Neo

Πότε θα σταματήσει ο εμπαιγμός;

Για εμπαιγμό των 635.000 δικαιούχων των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ κατηγορούν στο ΠΑΣΟΚ την κυβέρνηση, καθώς ακόμα δεν έχουν καταβληθεί τα ποσά που τους αναλογούν στους λογαριασμούς τους.

Θυμίζοντας ότι πολλοί εκ των δικαιούχων, ηλικιωμένοι ως επι τω πλείστον, αναμένουν πώς και πώς το επίδομα, στηλιτεύουν τη στάση του ΓΓ του υπουργείου Εργασίας ότι είναι άγνωστο πότε θα καταβληθούν τα επιδόματα. Σημειώνουν μάλιστα με νόημα ότι «λίγους μόλις μήνες πριν, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα χρησιμοποιούσε τα χρήματα για τα οικογενειακά επιδόματα για να πληρώσει το ΔΝΤ!»,χαρακτηρίζοντας προεκλογικό ψέμα τη ρητορεία Τσίπρα περί στήριξης των αδύναμων κοινωνικών ομάδων.

Με τους αγρότες να αποτελούν μεγάλη μερίδα των παραδοσιακών ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ και την Χαριλάου Τρικούπη να έχει βάλει στόχο να τους ξανακερδίσει, η Δημοκρατική Συμπαράταξη καλεί την κυβέρνηση να ενημερώσει τους πολίτες σχετικά,με την ΚΟ του κόμματος μάλιστα να καταθέτει και σχετική ερώτηση προς των υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο, ζητώντας να εξηγήσει τους λόγους της καθυστέρησης καταβολής των επιδομάτων και να ανακοινώσει την ακριβή ημερομηνία που θα καταβληθούν τελικά.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ – Κινήσεις Πολιτών) καλεί την κυβέρνηση να ενημερώσει τους πολίτες και για το σκοπό αυτό, η Κοινοβουλευτική της Ομάδα, κατέθεσε Ερώτηση προς τον Υπουργό Εργασίας, ζητώντας να εξηγήσει τους λόγους της καθυστέρησης καταβολής των επιδομάτων καθώς και την ακριβή ημερομηνία που αυτά θα καταβληθούν...

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Βαενια 12:02 27/10/2015

    Υπάρχει και καμιά οικογένεια αγροτών πού δεν δικαιούται; Έτσι ρωτάω από περιέργεια. Ξέρετε έχω και εγώ 30 τετραγωνικά μέτρα κήπο δικαιούμαι φορολογικά να αλλάξω επάγγελμα;

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.