ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

έκθεση για την υποβρύχια φωτογραφία

«Με μια ανάσα: Η Ελλάδα κάτω από την θάλασσα» στο Ίδρυμα Ευγενίδου

Μία έκθεση με θέμα την υποβρύχια φωτογραφία, την ελεύθερη κατάδυση και τον ελληνικό βυθό θα παρουσιασθεί στο Ίδρυμα Ευγενίδου. Η έκθεση είναι δωρεάν και θα διαρκέσει από τις 2 Νοεμβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου.

Είναι η πρώτη φορά που, μέσα από εκθέματα, πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον ελληνικό υποβρύχιο χώρο και γραφικές αναπαραστάσεις, θα παρουσιασθεί η δυναμική της ελεύθερης κατάδυσης και το υποβρύχιο περιβάλλον.

Ταυτόχρονα, η έκθεση φωτογραφίας, που δημιούργησε ο φωτογράφος και ελεύθερος δύτης Στέφανος Κόντος, θα παρουσιάσει τον ελληνικό βυθό. Όλες οι φωτογραφίες και το υλικό έχουν δημιουργηθεί «με μια ανάσα».

Το Ίδρυμα Ευγενίδου προγραμματίζει προγράμματα ξεναγήσεων για σχολεία, ομάδες, συλλόγους, ΚΑΠΗ κ.ά.

foto

Η έκθεση θα έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα, καθώς πλαισιώνεται με σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων με δωρεάν είσοδο για τα σχολεία. Το πρόγραμμα, απευθύνεται σε σχολικές ομάδες Ε' και Στ' Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου και θα πραγματοποιείται έως τις 20 Δεκεμβρίου (Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 09:00. έως και 14:30).

Τα ειδικά προγράμματα ξεναγήσεων πλην σχολείων θα αναπτυχθούν για το γενικό κοινό και κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Τα προγράμματα θα πραγματοποιούνται έως τις 31 Δεκεμβρίου 2015 (Τετάρτη έως Παρασκευή, ώρες 17:00 έως και 20:00 καθώς και το Σαββατοκύριακο ώρες 10:30 έως και 20:30).

Η συμμετοχή στα προγράμματα σχολείων και άλλων ομάδων είναι δωρεάν, απαραίτητη όμως είναι η κράτηση θέσης στα τηλέφωνα 210 9469631 και 632 (Δευτέρα έως Πέμπτη: 8.30-20.00, Παρασκευή και Σάββατο: 8.30-15.30).

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.