ΕΛΛΑΔΑ

Για κάθε σπίτι

Η Vodafone ενσωματώνει την Ηellas Οnline με το Vodafone Home για υπηρεσίες σταθερής και Internet

Στην καθιέρωση μιας ενιαίας εμπορικής μάρκας Vodafone Home για υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας και Internet για κάθε σπίτι, προχώρησαν οι δυο εταιρείες Vodafone και Hellas Online.

Ειδικότερα, όλα τα προγράμματα σταθερής και Internet της Hellas Online μετονομάζονται σε Vodafone Home, ενώ το προϊόν της διαδραστικής συνδρομητικής τηλεόρασης Hol my tv μετονομάζεται σε Vodafone TV.

«Με άξονα την τεχνογνωσία και την έως σήμερα επιτυχημένη πορεία της Vodafone και της Hellas Online, τα προγράμματα σταθερής, Internet και συνδρομητικής τηλεόρασης της Hellas online ενσωματώνονται κάτω από τη στέγη της Vodafone» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. «Με τον τρόπο αυτόν, η Vodafone παρέχει συνολικές υπηρεσίες επικοινωνίας σε συνδυασμό με μια απαράμιλλη εμπειρία εξυπηρέτησης που περιλαμβάνει πλέον ένα σημείο επαφής με τον πελάτη σε λογαριασμό, τηλεφωνικό κέντρο, online και κατάστημα».

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, Γλαύκος Περσιάνης, δήλωσε πως το Vodafone Home φέρνει μια καινούρια και μοναδική εμπειρία επικοινωνίας, με υπηρεσίες που είναι πρωτοποριακές για τα ελληνικά αλλά και διεθνή δεδομένα. «Στόχος μας να ανταποκρινόμαστε στις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας για ολοκληρωμένη επικοινωνία, να εξελισσόμαστε συνεχώς και να καινοτομούμε, προσφέροντας στους πελάτες μας τα πιο σύγχρονα προϊόντα και υπηρεσίες και την κορυφαία εξυπηρέτηση της αγοράς» κατέληξε.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.