ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

«Παρών» Σαμαρά με... λετονικό τρόπο

Αισθητή την παρουσία του στα δημόσια πράγματα κάνει ο Αντώνης Σαμαράς. Μετά την ομιλία της προηγούμενης Παρασκευής, στο συνέδριο του ΕΛΚ, για τον κίνδυνο του λαϊκισμού, όπου όντως είπε πολλά και ενδιαφέροντα, η νέα «παρέμβαση» του πρώην Πρωθυπουργού ήταν... σιωπηρή αλλά έδειξε ότι ο μεσσήνιος παραμένει ένας ισχυρός παίκτης με ισχυρά ερείσματα στο χώρο της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

Έτσι, ο πρώην Πρωθυπουργός συνέφαγε, χθες το βράδυ, με τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν Βλάντις Ντομπρόφσκις. Μετά τις συναντήσεις του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, τον υπουργό Ανάπτυξης Γιώργο Σταθάκη και τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο, Βάλντις Ντομπρόφσκις δείπνησε με τον Αντώνη Σαμαρά στο roof garden του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία».

Το τί ειπώθηκε μεταξύ των δύο πρώην Πρωθυπουργών της Ελλάδας και της Λετονίας παραμένει άγνωστο. Ωστόσο, ο κ. Σαμαράς – σε μία περίοδο που η Νέα Δημοκρατία ταλανίζεται από εσωστρέφεια και κοκορομαχίες – στέλνει προς όλους μηνύματα...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.