασης».

Σύμφωνα με την εταιρία, η Apple TV έχει τη δυνατότητα να κάνει για την τηλεόραση ό,τι κάνει το iPhone, το προϊόν-σήμα κατατεθέν της εταιρίας, για τα τηλέφωνα.

Η υπηρεσία αυτή επιτρέπει κυρίως την πρόσβαση στο App Store, στο διαδικτυακό κατάστημα εφαρμογών της Apple, που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στα iPhone.

Διαθέτει επίσης το ηχητικό βοήθημα Siri που επιτρέπει την αναζήτηση προγραμμάτων μιλώντας απευθείας στο μηχάνημα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.